Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Wines & Arwah

Ieu mangrupikeun 2021 Kota Makanan Anu Pangsaéna di Amérika

Ieu mangrupikeun 2021 Kota Makanan Anu Pangsaéna di Amérika
Ieu mangrupikeun 2021 Kota Makanan Anu Pangsaéna di Amérika
Ditulis ku Harry Johnson

Pasca-COVID-19, sababaraha réstoran sigana nyobian narik pelanggan deui ku nawiskeun pilihan jam senang anu penting sareng ngeunah dina harga tawaran anu saleresna. Foodies dina anggaran anu ketat kedah parios ménu jam senang di sababaraha réstoran karesepna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Langkung ti 180 kota AS panggedéna parantos dibandingkeun dina dua puluh salapan métrik konci. 
  • Data set dibasajankeun kabisa sareng aksés réstoran kualitas luhur dugi ka festival kadaharan per kapita ka pabrik karajinan sareng pabrik anggur per kapita.
  • Didorong ku goblog pedoman pandemi, langkung seueur pendirian ogé ngalih ka daérah luar ruangan, anu kalebet pangaturan anu langkung alit, langkung caket, sareng mesen teu kontak.

Kalayan 16 Oktober janten Kadaharan Dunya Day sareng harga réstoran naék 5.4% antara Juli 2020 sareng Juli 2021, analis industri dinten ayeuna ngaleupaskeun laporan ngeunaan 2021's Best Foodie Cities di Amérika, ogé ngiringan mairan ahli.

Pikeun nangtoskeun adegan kadaharan lokal anu paling saé sareng pangmurahna, para ahli ngabandingkeun langkung ti 180 kota AS panggedéna di sapanjang 29 métrik konci. Data set dibasajankeun kabisa sareng aksés réstoran kualitas luhur dugi ka festival kadaharan per kapita dugi ka pabrik karajinan sareng pabrik anggur per kapita.

20 Kota Foodie Top di Amérika
1. Portland, ATAWA11. Los Angeles, CA
2. Orlando, FL12. San Diego, CA
3. Rajana, FL13. Portland, kuring
4. San Fransisco, CA14. Oakland, CA
5. Austin, TX15. Washington, DC
6. Sacramento, CA16. St Louis, MO
7. Denver, CO17. Grand Rapids, MI
8. Las Vegas, NV18. Chicago, Il
9. Seattle, WA19. Atlanta, ga
10. Tampa, FL20. Houston, TX

Pangalusna vs. Paling parah

  • Orlando, Florida, ngagaduhan toko-toko makanan khusus gourmet (per akar kuadrat penduduk), 0.4529, anu 19.4 kali langkung seueur tibatan di Kota Mutiara, Hawaii, kota anu paling saeutik di 0.0234.
  • Orlando, Florida, ngagaduhan réstoran anu panglobana (per akar kuadrat penduduk), 7.23, anu 18.1 kali langkung seueur tibatan di Pearl City, Hawaii, kota anu paling saeutik na 0.40.
  • Orlando, Florida, ngagaduhan paling seueur és krim sareng yogurt beku (per akar kuadrat penduduk), 0.3566, anu 49.5 kali langkung seueur tibatan di South Burlington, Vermont, kota anu paling saeutik na 0.0072.
  • Santa Rosa, California, ngagaduhan rasio réstoran-réstoran lengkep pikeun tempat-tempat makan cepat saji, 1.72, anu 3.2 kali langkung luhur tibatan di Jackson, Mississippi, kota anu paling handap na 0.54.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment