Airlines palabuan udara Asosiasi News Austria Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Warta Breaking Hungaria Italia Megatkeun Warta Yordania Ngabobol Warta wartos Kaluaran pencét Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Wizz Air pikeun ngaluncurkeun 8 rute hiber anyar ka Yordania

Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun Dewan Pariwisata Yordania, Menteri Pariwisata sareng Barang Antik di Amman, sareng sadaya pamangku kapentingan industri perjalanan sareng pariwisata di Yordania. Ieu ogé mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun wisatawan sareng calon pangunjung ti Hongaria, Italia, Austria, sareng Romania pikeun ngarencanakeun liburan anu hemat biaya ka Karajaan Yordania.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air pikeun ngaluncurkeun Dalapan rute anyar kana Karajaan Yordania.
  • Menteri Pariwisata sareng Antiquities, HE Nayef Hmeidi Al-Fayez, ngumumkeun dina konferensi pers anu diayakeun dinten Minggu, 3 Oktober 2021, nyimpulkeun perjanjian anyar antara Karajaan sareng maskapai biaya internasional internasional Wizz Air, dimana maskapai ngarencanakeun ngoperasikeun dalapan rute anyar lebet sareng ti Yordania.
  • Peresmian perjanjian parantos sumping ku Diréktur Ngatur tina Dewan Pariwisata Yordania, Dr Abed AlRazzaq Arabiyat, wawakil Wizz Air Group dina konferensi pers, Mr. Owain Jones, sareng HE Eng. Nayef Ahmad Bakheet. Pupuhu Déwan ADC Pimpinan Komisaris Déwan ASEZA di Otoritas Zona Ékonomi Khusus Aqaba sareng sajumlah perwakilan média.

Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Nayef Hmeidi Al-Fayez nyarios salami konferensi pers: "Kami resep ngaluncurkeun perjanjian sareng maskapai biaya internasional internasional Wizz Air, yakin yén maskapai éta bakal mangaruhan pisan kana nambahan jumlah wisatawan anu datang ka Karajaan dina periode anu bakal datang. "

Al-Fayez nyatet yén sateuacan pandemi, penerbangan murah anu asup sareng kaluar nagara masihan dorongan anyar pikeun sektor pariwisata Yordania, anu ngamungkinkeun nagara ngahontal kabisat anu saé, sahingga Karajaan meunang taruhan na dina séktor sareng ngarebut pangsaéna pasar anu kompetitif pisan di daérah Wétan Tengah.

Ngatur Diréktur Dewan Pariwisata Yordania, Dr. Abed Alrazzaq Arabiyat, negeskeun pentingna ngaluncurkeun perjanjian ieu sareng maskapai berkembang paling gancang di Éropa, Wizz Air.

Arabiyat nambihan yén prestasi ieu sumping salaku hasil tina usaha kontinyu anu dilakukeun sababaraha taun ka pengker, sabab diarepkeun yén operasi Wizz Air kana Karajaan sacara positif bakal mangaruhan sektor pariwisata sareng ogé nambihan jumlah wisatawan, nyatet yén maskapai éta bakal mawa wisatawan anu ngagaduhan rupa-rupa kabangsaan Éropa sareng Wétan Tengah ka Karajaan Sunda.

Arabiyat masihan penjelasan anu lengkep dina waktos konperénsi ngeunaan pentingna perjanjian ieu, nunjukkeun yén perjanjian éta bakal kalebet peluncuran seueur kampanye pamasaran ngalangkungan sadaya platform maskapai anu mantep kalebet halaman wéb salian ti platform Media Sosial anu béda, Arabiyat ogé nyatet yén jumlah turis anu diarepkeun asup ka Karajaan dina taun mimiti operasi nyaéta sakitar 167,000 wisatawan.

Ngeunaan asupna perjanjian, Arabiyat nyarios yén badarat munggaran Wizz Air kana Karajaan dijadwalkeun tanggal 15 Désémber 2021.

