24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Panerapan gancang tina sertipikat kaséhatan digital perjalanan udara ngadesek

Panerapan gancang tina sertipikat kaséhatan digital perjalanan udara ngadesek
Panerapan gancang tina sertipikat kaséhatan digital perjalanan udara ngadesek
Ditulis ku Harry Johnson

Sedengkeun puluhan maskapai sareng nagara parantos nyebarkeun sertipikat sareng aplikasi kaséhatan digital, laju nyoko kana alat ieu parantos lambat sareng henteu rata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan komérsial parantos ngamimitian pendak panjang sareng laun tina palung perjalanan anu didamel ku pandemi COVID-19.
  • Industri maskapai peryogi alat digital anu aman, ditarima sacara global anu ngamungkinkeun para palancong unggah sareng nyandak status vaksinna, hasil tés anu anyar atanapi status pamulihan COVID-19.
  • Nalika perjalanan angkat, maskapai, tanaga kaamanan sareng imigrasi sareng agén pangendali wates sigana bakal nyanghareupan susunan tés sareng dokumén vaksin anu matak kaganggu.

Yayasan Kasalametan Hiber dinten ayeuna nyauran industri penerbangan, régulator sareng otoritas kaséhatan di sakumna dunya pikeun ngagancangkeun pangembangan sertipikat kaséhatan digital anu standarisasi sareng sacara internasional anu ditampi sareng supados aranjeunna seueur dikerahkan dina 12 bulan ka payun.

"Penerbangan komérsial parantos ngamimitian pendak panjang sareng laun tina palung perjalanan anu didamel ku pandemi COVID-19, tapi bahkan perjalanan internasional anu paling rutin dipenuhan ku kabingungan sareng hanjelu ngeunaan dokuméntasi anu tiasa ditampi, syarat uji coba sareng momotan karantina, sanés waé résiko tina hasil uji COVID palsu atanapi panipuan status vaksin, "saur Présidén Yayasan sareng CEO Dr Hassan Shahidi. "Kanggo ngamaksimalkeun kasalametan panumpang, urang peryogi alat digital anu ditarima sacara global anu ngamungkinkeun palancong unggah sareng nyandak status vaksinna, hasil tés anu terakhir atanapi status pamulihan COVID-19, sareng anu bakal dikenal sareng ditampi dimana waé aranjeunna angkat," cenah.

Sedengkeun puluhan maskapai sareng nagara parantos ngerah sertipikat kaséhatan digital sareng aplikasi, laju nyoko kana pakakas ieu parantos lambat sareng henteu rata. Yayasan prihatin yén nalika perjalanan angkat, maskapai, tanaga kaamanan sareng imigrasi sareng agén pangendali wates sigana bakal nyanghareupan susunan tés sareng dokumén vaksin anu ngaco.

"Hiji-hijina cara industri badé tiasa maju kalayan aman sareng cara anu nempatkeun kapercayaan ka palancong, tanaga industri penerbangan, régulator sareng aparat kasihatan nyaéta upami sadaya pemangku kepentingan ngahiji sareng ngutamakeun ngembangkeun sareng panerapan alat-alat ieu," saur Kaptén Conor Nolan, pupuhu Déwan Gubernur Yayasan. "Kami peryogi solusi anu tiasa diukur, tiasa dianggo sareng anu mastikeun yén inpormasi sénsitip tetep aman."

Yayasan Kasalametan Hiber mangrupikeun organisasi internasional anu mandiri, nirlaba, aktipitas panilitian, pendidikan sareng komunikasi pikeun ningkatkeun kasalametan penerbangan. Misi Yayasan nyaéta nyambungkeun, mangaruhan sareng mingpin kaamanan penerbangan global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment