24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

IATA: Teuing pajeulitna cara wates muka deui

IATA: Teuing pajeulitna cara wates muka deui
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Watesan perjalanan internasional sareng domestik mangrupikeun aturan anu rumit sareng ngabingungkeun aturan kalayan saeutik pisan konsistensi diantarana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Watesan perjalanan mésér waktos pamaréntah pikeun ngaréspon dina jaman mimiti pandemi COVID-19.
  • Dina sababaraha bulan terakhir, sababaraha pasar konci anu saacanna parantos katutup nyandak léngkah pikeun muka wisatawan anu divaksinasi.
  • Diantara pasar anu sateuacanna ditutup, Éropa mangrupikeun panggerak mimiti, dituturkeun ku Kanada, Inggris, AS sareng Singapura. 

Internasional Asosiasi Angkutan Udara (IATA) nyauran pikeun ngeureunkeun larangan perjalanan COVID-19 sacara liar anu teu cocog anu ngahambat pamulihan angkutan udara. Éta ngadesek pamaréntah pikeun nerapkeun rézim anu disederhanakeun pikeun ngatur résiko COVID-19 nalika perbatasan kabuka deui pikeun perjalanan internasional. 

"Watesan perjalanan mésér waktos pamaréntah pikeun ngaréspon di jaman mimiti pandemi. Ampir dua taun ka pengker, alesan yén henteu aya deui. COVID-19 aya di sadaya penjuru dunya. Watesan perjalanan mangrupikeun aturan anu rumit sareng matak lieur kalayan sakedik konsistén diantarana. Sareng aya sakedik buktina pikeun ngadukung larangan anu aya sareng bencana ékonomi anu diciptakeun, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

Hasil tés pikeun panumpang anu sumping di Inggris nunjukkeun yén palancong henteu nambihan résiko pikeun penduduk lokal. "Tina tilu juta kadatangan antara Pébruari sareng Agustus ngan 42,000 anu diuji positip - atanapi kirang ti 250 sapoé. Samentawis éta, jumlah kasus harian di Inggris nyaéta 35,000 sareng ékonomi-sajaba ti perjalanan internasional - kabuka. Jalma-jalma kedah sami bébas ngumbara, ”saur Walsh. 

Dina sababaraha bulan terakhir, sababaraha pasar konci anu saacanna parantos katutup nyandak léngkah pikeun muka wisatawan anu divaksinasi. Diantara pasar anu sateuacanna ditutup, Éropa mangrupikeun panggerak mimiti, dituturkeun ku Kanada, Inggris, AS sareng Singapura. Malah Australia, anu ngagaduhan sababaraha larangan anu paling parah, ngalakukeun sababaraha léngkah pikeun muka deui watesna pikeun wisatawan anu divaksinasi dugi Nopémber. 

IATA ngadukung gerakan ieu sareng ngadorong sadaya pamaréntah pikeun nimbangkeun kerangka ieu pikeun muka deui wates:  

  • Vaksin kedah disayogikeun ka sadayana gancang-gancang.
  • Wisatawan anu divaksinasi teu kedah nyanghareupan halangan pikeun ngumbara.
  • Pangujian kedah ngaktipkeun jalma tanpa aksés kana vaksin pikeun ngarambat tanpa karantina.
  • Tés antigen mangrupikeun konci pikeun rézim pangujian anu épéktip sareng merenah.
  • Pamaréntah kedah mayar tés, janten henteu janten halangan ékonomi pikeun ngumbara.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment