Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia pendidikan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Sendal Resort ngarayakeun tonggak penting sareng Investasi Karibia Anyar

Sendal Resort
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) ngumumkeun ulang taun ka-40 tina mérek andalannya pikeun pasangan-pasangan, Sandals Resorts. Saprak muka panto di Montego Bay dina 27 Nopémber 1981, Sandals Resorts ngaraos resep tamu, damel sareng pembimbing perjalanan, sareng ngabantosan ngawangun pariwisata di sapanjang Karibia, dimana éta komitmen pikeun ngembangkeun kamahéran silaturahmi di daérah éta, salah sahiji anu paling dipikaresep sareng tujuan pariwisata tahan banting di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perusahaan resor méwah ngarayakeun 40 taun silaturahmi sadaya-inklusif.
  2. Éta téh miéling warisan ti pangadegna almarhum Gordon "Butch" Stewart "sareng nempatkeun pondasi kanggo kapayunna.
  3. Sendal Resorts ngumumkeun School Of Hospitality anyar, 40 proyek pariwisata komunitas Karibia, perayaan lega Resort, sareng seueur deui.

Perusahaan Resort sadaya-inklusif anu méwah ngarayakeun ulang taun tonggong Sendal ku ngahargaan warisan pangadegna, Almarhum Gordon 'Butch' Stewart, nyorot cahaya dina pangaruh pariwisata di komunitas Karibia lokal, balikkeun waktos deui sareng rencana anu nostalgia. peuntas kabéh Sendal sadaya-inklusif Resort, sareng bakal teraskeun sareng kejutan tambahan kanggo diumumkeun sapanjang taun.            

"Taun ieu mangrupikeun hiji tonggak anu luar biasa pikeun Sendal Resorts, sareng éta ngagaduhan hartos khusus nalika urang nyandak momen ieu pikeun ngahargaan naon anu diciptakeun ku bapak kuring sareng ngalaksanakeun warisan anu dipihormat ngalangkungan Karibia," saur Pupuhu Eksekutif SRI Adam Stewart. "Kusabab dibuka andalannya di 1981 di Sendal Montego Bay, Kami parantos teras-terasan ngagedékeun sareng mingpin rohangan resor sadaya-inklusif. Langkung ti éta, kami parantos nunjukkeun yén sababaraha inovasi silaturahmi anu paling pikaresepeun sareng tahan industri didamel di Karibia. Abdi bangga ngagungkeun tonggong tonggong ieu pikeun perusahaan urang sareng kulawarga Sandal nalika ningali kana 40 taun ka hareup inspirasi visi Karibia sareng inovasi. "

Pikeun ngahargaan ka 40 taun na, Sandals Resorts bangga ngumumkeun:

The Gordon "Butch" Stewart International School of Perhotelan sareng Pariwisata

Pikeun ngahargaan ka pendiri telat Sandals 'Gordon "Butch" Stewart sareng sumanget wirausaha legendarisna sareng kapercayaan hirupna dina kakuatan pendidikan, Sandals Resorts International ngumumkeun pangwangunan Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality and Pariwisata di Universitas Universitas Hindia Kulon (The UWI) sareng ditéang sareng Florida International University's (FIU) Chaplin School of Hospitality & Tourism Management. Duanana pamingpin dina pendidikan pariwisata, FIU damel kerjasama sareng The UWI, bakalan ngembangkeun generasi kapamimpinan internasional sareng kapamimpinan silaturahmi, ngalangkungan program sarjana sareng lulusan anu terakreditasi. Sakola énggal bakal ayana di Kampus Kulon The University of the West Indies, Mona di ibukota wisata Karibia di Montego Bay.

Fasilitas canggih anu dipimpin ku panilitian, Gordon "Butch" Stewart International School of Perhotelan sareng Pariwisata bakal nawiskeun mahasiswa kasempetan pendidikan anu bermakna di luar kelas. "Bapa kuring percanten diajar ku pangalaman - 'latihan di tempat padamelan,' sabab anjeunna sering nempatkeunana," saur Stewart. "Salaku pangusaha anu sampurna sareng ngalamun saumur hirup, anjeunna terang kasuksésan lahir di luar ruang dewan; kapendak tibatan dina waktos éksplorasi sareng pamanggihan. Drive ieu anu bakal ngainspirasi kurikulum kelas dunya, nempatkeun murid dina pangalaman dunya nyata salaku bagian tina kamekaranana. "

Investasi dina pendidikan parantos lami janten prioritas SRI, sareng sakola anu énggal bakal ngalengkepan Universitas Sendal Perusahaan Sandal, anu didirikeun kanggo nyayogikeun anggota tim Sendal anu berbasis Karibia ku kasempetan pikeun ningkatkeun sareng ngembangkeun kamampuan kerja sareng kéngingkeun gelar sarjana sareng pascasarjana. "Nalika urang nanem modal di urang Karibia, urang investasi di masa depan daérah," saur Stewart.

40 kanggo 40 Inisiatif: Proyék Nguntungkeun Komunitas Karibia

Sanaos sanés istilah nalika Sendal diadegkeun opat puluh taun ka pengker, sumanget tanggung jawab sosial perusahaan (CSR) parantos janten bagian tina bahan perusahaan ti saprak didirikeun. "Patalina antara pariwisata sareng karaharjaan komunitas Karibia lokal dimana urang beroperasi teu tiasa ditolak," saur Adam Stewart. Pikeun ngahargaan ka 40 perusahaanth ulang taun, Sendal Resorts Internasional, babarengan jeung Yayasan Sendal, organisasi nirlaba anu diluncurkeun dina 2009 pikeun ngabantosan SRI ngadamel bédana dina kahirupan masarakat Karibia, nyaéta ngaidentipikasi opat puluh proyék anu paling hadé nunjukkeun hubungan anu luar biasa antara pariwisata - industri anu paling berpengaruh di daérah éta - sareng kakuatanana pikeun ngarobih komunitas Karibia sareng ningkatkeun kahirupan. 

Proyék bakal dipilih di lima daérah utama: ngadukung patani lokal, latihan silaturahmi & sertifikasi, ngalestarikeun sumber daya alam, nganggé karajinan tukang unik sareng teureuh komunitas. Tina usaha konservasi ékologis di situs Warisan Dunia UNESCO di Blue Blue and John Crow Pagunungan Jamaika sareng ningkatkeun kapasitas patani pikeun ningkatkeun usahana nuju produksi pangan berkelanjutan, janten damel raket sareng pengrajin lokal pikeun ngamaksimalkeun bakat aranjeunna, anggota tim Sendal bakal digulung angkat baju baju aranjeunna pikeun ngahirupkeun proyék-proyék ieu sareng ngondang tamu pikeun ngiringan.

Salawasna dina waktos Pulo - Ngenalkeun Sendal PalmCast

Sandals Resorts nincak paguneman sareng ngajaga Karibia di payun sareng podcast anu pangpayunna, "Sandals PalmCast," masihan pamirsa dina jero scoop dina sagala kajadian anu pangénggalna di resort sareng episode 13- dugi ka 20 menit panjangna wawasan ahli, tinjauan Resort, sareng wawancara khusus kalayan kejutan sapanjang jalan. Kalayan tingkat rata-rata tamu ngulang caket 50%, sémah Sendal satia pisan sareng hoyong pisan diajar perkawis kajadian pangahirna di Resort sareng sapanjang Karibia ti Sandals Resorts, duta besar merk Karibia.

Di tempat, tamu tiasa ngiringan ngariung di sadaya Sendal Resorts kalayan unggeuk kana nostalgia kalebet:

Ti OG dugi ka Luar Biasa - Teras & Ayeuna Custom Cocktails & New Poolside Service

Salaku anu nimukeun bar ngojay, Sendal terang hiji atanapi dua hal ngeunaan tuang koktail tepi kolam renang anu sampurna. Merkna ngagungkeun ku nyiptakeun sababaraha karesep anyar sareng nyandak deui sababaraha aslina. Sémah tiasa nguseup jalur mémori bari ningali-ningali menu koktail sisi-demi-sisi 1981/2021 pikeun ngalih antara rasa tanpa kedah nganggo mesin waktos dugi ka ditu. Sadayana Resor Sendal ogé bakal debut jasa kolam renang anyar anu nyayogikeun menu snack & koktail anu diideuan Karibia sahingga tamu tiasa nganjang di poolside langkung lami. Salaku tambahan, bar sareng réstoran di seluruh merek bakal debut pangalaman koktail buatan tangan anyar diwangun ku dalapan koktail curated anyar nganggo campuran rasa anu khas, minuman keras premium, bahan-bahan seger, sareng ramuan anu dipetik ti kebon lokal.

Sendal Ngagaleuh Acara

Tamu sendal tiasa pésta sapertos taun 1981 sareng perayaan kolam renang mingguan khusus pikeun miéling 40 taun pikaresepeun. Sémah tiasa nyerep panonpoé nalika jaman baheula minuhan masa depan anu hirup ku DJ langsung anu muterkeun musik anu diinspirasi sareng palayan bar anu ngaladénkeun koktail karajinan klasik.

Kumpulan Ritél Vintage di Warung Resort Beach House

Sandals Resorts ngaluncurkeun Est. Kaos oblong vintage anu kainspirasi 1981 sareng koleksi eceran sayogi di sadaya toko Resort Beach House. Sémah tiasa milih ti sapuluh desain nostalgia sareng sregep anu ngajén ka gaya era pendiri Sendal, sayogi kanggo dipésér mulai bulan Nopémber.

Salian ti rencana di-properti, anggota Sandal Select Rewards anu beruntung sareng mitra penasihat perjalanan Spesialis Sendal anu parantos lami ogé bakal diubaran pikeun tuang sémah anu balik sareng ogé tiasa diulem gabung sareng peringatan peringatan 40-an dina kapal Lady Sandals, Sendal Resorts Kapal pesiar tandatangan anu aya dina wisata balayar perayaan sapanjang basisir Wétan sapanjang taun.

Kanggo langkung seueur terang kumaha Sandals Resorts ngarayakeun Milangkala anu ka-40 sareng tetep mutahir kalayan kejutan tambahan anu bakal datang, pastikeun nganjang ka dieu.

Pikeun mesen cicing di Sandals Resorts, didatangan dieu.

Sandals® Resort

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalma anu bogoh ka pangalaman liburan anu paling romantis, Méwah Kalebet® di Karibia ngalangkungan 15 setting pantai na anu ngajentul di Jamaica, Antigua, Saint Lucia, The Bahamas, Barbados, Grenada, sareng lokasi 16 anu énggal sumping di Curacao April 2022 Ngarayakeun 40 taun, perusahaan Resort sadaya-inklusif anu nawiskeun langkung seueur kualitas kaasup ti batur di planét. Sendal Resorts ekslusif kalebet tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Pernikahan anu Disaluyukeun. Sendal Resorts ngajamin sémah katenangan tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, langkah-langkah kasehatan sareng kaamanan perusahaan ditingkatkeun pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia ogé Jaminan Liburan Sandal énggal, program panyalindungan pakansi komprehensif anu nampilkeun jaminan industri-mimiti liburan gaganti gratis kalebet ongkos pesawat kanggo tamu anu kapangaruhan ku gangguan perjalanan patali COVID-19. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Resort Pantai anu berorientasi kulawarga. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Sandals Resorts Luxury Included® bédana, nganjang sendal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment