Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Mesir Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ti Sharm el-Syéh ka Bandara Domodedovo Moskow dina AlMasria Universal Airlines ayeuna

Penerbangan ti Sharm el-Syéh ka Bandara Domodedovo Moskow dina AlMasria Universal Airlines ayeuna
Penerbangan ti Sharm el-Syéh ka Bandara Domodedovo Moskow dina AlMasria Universal Airlines ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Salami sasih pertama saatos hiber deui ka resort di Mesir, patalimarga panumpang anu dijilidkeun ku Bandara Domodedovo Bandara Mesir langkung ti 20 rébu urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hiber mimiti AlMasria Universal Airlines sumping ti cerah Sharm el-Syéh ka Bandara Domodedovo Moscow.
  • AlMasria Universal Airlines ngoperasikeun dua penerbangan mingguan ka Hurghada sareng Sharm el-Sheikh dina dinten Rebo sareng Minggu, Jumaah sareng Sabtu, masing-masing. 
  • Ayeuna, tujuan Mesir mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal di kalangan panumpang Bandara Domodedovo Moskow. 

Bandara Domodedovo Moskow wilujeng hiber mimiti tina AlMasria Universal Airlines, anu parantos sumping ti cerah Sharm el-Syéh.

Carrier ngoperasikeun dua penerbangan mingguan ka Hurghada sareng Sharm el-Syéh dina Rebo sareng Minggu, Jumaah sareng Sabtu, masing-masing. Kadatangan di bandara Domodedovo jam 09:20, angkat tabuh 10:20.

Ayeuna, tujuan Mesir mangrupikeun salah sahiji anu pang populer di kalangan panumpang di palabuan udara. Salami sasih kahiji saatos hiber deui ka resort di Mesir, patalimarga panumpang ngaleuwihan 20 rébu urang.

AlMasria Universal Airlines nyaéta maskapai swasta Mesir. Carrier ngoperasikeun penerbangan biasa sareng piagam ka 14 tujuan, gaduh pangalaman 13 taun dina bidang jasa panumpang.

Domodedovo, sacara resmi "Bandara Internasional Domodedovo Mikhail Lomonosov" mangrupikeun bandara internasional anu aya di Domodedovo, Oblast Moskow, Rusia, 42 kilométer kidul-kidul-kulon ti pusat Moskow. Bandara Dominikaovo Mikhail Lomonosov Moscow mangrupikeun salah sahiji hub hawa anu pangageungna di Rusia. Di 2020, bandara ngaladénan 16.4 juta panumpang. Anggota aliansi maskapai terkenal di dunya kaasup Star Alliance sareng oneworld parantos milih Bandara Domodedovo Moskow pikeun penerbanganna ka Moskow.

AlMasria Universal Airlines mangrupikeun maskapai swasta Mesir anu berbasis di Mesir. Maskapai éta ngoperasikeun jasa piagam anu dijadwalkeun sareng piagam ti Mesir. 'AlMasria' diturunkeun tina kecap Arab pikeun 'Mesir'. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment