24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Warta Breaking Polandia Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Polandia siap pikeun menerkam sektor pariwisata na

Polandia siap pikeun menerkam sektor pariwisata na
Polandia siap pikeun menerkam sektor pariwisata na
Ditulis ku Harry Johnson

Polandia ngajantenkeun tujuan anu ideal pikeun palancong ngora anu henteu kantos ngalaman perjalanan bébas karantina salami ampir dua taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Polandia mangrupikeun tujuan sapanjang taun anu nawiskeun seueur pangalaman sareng nilai anu teu aya tandinganna dibandingkeun sareng réncang Éropa na. 
  • Kalayan langkung ti 62 proyek hotél énggal direncanakeun sareng 35 kusabab dibuka sacara resmi di 2021, Polandia ngutamakeun pikeun naekeun kamekaran pariwisata na dina jaman paska pandemi.
  • Kota-kota Polandia nyampurnakeun rohangan kota sareng ruang héjo alami, sareng henteu aya kota anu langkung saé sapertos ieu di Warsawa. 

Kalayan pengumuman yén sistem lampu lalu lintas perjalanan internasional disederhanakeun di Inggris sareng daptar beureum tunggal ti Oktober kaopat, liburan ka Polandia, salah sahiji tujuan anu pangsaéna pikeun wisatawan ngora Éropa, parantos sumping deui.

20170728_FlyDubai_737_MAX_Delivery_Seattle

Dimimitian ti 4 Oktober, pengumuman hartosna jalma balik ti Polandia moal deui cicing di karantina hotél, upami nagara tetep tina daptar beureum. Tes PCR moal diperyogikeun deui pikeun wisatawan anu divaksinasi balik deui ka Inggris, sareng dina rezim uji coba anu anyar, jalma anu kagungan padamelan duanana henteu kedah nyandak tes sateuacan angkat sateuacan ngantepkeun nagara mana waé anu henteu dina daptar beureum.

Tina garis pantai Béricis anu murni kalayan pantai keusik bodas na, menawan UNESCO-lindungan leuweung sareng pagunungan Tatra titanic ka kabeungharan kota anu dibungkus ku sejarah, rohangan héjo sareng warisan budaya anu beunghar, Polandia mangrupikeun tujuan sapanjang taun anu nawiskeun seueur pangalaman sareng nilai anu teu aya tandinganna dibandingkeun sareng réncang Éropa na. Faktor-faktor ieu ngajantenkeun Polandia tujuan anu ideal pikeun palancong ngora anu henteu kantos ngalaman perjalanan bébas karantina salami ampir dua taun.

Kalayan langkung ti 62 proyek hotél énggal direncanakeun sareng 35 kusabab dibuka sacara resmi di 2021, nyandak 7,422 kamar énggal Polandia, nagara ieu ngutamakeun pikeun naekeun pertumbuhan pariwisata na dina jaman paska pandemi. Ti kota dugi ka pariwisata désa, Juli ieu, UNESCO ngumumkeun yén Hutan Beech kuno sareng Perdana Perdana Polandia parantos dileler Status Warisan Dunya. Hutan Kuno Carparthians ngalangkungan sababaraha nagara, sareng bagian Polandia mangrupikeun Taman Nasional Bieszczady anu sanés.

Tujuan Putus Kota Pangsaéna Éropa pikeun Wisatawan Muda

Teuleum ka Krakow, ibukota budaya Polandia

Krakow muncul salaku salah sahiji tujuan istirahat kota utama di Éropa, sareng alesan anu saé. Kota ieu ngagaduhan silsilah Warisan Dunya, kalayan Old Town anu ikonik, Istana Wawel sareng distrik Kazimierz sadayana kalebet kana daptar Warisan Dunya UNESCO. Krakow ogé mangrupikeun tilas Ibukota Budaya Éropa, kalayan langkung ti 100 festival sareng acara budaya anu kasohor di dunya lumangsung di unggal taun. Anjeun ogé bakal mendakan saparapat ti sadayana koléksi artefak musium Polandia di kota. Saolah-olah penghargaan anu bergengsi ieu henteu cekap pikeun narik anjeun, kota ogé parantos janten Ibu Kota Éropa Budaya Gastronomis. Anjeun bakal mendakan total 26 réstoran anu ngagaduhan bédana Michelin di dieu, sareng ampir dua kali langkung seueur anu dihargaan ku Gault & Millau. Tina hasil panén kualitas luhur dugi ka koki anu terkenal di dunya, adegan kadaharan di Krakow seueur sareng rupa-rupa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment