24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Karugian industri maskapai ka luhur $ 200 milyar dina 2020-2022

Karugian industri maskapai ka luhur $ 200 milyar dina 2020-2022
Karugian industri maskapai ka luhur $ 200 milyar dina 2020-2022
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma-jalma henteu kaleungitan karepna ngarambat sakumaha anu urang tingali dina katahanan pasar domestik anu padet. Tapi aranjeunna ditahan tina perjalanan internasional ku larangan, kateupastian sareng kerumitan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karugian industri bersih diperkirakeun ngirangan ka $ 11.6 milyar dina 2022 saatos karugian $ 51.8 milyar dina 2021 (parah tina karugian $ 47.7 milyar diperkirakeun dina April).
  • Permintaan (diukur dina RPK) diperkirakeun nangtung dina 40% tingkat 2019 pikeun 2021, naék janten 61% dina 2022.
  • Jumlah nomer panumpang maskapai diperkirakeun ngahontal 2.3 milyar dina 2021. 

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun pandangan panganyarna pikeun kinerja kauangan industri maskapai nunjukkeun hasil ningkat dina satengahing krisis COVID-19 anu neraskeun:

  • Karugian industri bersih diperkirakeun ngirangan ka $ 11.6 milyar dina 2022 saatos karugian $ 51.8 milyar dina 2021 (parah tina karugian $ 47.7 milyar diperkirakeun dina April). Perkiraan leungitna bersih 2020 parantos dirévisi janten $ 137.7 milyar (tina $ 126.4 milyar). Nambahkeun ieu, total karugian industri di 2020-2022 diperkirakeun ngahontal $ 201 milyar.
  • Permintaan (diukur dina RPK) diperkirakeun nangtung dina 40% tingkat 2019 pikeun 2021, naék janten 61% dina 2022.
  • Total jumlah panumpang diperkirakeun ngahontal 2.3 milyar dina 2021. Ieu bakal tumuh kana 3.4 milyar dina 2022 anu sami sareng tingkat 2014 sareng sacara signifikan handap 4.5 milyar wisatawan taun 2019.
  • Permintaan anu kuat pikeun kargo udara diperkirakeun teraskeun sareng paménta 2021 di 7.9% di luhur tingkat 2019, naék janten 13.2% di luhur tingkat 2019 pikeun 2022.
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

"Gedéna krisis COVID-19 pikeun maskapai gedé pisan. Salami periode 2020-2022 total karugian tiasa luhur $ 200 milyar. Pikeun salamet maskapai parantos nyirorot biaya sareng nyaluyukeun usahana ku naon kasempetan anu sayogi. Éta bakal ningali rugi $ 137.7 milyar tina 2020 ngirangan kana $ 52 milyar taun ieu. Sareng éta salajengna bakal ngirangan janten $ 12 milyar dina 2022. Kami ogé ngalangkungan titik paling jero tina krisis. Sedengkeun masalah serius tetep, jalur pikeun pamulihan bakal ditingali. Penerbangan parantos nunjukkeun ketahananana deui, "saur Willie Walsh, Sutradara Generasi IATAal.

Bisnis kargo udara ngajalankeun performa anu saé, sareng perjalanan domestik bakal caket tingkat pre-krisis di 2022. Tantangan na nyaéta pasar internasional anu tetep parah depresi sabab larangan anu ditumpukeun ku pamaréntah diteraskeun.  

"Jalma-jalma henteu kaleungitan karepna ngumbara sakumaha anu urang tingali dina katahanan pasar domestik anu padet. Tapi aranjeunna ditahan tina perjalanan internasional ku larangan, kateupastian sareng kerumitan. Langkung seueur pamaréntah ningali vaksinasi salaku jalan kaluar tina krisis ieu. Kami sapuk sapuk yén jalma anu divaksinasi henteu ngagaduhan kabébasan gerak dina cara naon waé. Nyatana, kabébasan pikeun ngarambat mangrupikeun dorongan anu saé pikeun langkung seueur jalma anu divaksinasi. Pamaréntah kedah damel babarengan sareng ngalakukeun sagala kakuatan pikeun mastikeun yén vaksin sayogi pikeun saha waé anu hoyong, "saur anjeunna Walsh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment