24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Airlines Condor Neruskeun hiber na ka Paradise Island of Seychelles

Airlines Condor deui di Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pesawat Boeing 767/300 Condor Airline nyampeurkeun di Bandara Internasional Seychelles jam 0620 énjing Sabtu, 2 Oktober 2021, dimana balikna ka pulau-pulau surga disambut ku salam kanu cai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiber munggaran Condor musim ieu ka kapuloan Seychelles ngangkut 164 panumpang dina kapal.
  2. Panumpang masing-masing nampi salaku bagian tina creole haneut ngabagéakeun souvenir ti Departemen Pariwisata sareng ngahibur ku musik tradisional live.
  3. Pasar Jérman mangrupikeun salah sahiji pasar sumber anu hadé pikeun Seychelles.

Ngalanjutkeun penerbangan non-stop na ti Frankfurt, hiber munggaran Condor musim ka Seychelles mawa 164 panumpang anu nampi salaku bagian tina creole haneut ngabagéakeun souvenir ti Departemen Pariwisata sareng ngahibur ku musik tradisional live.

Hadir pikeun datangna pesawat sareng nyambut 164 panumpang nalika aranjeunna turun, Diréktur Jénderal Pariwisata pikeun Tujuan Pemasaran, Ibu Bernadette Willemin, nyatakeun yén ku neraskeun jasa na, Condor gabung sareng maskapai anu sanés anu nyumbang kana pamulihan industri pariwisata sareng ékonomi kapulauan.

Logo Seychelles 2021

"Kalayan diteraskeun deui jasa na, Condor ngagabung sareng 12 maskapai anu sanés. Éta pasti masihan kami kabagjaan pikeun ningali mitra maskapai anu sanés deui di basisir kami. Penerbangan langsung ti kota Éropa sok janten nilai tambahan pikeun tujuan. Ieu mangrupa léngkah hébat dina recovery urang utamina pasar Jerman mangrupikeun salah sahiji pasar sumber performa anu paling saé pikeun Seychelles. Neruskeun hiber deui dina waktos anu pas ogé pamaréntah Jérman ngagampangkeun syarat perjalanan pikeun warga Jerman sareng warga anu ngumbara ka Seychelles, "saur Ibu Willemin.

Mr. Ralf Teckentrup, Chief Executive Officer of Condor, nyatakeun kapercayaan na kana tujuan, saurna, "Seychelles di Samudra Hindia kagolong jadwal penerbangan Condor sareng mangrupikeun tujuan anu dipikaresep ku tamu kami. Nusantara pikaresepeun sareng pantai unik, terumbu karang sareng leuweung hujan sareng urang ngarep pisan ngapungkeun sémah urang dina liburan saatos waktos anu panjang. Kami parantos damel sareng suksés pisan sareng Seychelles Pariwisata salami waktos anu lami pikeun tamu kami nampi liburan impianana. "

Pariwisata Seychelles bakal tiasa damel sareng maskapai, mitra industri perjalanan, média sareng ogé ningkatkeun kampanye konsumenna pikeun nguntungkeun deui datang ti pasar sumber konci na. "Usaha urang ayeuna konsentrasi pikeun nganjang deui urang datang ti Jérman sareng nagara-nagara tatangga. Kalayan datangna Condor, kami hoyong pisan antisipasi dorongan angka kadatangan pengunjung, "saur Bu Willemin.

Jérman mangrupikeun pasar sumber pangpentingna pikeun Seychelles di 2019, nalika tujuanna nyatakeun datangna 72,509 ti Jerman, ampir saparapat diantarana ngumbara di Condor. 8,080 pengunjung parantos nganjang ka Seychelles dina salapan bulan mimiti 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment