24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan wartos piknik trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Wines & Arwah

Inuman Langkung Anggur. Bantosan Tumuwuh Ékonomi Dunya

Inuman deui anggur

Taun éta nyaéta 2020, sareng kuring, diantarana waé, nyéépkeun $ 326.6 milyar pikeun anggur. Hatur nuhun kana pandemi, urang anu nginum anggur mendakan katenangan ku nginum langkung seueur anggur, ngadorong pendapatan kana unjuran US $ 434.6 milyar ku 2027, ngalambangkeun paningkatan 4.3 persén antawis 2020-2027.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Amérika Serikat ngagambarkeun pasar anggur diperkirakeun $ 88 milyar (2020) sedengkeun Cina (ékonomi kadua pangageungna) diperkirakeun ngahontal US $ 93.5 milyar ku 2027.
  2. Jepang sareng Kanada diprediksi bakal tumuh dina 1.3 persen sareng 3.1 persen masing-masing antara 2020-2027.
  3. Jérman sigana bakal tumuh sakitar 2.2 persén salami waktos ieu.

Wanoja pencuci mulut (nyaéta Sauternes / Perancis; Tokaji Aszú / Hungaria; Muscat / Italia) mangrupikeun katégori anu tumuh di Amérika Serikat, Kanada, Jepang, Cina sareng Éropa sareng diperkirakeun bakal naék 2.8 persén. Pasar régional ieu ngawakilan ukuran pasar US $ 43 milyar (2020) sareng kamungkinan naék janten US $ 53 milyar dina akhir taun 2027 (businesswire.com).

Sedengkeun sababaraha pabrik anggur kedah ditutup kusabab pandemi, sakitar sapertilu berhasil gaduh penjualan anu langkung saé tibatan taun payun. Produsen anu langkung ageung ngahimpun sareng ningkatkeun kamampuanana pikeun ngempelkeun anggur kana botol, kana rak, sareng kana pangguna.

palajaran Diajar

Tantangan penjualan sareng distribusi seueur: Produsén premium sareng méwah henteu gaduh réstoran sareng hotél portal makan, kamar ngicap ditutup, sareng produsen ageung pondok dina produk pikeun dialihkeun ka toko bahan makanan sareng toko obat. Basisir kulon ngalaman kahuruan anu dimimitian di California sareng sumebar ngalangkungan Southern Oregon ngancurkeun ratusan rébu ton anggur di nagara-nagara ieu.

Warta anu goréng saimbang ku berita anu saé ku rata-rata winery kulawarga nyatakeun penjualan internét ningkat tina kirang ti 1 persén penjualan dugi ka langkung ti 10 persén tina total penjualan. Pabrik anggur anu ngagaduhan hubungan pelanggan anu saé nampi panggilan pikeun produk sareng penjualan telepon janten sumber pendapatan anu penting ampir sapeuting ku penjualan video digital ngagantikeun seueur pangalaman pribadi.

Isu-isu industri anu lumangsung henteu ngaleungit. Gerakan anti alkohol diteruskeun, konsumén ngora-dipikiran kaséhatan terus linggih di sisi, sareng henteuna investasi pikeun penjualan digital terus diperhatoskeun. Aya ogé kaprihatinan kalayan harga barang anu garing naék, kakurangna persediaan di saluareun dewan, harga sareng waktos pangiriman naék pikeun botol kaca, peti kai, kotak sareng palet.

Sababaraha pamasok naros ka palanggan pikeun ngalih tina kai kana karton; kumaha oge, aya tekanan dina kertas sareng karton nalika ngeunaan tenggat waktos sareng harga. Dina sababaraha kasus, bahan baku naék ku 50 persén. Pabrikan kaca ngalambatkeun laju produksi di 2020, sareng aranjeunna henteu ngantisipasi pamulihan anu kuat dina waktos anu enggal. Kalayan boomer mundur dina jumlah anu seueur kusabab Covid, kabutuhan pikeun miluan lalaki sareng awéwé anu ngora janten konsumen anggur parantos kritis. 

Kristal Bola Gazing

Aya masa depan anu cerah pikeun industri anggur, tapi, realitas pasar morphing kedah ditujukeun. Ti taun 2020 sareng ka payunna, langkung seueur jalma bakal damel ti bumi, konsumén bakal ngalih ka pinggiran kota sareng tren ngembang ieu hartosna yén pamayaran online bakal ngajantenkeun konsumen jauh tina saluran anu sanés. Penjualan réstoran bakal balik sabab larangan janten kirang ketat ku warga lokal ngadukung tuang di luar; nanging, ngantosan pangunjungna wisatawan bakal butuh kasabaran. Régional sigana tiasa ngararancang jasa, ngalih tina modél korsi jasa lengkep kana strategi ngahasilkeun pendapatan anyar khususna pangiriman bumi sareng modél jalan ka tukang; kumaha oge, format ieu henteu ngadorong penjualan alkohol hasilna seueur réstoran ngirangan inventorasi anggur sareng nawiskeun streamlining.

restoran

Réstoran leutik leutik anu paling hese pencét sareng aranjeunna parantos janten titik penjualan anu utama pikeun anggur anu dihasilkeun pabrik anggur alit kulawarga. Restoran anu unggul nyaéta drive-thru, pickup curbside sareng / atanapi mesen aplikasi basis sareng pangiriman bumi (ie, pizzerias, delis, truk tuangeun, fast food sareng kopi). Tarif panutupan réstoran pangageungna aya di nagara bagian anu nyéwa perkotaan tinggi (California, Nevada, Hawaii) sareng numutkeun ka Yelp, 61 persén panutupan réstoran bakal permanén; Nanging, modal anyar sigana bakal datang ti pengusaha anu bakal ngamimitian ngamimitian sareng, salami 4-5 taun, sacara bertahap ngagentos seueur sipat anu ditutup sacara permanen.

Aya harepan yén pamaréntah kota bakal tetep ngantepkeun jalanan panutupanana / ékspansi pikeun tuangeun luar sanaos panilitian Mintel nyatet (Séptémber 2020) yén ampir 60 persén anu tuang teu raoseun tuang di luar ruangan. Pikeun ngadorong makan di jero ruangan, réstoran nyéépkeun artos anu ageung pikeun masang sistem pemurnian udara. Naha sistem filtrasi anu maju bakal ngadorong jalma anu datang deui kana pangalaman tuang pipi-by-jowl anu teu acan ditangtoskeun. Samentawis éta, industri difokuskeun kana tuang-to-go, jasa walk-up, sareng pickup curbside.

Perjalanan Usaha

Wisatawan bisnis parantos janten pusat kauntungan ageung pikeun hotél, maskapai sareng réstoran di kota-kota utama sareng penjualan anggur di séktor ieu sigana moal bakal ningali kamekaran tanpa pasar ieu. Dina jangka waktu 2+ taun pamulihan anu diproyeksikeun, perjalanan bisnis sigana langkung pondok sareng langkung alit ku acara perdagangan industri ageung sumping engké.

Biaya Palayanan

Numutkeun ka Nielsen, hargana $ 1.02 kanggo porsi 12 ons bir di luar tempat, $ 0.88 kanggo sajumlah 1.45- ons arwah sareng $ 1.51 kanggo tuang 5-ons anggur. Ieu hartosna anggur langkung 72 persen langkung mahal pikeun dilayanan sareng ngajelaskeun naha harga anu langkung handap per porsi mangrupikeun bagian anu jelas tina carita kasuksésan roh. Kalayan kirang sareng / atanapi langkung saé tuangeun anu hadé sareng pilihan bar sibuk, sareng paningkatan dina takeaway, kamungkinan daptar inuman alkohol ogé bakal langsing sareng disederhanakeun.

Pakét Alternatipna

Tingkat pertumbuhan botol 750-milliliter parantos turun sareng ukuran bungkus anu langkung alit kalebet botol 375-mililiter, Tetra Packs, kaléng sareng botol 500-milliliter. Ukuran anu langkung alit naék dina popularitas pra-kovalén sareng tiasa nampi panarimaan ka payun.

Upami botol 750-mililiter henteu lami populér - naon anu naék? Format anu langkung ageung - sadayana dina kategori 1.5 liter khususna kelompok 2 atanapi 3 liter anu néwak kantong-in-a-kotak premium kalayan pertumbuhan 50+ persén.

Nilai muter difokuskeun pikeun ngirangan biaya bungkusan. Nalika boomer pensiunan, aranjeunna bakal ngiringan millennial salaku konsumen hemat sareng ngarobih konsumsi sareng pengeluaran; Nanging, sesah nginum anggur anu saé sareng ngalih kana pangalaman anu langkung alit ... éta paket premium 3 liter anu nyumponan kabutuhan ieu. Konsumén anu langkung ngora anu hemat tiasa mendakan kotak premium 3 liter anu mésér saé sareng pikeun kulawarga ngora cicing di bumi pikeun tuang siang sareng tuang, kotak premium tiasa janten jawaban anu leres.

Variétal

Chardonnay terus janten varietal paling populér; tapi, tingkat pertumbuhanana terus turun 2.7 négatip; merlot nunjukkeun turunna paling parah - ampir 10 persén. Kembang pareum naék ku tingkat kamekaran sakedik handapeun nol.

Campuran beureum ngadamel comeback di 2020 saatos turunna di 2019 sareng nunjukkeun pertumbuhan 3.9 persén. Anggur anu langkung manis, khusus nunjukkeun pertumbuhan anu mengesankeun khususna sareng anggur basis agave (anggur anu didamel tina agave biru difermentasi; dikuatkeun ku dicampur sareng blanco tequila) anu ngaburukeun kategori anggur / arwah sareng muterkeun popularitas tequila sareng margaritas nunjukkeun pertumbuhan 100 persén. Anggur Agave langkung handap tina alkohol tibatan tequila sareng muter ka konsumén anu gaduh kaséhatan milari langkung seueur kalori. Produk ogé ngagambar konsumén Hispanik anu biasa kana produk anu parantos dijual di Mexico. Terus populér di prosecco, sangria sareng sauvignon blanc.

Segmen Pasar

Boomer orok (70 persén tina pendapatan pakai sareng 50+ persén kabeungharan di Amérika Serikat) teras janten konsumén anggur panggedéna. Ayeuna ngan ukur hiji persentase titik anu misahkeun konsumsi na tina Gen X (lahir mimiti-ka-tengah-taun 1960an dugi ka akhir taun 1970an dugi ka awal taun 1980an) janten aranjeunna henteu tiasa dianggap kelompok anu dominan. Milénium (lahir antara taun 1981 sareng 1996) mangrupikeun kasempetan pertumbuhan pangageungna pikeun industri anggur AS anu nembé mimiti nunjukkeun minat kana kategori anggur. Ieu grup anu kedah janten gumbira ngeunaan anggur supados industri ningali tingkat pertumbuhan naon anu dialaman dina periode 20 taun ti 1994 dugi ka 2014.

Millennial henteu aktip dina kategori anggur premium sanaos enerji dina mésér barang méwah; sakitar 20 persén tina kelompok ieu ngonsumsi arak sanaos 33 persén mésér barang méwah. Panilitian nunjukkeun yén milénial lambat luncat kana arena pembelian anggur premium kusabab langkung resep kana karajinan bir sareng roh, patarosan ngeunaan masalah kaséhatan anu aya hubunganana sareng konsumsi alkohol sareng reureuh dina ngawangun karir, kulawarga sareng kabeungharan dibandingkeun sareng generasi anu langkung tiheula.

Industri anggur kedah dicatet yén konsumén ngora hoyong langkung tina merek anu aranjeunna dukung. Sedengkeun pikeun milarian status boomer kedah pamer kabeungharan sareng kasuksésanna, millennial langkung resep diinpormasi ngeunaan taneuh, tanggal panén, pH, pabrik anggur sareng skor anggur - ngarah tiasa disada diantara babaturan sareng kolega tanpa dianggap "acara peureum. "

Pabrik anggur anu resep néwak bagéan pasar ngora kedah museurkeun kagiatan pamasaranna kana masalah sapertos kaadilan sosial, kaadilan sareng kaanekaragaman, cai daur ulang, nyingkahan panggunaan glyphosate, kéngingkeun Sértipikasi LEED, nganggo metode pertanian biodinamika sareng organik. Dina waktos ayeuna, ampir teu aya inpormasi ieu muncul dina penjualan, hubungan masarakat atanapi kampanye pamasaran atanapi dina halaman wéb.

Langkung Ti Terroir

Dina dékade ka hareup, industri anggur bakal janten hal anu énggal. Bakal aya paningkatan sareng konsumén Cina kalebet pabrikon anggur énggal (ie, Silver Heights Vineyard / Ningxia Hui Autonomous Region; Grace Vineyard / Shanxi Provence; Chateau Changyu AFIP Global / Miyun District, Beijing), sareng paningkatan konsumsi.

Parobihan iklim sareng panerapan téknologi ku pengembang, pembuat anggur sareng pangecér bakal mangaruhan kana cara urang mésér sareng nginum anggur. Parobihan iklim nyiptakeun daérah anggur anu anyar di lintang anu sakali dianggap henteu cocog pikeun ngadamel anggur. Swédia, Norwégia sareng Walanda mimiti ngembangkeun anggur kelas dunya kusabab tren pemanasan.

Tina sudut pandang téknologi, drone sareng robot bakal ningkatkeun ayana di kebon anggur. Téknologi anyar nyaéta ningkatkeun prosés anu tumuh sareng sénsor dina taneuh anu ngarah kana kamajuan pengelolaan taneuh sareng ngabantosan para penanam anggur nangtoskeun waktos anu pangsaéna pikeun cai anggur. Ngalayang drone mariksa tanda-tanda panyakit sareng usum garing sareng robot, ku tangan sapertos gunting ngagedur kebon anggur pikeun ngahias anggur.

Beuki loba pabrik anggur anu ngamimitian metode tani berkelanjutan sareng sababaraha anu nganggo tanaga surya di pabrik anggur sareng anu sanés adaptasi ranté pasokan logistik dina milarian solusi anu langkung eko-sustainable anu bakal ngirangan tapak karbon sacara umum.

Nalika anu nginum anggur janten global, aranjeunna henteu paduli ngeunaan apél atanapi férméntasi atanapi ciri sanés anu ngabédakeun anggur. Aranjeunna milari anggur anu gampang dideukeutan anu raosna raoseun. Dina kaseueuran kasus, mérek anggur janten sami sareng merk supermarket tradisional sareng éta hartosna labél anggur bakal langkung pikaresepeun, inovatif sareng penting.

Pikeun ngungkulan masalah pamalsuan anggur, téknologi nyiptakeun sistem oténtikasi sareng kapercayaan berbasis blockchain. Téknologi blockchain mangrupikeun buku besar anu terdesentralisasi, anu disebarkeun anu nyatet buktina asét digital anu permanén sareng henteu tiasa diaksés, ngajantenkeunana sampurna salaku cara pikeun oténtikasi sebotol anggur anu langka (nyaéta Chai Anggur Vault).

"Boh pasihan deui anggur atanapi tinggalkeun nyalira." - Rumi

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr. Elinor Garely - khusus pikeun eTN sareng editor dina kapala, wines.travel

Leave a Comment