Nyarios dina konperénsi pers Owain Jones Chief Supply Chain sareng Legal Officer Wizz Air Group nyarios: "Kuring resep pisan ngumumkeun mimiti operasi kami di Karajaan. Kuring yakin yén sambungan anu diumumkeun dinten ieu bakal ngadukung tanjakan industri pariwisata ku nawiskeun ongkosna murah sareng penerbangan anu saé kanggo panumpang.

"Ngalayang téknologi pesawat anu paling anyar parantos dijantenkeun landihan bisnis WIZZ, kalayan manpaat konsumsi BBM anu langkung handap sareng noise anu handap anu nguntungkeun pikeun palanggan sareng lingkungan. Pesawat anyar kami ogé tindakan pelindung anu ditingkatkeun kami bakal mastikeun kaayaan saniter anu pangsaéna pikeun palancong nalika operasi sareng tapak lingkungan anu panghandapna.

"Kami ngarepkeun wilujeng sumping panumpang dina pesawat kalayan layanan hébat sareng seuri."

Arabiyat nunjukkeun yén dalapan tujuan anu béda bakal diluncurkeun ku maskapai Wizzair, kalebet opat rute (sapanjang taun) anu lebet ka Amman ngalangkungan Bandara Internasional Queen Alia (QAIA), nyaéta:

  • Budapest - Hungaria
  • Roma - Itali
  • Milan - Itali
  • Wina - Austria

Salian Opat rute musiman ka Aqaba, badarat di Bandara Internasional King Hussein (KHIA)

  • Budapest - Hungaria
  • Bukares - Romania
  • Wina - Austria
  • Roma - Itali

Ngeunaan metode pemesanan korsi dina penerbangan Wizz Air, Arabiyat nambihan yén pamesanan tiasa dilakukeun ngalangkungan halaman wéb perusahaan (wizzair.com) atanapi aplikasi na.

Arabiyat nyatakeun yén Menteri Pariwisata sareng Barang Antik sareng tujuan utama Dewan Pariwisata Yordania nyaéta ngagarap program prioritas pamaréntahan pikeun 2021-2023 anu ngagaduhan tujuan pikeun narik wisatawan ngalangkungan maskapai penerbangan murah salian ti penerbangan Piagam.

Arabiyat ogé nunjukkeun yén séktor éta sateuacana nolak kusabab larangan anu ditetepkeun dina perjalanan udara akibat COVID-19 Pandemik, anu nyababkeun leungitna Jutaan Dolar kusabab kurangna wisatawan datang ka nagara éta, nyatet yén Karajaan kasebut ngalangkungan tahapan énggal nalika (JTB) narékahan pikeun nambahan jumlah turis anu lebet ka Karajaan, salian naékkeun tingkat wisatawan sapeuting cicing sareng kuitansi pariwisata, ngarep-ngarep ngahontal tujuan anu dipikahoyong ditetepkeun ku cara mulangkeun angka-angka anu kahontal sateuacan pandemi. .

Arabiyat ogé negeskeun yén Kamentrian sareng Dewan Pariwisata damel dina ngembangkeun, promosi sareng pamasaran produk pariwisata Yordania dina cara anu optimal.

Ngeunaan Wizz Air                                                                                     

Wizz Air, maskapai biaya murah Éropa anu paling gancang, ngoperasikeun armada 140 pesawat Airbus A320 sareng A321. Tim ahli penerbangan khusus ngahaturkeun jasa unggulan sareng ongkosna murah pisan, ngajantenkeun Wizz Air janten pilihan 10.2 juta panumpang dina taun kauangan akhir 31 Maret 2021.

Wizz Air kadaptar di Bursa Saham London dina ticker WIZZ. Perusahaan nembé dijantenkeun salah sahiji tina sapuluh maskapai paling aman di dunya ku airlineratings.com, hiji-hijina agénsi peringkat kaamanan sareng produk di dunya, sareng maskapai 2020 taun ku ATW, penghormatan anu paling didambakan maskapai atanapi individu anu tiasa nampi, sareng anu paling parusahaan sustainable dina industri maskapai di 2021 ku Majalah Keuangan Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment