24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Méksiko Muter wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Aeromexico file na Bab 11 Rencana Réorganisasi

Aeromexico file na Bab 11 Rencana Réorganisasi
Aeromexico file na Bab 11 Rencana Réorganisasi
Ditulis ku Harry Johnson

Pamasaran Rencana mangrupikeun tonggong penting dina jalur Aeroméxico pikeun munculna tina prosés Bab 11 na, sareng Perusahaan ngarep-ngarep pikeun terus kalibet sareng pamangku kapentingan na pikeun ngarengsekeun Rencana dina dasar konsénsual.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Aeromexico ngajukeun Rencana Gabungan Reorganisasi, pernyataan panyingkepan kana Rencana sareng usul pikeun nyatujuan prosedur solicitation anu aya hubunganana sareng Rencana.
  • Aeromexico bakal neraskeun ngudag, dina tertib, pangaturan ulang finansioal sukarela na ngalangkungan Bab 11.
  • Aeromexico bakal teras nguatkeun posisi kauangan sareng likuiditasna sareng ngajagi sareng ngalestarikan operasi sareng asetna.

Grupo Aeroméxico, SAB de CV ngawartosan yén éta ngajukeun, babarengan sareng anak perusahaan na anu debitur dina Babaturan 11 prosés rétrukturna finansial sukarela, Rencana Gabungan Reorganisasi, pernyataan panyingkepan anu aya hubunganana sareng Rencana sareng usul pikeun nyatujuan prosedur solicitation anu aya kaitannana kana Rencana.

Aeroméxico maksudna pikeun ngajukeun hiji atanapi langkung suplemén kana Rencana dina jadwal anu parantos ditetepkeun dina Rencana atanapi sakumaha paréntah sanésna. Sidang pikeun nyatujuan Pernyataan Pengungkapan diperkirakeun diayakeun tanggal 21 Oktober 2021. Saatos aya paréntah anu nyatujuan Pernyataan Pengungkapan, Perusahaan badé ngamimitian prosés pikeun nyungkeun sora dina Rencana.

Pamasaran Rencana mangrupikeun tonggong penting dina jalur Aeroméxico pikeun munculna tina prosés Bab 11 na, sareng Perusahaan ngarep-ngarep pikeun terus kalibet sareng pamangku kapentingan na pikeun ngarengsekeun Rencana dina dasar konsénsual.

Aeroméxico bakal teras-terasan ngudag, kalayan tertib, rétrukturna finansial sacara sukarela ngalangkungan Bab 11, bari teras-terasan ngoperasikeun sareng nawiskeun jasa ka palanggan na sareng ngontrak barang tina jasa anu diperyogikeun pikeun operasionalna.

Aeroméxico bakal terus nguatkeun posisi kauangan sareng likuiditasna, ngajagi sareng ngalestarikan operasionalna sareng asetna, sareng nerapkeun pangaturan anu diperyogikeun pikeun mitigasi pangaruh COVID-19.

Aerovías de México, SA de CV operasi salaku Aeroméxico, nyaéta maskapai maskapai maskapai Mexico, anu dumuk di Mexico City. Éta ngoperasikeun jasa anu dijadwalkeun ka langkung ti 90 tujuan di Mexico; Amérika Kalér, Kidul sareng Tengah; Karibia, Éropa sareng Asia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment