24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional wartos teknologi Turki Breaking News Amérika Serikat megatkeun News

Pesen anu ngadesek: Facebook, WhatsApp, Instagram handap - teror, masalah téknis- kunaon?

logo_facebook
logo_facebook

Facebook turun, twitter handap, Instagram handap, WhatsApp handap - naon anu lumangsung. Teror, gangguan?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dunya nuju reboot telepon, ngarobih setélan, tapi teu masalah kumaha, jutaan anu nyarios sareng aranjeunna.
  • Facebook, WhatsApp, Instagram, sareng ayeuna ogé sadaya jaringan telepon, kalebet Turki sareng Pakistan siga anu teu kahontal.
  • Telegram sareng Twitter tiasa dianggo saé, sareng anu dimana dunya kabur, pikeun milarian inpormasi ngeunaan naon sababna?

Cloudflare nyalahkeun parobihan dina setelan Facebook, anu sanés nyarioskeun serangan cyber, dendam, sareng langkung parah.

Dina waktos ayeuna para ahli téknis di sakumna dunya nyobian milari jalan kaluar pikeun raksasa komunikasi ieu dicadangkeun, sedengkeun Twitter sareng Telegram naék gaduh monopoli pesen komunikasi instan dina waktos ayeuna.

Turk Telecom gaduh tulisan ngeunaan internét anu handap pikeun palanggan - manjangan masalah ieu ayeuna nuju berkembang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment