24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Sutradara Eksekutif samentawis anyar pikeun mingpin di TPDCo

Diréktur Eksekutif samentawis TPDCo Georgeia Robinson
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, dinten ieu konsultasi sareng Sekretaris Permanén Kamentrian, Jennifer Griffith, sareng Déwan Direksi Perusahaan Pangembangan Produk Pariwisata (TPDCo).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dewan nunjuk Georgeia Robinson anu ayeuna Sutradara Layanan Perusahaan pikeun ngaléngkah kana jabatan Diréktur Eksekutif Sementara.
  2. Mr. Lionel Myrie, Diréktur Pengembangan Produk sareng Pariwisata Komunitas ayeuna, moal nganggap jabatan samentawis éta.
  3. Rekrutmen pikeun Diréktur Eksekutif permanén énggal bakal réngsé bulan ieu.

Saatos konsultasi éta, Déwan parantos nunjuk, Georgeia Robinson, Diréktur Layanan Perusahaan TPDCo, Diréktur Eksekutif samentawis dugi ka rekrutmen Diréktur Eksekutif énggal réngsé dina bulan ieu. 

Mr Lionel Myrie, Diréktur Pengembangan Produk sareng Pariwisata Komunitas, moal nyandak jabatan salaku Diréktur Eksekutif Sementara.

nu Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Ltd. (TPDCo) mangrupikeun agénsi pusat anu diamanatkeun ku Pamaréntah Jamaika pikeun mempermudah pangropéa, pamekaran sareng paningkatan produk pariwisata. TPDCo parantos dioperasikeun ti 5 April 1996, sareng didaptarkeun salaku perusahaan swasta dina yurisdiksi Menteri Pariwisata. Déwan Direksi ngawaskeun kawijakan sareng rencana strategis perusahaan. Diréktur Pelaksana ngalaporkeun ka Pupuhu Déwan sareng ngagaduhan hubungan fungsional sareng Menteri Pariwisata sareng Sekretaris Permanén di Menteri Pariwisata Jamaika.

Perusahaan didesain kanggo ngadukung pamaréntahan sareng lembaga pamaréntahan kuasi dina pamekaran industri pariwisata, khususna ku koordinasi sareng mempermudah tindakan langsung antara kapentingan sektor publik sareng swasta.

Anggota Déwan TPDCo ditarik ti sektor swasta sareng swasta sareng kaasup wawakil Jamaica Hotel & Tourist Association (JHTA), Asosiasi Villas sareng Apartemen Jamaica (JAVA) sareng masing-masing daérah resort. Pupuhu TPDCo ditunjuk ku Pamaréntah.

Pikeun ngagampangkeun diversifikasi, pamekaran sareng pamutahiran produk pariwisata ngamangpaatkeun staf anu berpengalaman sareng mumpuni pikeun ningkatkeun pangalaman pangunjung ku ngawangun konsensus sareng aliansi stratégi sareng pamangku kapentingan industri pikeun numuwuhkeun pertumbuhan sosial ékonomi. Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Terbatas (TPDCo) mangrupikeun lembaga pusat anu dititah ku Pamaréntah Jamaika pikeun mempermudah pangropéa, pamekaran sareng paningkatan produk pariwisata.

TPDCo, perusahaan pamekaran produk kelas dunya anu nyumbang kana rupa-rupa, ningkat produk pariwisata sareng pangalaman nganjang, hasilna ningkat kualitas hirup pikeun sadaya urang Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment