24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos teknologi piknik trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Facebook.com Domain pikeun Dijual: Cyberattack

Facebook pikeun dijual
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"Facebook panginten parantos diretas. Domain didaptarkeun sababaraha menit ka pengker pikeun dijual. Sasaurang anu aya di perusahaanna kedah ngarusak A dns atanapi AAA-na. Sanaos, domainna masih kénéh beres tapi ping na sigana f * & @ # d. Saur ieu diserang serius sareng tiasa dibarengan waktos. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina DomainTools, halaman wéb facebook parantos dipidangkeun salaku "dijual."
  2. Facebook mastikeun ka para pangguna na yén éta sadar kana masalah aksés kana jasa aranjeunna sareng parantos ngalegaan hampura.
  3. Pangguna disambut ku pesen kasalahan sapertos: "Hapunten, aya anu lepat," "5xx Server Error," sareng seueur deui kalayan layanan anu aya di dunya ayeuna.

Ieu kecap tina pangguna @MdeeCFC dina Twitter ngan sababaraha jam ka pengker, sabab bagéan dunya nungkulan frustasi serangan global dina facebook, whatsapp, Instagram, sareng dina seueur kasus Internét nyalira.

Dina DomainTools, halaman wéb facebook parantos dipidangkeun salaku "dijual." Éta ogé nunjukkeun sakumaha kanggo dijual dina registrar domain ritel sareng panyadia jasa wéb Unregistry Market anu beroperasi di handapeun GoDaddy.

Facebook mastikeun ka para pangguna na yén éta sadar kana masalah aksés kana jasa aranjeunna sareng ngalegaan hampura. Facebook, Instagram, sareng WhatsApp sadayana ayeuna turun pikeun pangguna di panjuru dunya. Aya pesen kasalahan dina sadaya tilu jasa dina aplikasi ios ogé dina wéb. Pangguna disambut ku pesen kasalahan sapertos: "Hapunten, aya anu lepat," "5xx Server Error," sareng seueur deui. Sedengkeun sababaraha gangguan Facebook, Instagram, sareng WhatsApp ngan ukur mangaruhan daérah geografis tertentu, jasa-jasa éta turun di dunya ayeuna. Ieu kalebet Amérika Serikat, Inggris, Brasil, Kuwait, sareng seueur deui.

Naha ieu serangan siber? Éta kedah janten kamungkinan.

Wartawan Cybercrime Brian Krebs ngajantenkeun masalah DNS anu utami. Krebs ngajelaskeun yén rékaman DNS anu nyaritakeun sistem kumaha mendakan Facebook sareng Instagram "ditarik ditarik énjing ieu tina kabel routing global." Dina titik ieu, kumaha oge, teu jelas kumaha ieu kajantenan.

Situs wéb facebook, Instagram, sareng WhatApp turun dina waktos 1830 waktos Turki. Masalah aksés kana situs wéb ieu lumangsung. Facebook, Instagram, Messenger, sareng WhatsApp ayeuna parantos lungsur salami lima jam. Dina pembaruan anu pangénggalna, Facebook CTO Mike Schroepfer nyarios yén Facebook "ngalaman masalah jaringan sareng tim damel gancang-gancang pikeun debug sareng malikkeun." Teu aya, kumaha ogé, henteu aya garis waktu dina iraha jasa bakal datang deui online.

The outages gancang mimitian trending dina Twitter nalika pangguna ngiringan kana jaringan sosial anu bersaing pikeun mariksa naha pangguna sanés kapangaruhan ku waktos anu turun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment