24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Dua jalmi tiwas, dua urang cilaka di Arizona Amtrak nembak

Dua jalmi tiwas, dua urang cilaka di Arizona Amtrak nembak
Dua jalmi tiwas, dua urang cilaka di Arizona Amtrak nembak
Ditulis ku Harry Johnson

Anggota pasukan tugas narkotika daérah sareng otoritas lokal sareng féderal, ngayakeun pamariksaan rutin dina karéta cicing nalika némbakan kajantenan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Patugas penegak hukum ngayakeun pamariksaan rutin karéta Amtrak nalika nembak.
  • Salah saurang perwira penegak hukum sareng anu disangka némbak maot dina pamotretan di stasiun karéta Tucson.
  • Teu aya maot atanapi cilaka dilaporkeun diantara 137 panumpang karéta sareng 11 anggota awak karéta.

Témbakan dina jero karéta Amtrak lirén di stasion karéta api Arizona nyababkeun jalma-jalma towak maot sareng dua urang luka.

Anggota pasukan tugas narkotika daérah sareng otoritas lokal sareng féderal, ngayakeun pamariksaan rutin dina karéta cicing nalika némbakan kajantenan.

Otoritas panerapan anu rendah naék kana karéta Amtrak anu kabeungkeut ku New Orleans ti Los Angeles lirén di hiji stasiun di kota Tucson pikeun ngalakukeun pamariksaan rutin pikeun senjata api, narkoba sareng artos.

Perwira penegak hukum ngagaduhan dua jalma dina tingkat kadua karéta dua tingkat sareng nyobian nahan salah saurangna, nalika tersangka narik péstol sareng némbak seuneu.

Salah sahiji agén Administrasi Penegakan Narkoba (DEA) tiwas dina adu, sareng agén sanésna luka sareng dina kaayaan kritis. Patugas pulisi Tucson anu buru-buru ngabantosan saatos dédéngéan ditembak ogé dirandapan, tapi dina kaayaan stabil.

Saatos tukeur tembakan sareng perwira, anu némbak némbalan nyalira di jero kamar mandi karéta. Akhirna, aparat penegak hukum netepkeun yén tersangka di kamar mandi nyatana almarhum. Henteu jelas dina momen ieu naha agén némbak anjeunna atanapi anjeunna nyabut nyawa nyalira. 

Henteu aya anu dilaporkeun diantara 137 panumpang sareng 11 anggota awak dina pesawat Amtrak karéta anu diungsikeun ti stasiun.

Anu kasangka anu mimitina ditahan tetep aya dina tahanan pulisi. Teu aya tersangka anu diidentifikasi ku aparat penegak hukum.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment