hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Sekretaris Kamentrian Penerbangan Sipil India Anyar Diumumkeun

Sekretaris Menteri Kamentrian Penerbangan Sipil India

Shri Rajiv Bansal IAS (NL: 88) parantos nyandak tuduhan Sékretaris, Kamentrian Penerbangan Sipil di Pamaréntah India, Wakil Shri Pradeep Singh Kharola, IAS (KN: 85) akibat superannuasi na dina 30 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Shri Bansal mangrupikeun Petugas Jasa Administratif India angkatan 1988, ti kader Nagaland.
  2. Anjeunna parantos nyepeng seueur jabatan penting dina Pamaréntah Union kalebet Pupuhu sareng Diréktur Ngatur Air India Ltd. di Kamentrian Penerbangan Sipil.
  3. Anjeunna ogé parantos nyekel sababaraha jabatan penting dina Pamaréntah Nagaland.

Shri Bansal mangrupikeun Petugas Jasa Administratif India angkatan 1988, ti kader Nagaland.

Anjeunna ngagaduhan seueur jabatan penting dina Pamaréntah Uni kalebet Pupuhu sareng Diréktur Ngatur, Air India Ltd., Kamentrian Penerbangan Sipil; Sékretaris Tambahan, M / o Perminyakan & Gas Bumi; Sekretaris Bersama, M / o Éléktronika & Teknologi Informasi; Sekretaris, Komisi Pangaturan Listrik Tengah (CERC); sareng Sekretaris Bersama, D / o Industri Berat, M / o Industri Berat & Perusahaan Publik.

Anjeunna ogé parantos nyepeng sababaraha jabatan penting di Pamaréntah Nagaland kalebet Komisaris & Sekretaris, D / o Kaséhatan & Kesejahteraan Kulawarga, Nagaland; Komisaris & Sekretaris, PendidikanDepartemen Sakola, Nagaland; Komisaris & Sekretaris, Departemen Keuangan, Nagaland, jsb.

Perenahna di Rajiv Gandhi Bhavan di Bandara Safdarjung di New Delhi, Kamentrian Penerbangan Sipil tanggung jawab nyusun kabijakan sareng program nasional pikeun pangwangunan sareng pangaturan sektor Penerbangan Sipil di nagara éta. Éta jawab administrasi UU Pesawat, 1934, Aturan Pesawat, 1937 sareng sababaraha panerapan anu aya hubunganana sareng sektor penerbangan di nagara éta. Kamentrian ieu ngalaksanakeun kendali administrasi ka organisasi anu napel sareng otonom sapertos Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, Biro Kaamanan Penerbangan Sipil sareng Indira Gandhi Rashtriya Udan Akademi sareng Undertakings Séktor Publik anu pakait sareng National Aviation Company of India Limited, Bandara Otoritas India sareng Pawan Hans Helicopters Terbatas. Komisi Kasalametan Railway, anu tanggel waler pikeun kaamanan dina perjalanan sareng operasi dina hal-hal anu aya dina Undang-Undang Rel Kereta Api, 1989 ogé aya dina kakendali administrasi Kamentrian ieu.

Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) mangrupikeun badan pangaturan dina bidang Penerbangan Sipil, utamina kaayaan masalah kaamanan. Éta jawab pangaturan jasa angkutan udara ka / ti / di jero India sareng pikeun panerapan peraturan udara sipil, kaamanan udara, sareng standar airworthiness. DGCA ogé koordinasi sadaya fungsi pangaturan sareng Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment