Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta Italia Megatkeun Warta wartos jelema Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui tanggung jawab Spanyol Breaking News piknik kandaraan News Kawat Wisata

Langkung Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga sareng Seville penerbangan di Lufthansa ayeuna

Langkung Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga sareng Seville penerbangan di Lufthansa ayeuna
Langkung Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga sareng Seville penerbangan di Lufthansa ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Tujuan pakansi Éropa anu pangpentingna ayeuna bakal dilayanan kalayan langkung ti 80 penerbangan tambahan ti Bandara Internasional Main-Rhein sareng langkung ti 50 penerbangan tambahan ti Munich.  

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa nambihan 130 penerbangan tambahan ti Frankfurt sareng Munich ka tujuan liburan Éropa anu populér.
  • Lufthansa ngumumkeun perluasan deui penerbangan domestik ti Frankfurt ka Berlin, Hamburg, Munich sareng ti Munich ka Berlin, Hamburg sareng Düsseldorf.
  • Dimimitian dina Oktober bakal aya dugi ka sabelas sambungan unggal dinten ti Frankfurt ka Berlin tibatan salapan sambungan harian.

Paménta anu tinggi pikeun penerbangan ka tujuan luang teras teras kana liburan usum gugur anu bakal datang. Saatos Agustus, Oktober nunjukkeun kanaékan paningkatan pangluhurna pikeun tujuan cerah, Éropa. Salaku hasilna, Lufthansa ngembangna program hiber na ka tujuan cerah anu langkung cerah bahkan langkung jauh.

Tujuan pakansi Éropa anu pangpentingna ayeuna bakal dilayanan kalayan langkung ti 80 penerbangan tambahan ti Bandara Internasional Main-Rhein sareng langkung ti 50 penerbangan tambahan ti Munich.  

Lufthansa tujuan di Spanyol khususna seueur paménta. Kusabab kitu, maskapai ayeuna nawiskeun penerbangan tambahan pikeun Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga sareng Seville. Portugal, Italia sareng Yunani ogé tetep populér. Kusabab kitu Lufthansa nawiskeun penerbangan tambahan ka Faro sareng Madeira (duanana Portugal), ogé ka Cagliari di Sardinia, Catania di Sisilia, sareng Rhodes (Yunani) salami periode waktos liburan usum gugur.

Nalika ngarencanakeun, palancong udara kedah salawasna niténan pangaturan anu asup sareng karantina anu relevan sareng ayeuna.

Salaku tambahan, paménta pikeun perjalanan udara terus tumuh pisan pikeun perjalanan bisnis. Lufthansa ku sabab éta bakal teras mekarkeun tawaran hiber domestik na dina rute anu penting pisan pikeun wisatawan bisnis. Salami sababaraha minggu ka tukang, maskapai éta parantos ngalegaan jasa na pikeun Oktober ku 45 persén dina rute ti Frankfurt ka Berlin, Hamburg, Munich sareng ti Munich ka Berlin, Hamburg sareng Düsseldorf, dibandingkeun sareng Juli.

Ayeuna, koneksi tambihan ditawarkeun dina waktos anu langkung pondok. Ieu hartosna, diantara anu sanésna, mimitian bulan Oktober bakal aya dugi ka sabelas sambungan sadidinten ti Frankfurt ka Berlin tibatan salapan sambungan harian.

Salajengna, bakal aya sapuluh penerbangan unggal dinten ti Frankfurt ka Hamburg tibatan dalapan sambungan harian. Kaayaan éta sami pikeun Munich: Daripada genep sambungan harian, jadwal hiber tina "MUC" bakal kalebet dugi ka salapan sambungan harian ka Düsseldorf dimimitian Oktober.

Ogé, ku ngalegaan jadwal penerbangan, langkung seueur sambungan ayeuna sayogi sadidinten. Wisatawan anu sering hoyong hiber énjing-énjing atanapi sonten ayeuna tiasa nguntungkeun tina jadwal hiber anu ningkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment