24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hotel Hawaii nyayogikeun langkung ti $ 1 milyar karugian

Hotel Hawaii nyayogikeun langkung ti $ 1 milyar karugian
Hotel Hawaii nyayogikeun langkung ti $ 1 milyar karugian
Ditulis ku Harry Johnson

Nalika hotél Hawaii ngagedéan karugian anu ageung, Perwakilan Kasus AS sareng Kahele ngiringan tagihan pikeun nyayogikeun padamelan anu dituju pikeun karyawan hotél anu kaserang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panghasilan perjalanan bisnis hotél Hawaii diprakirakeun turun 77 persén di 2021 dibandingkeun sareng tingkat 2019.
  • Perjalanan bisnis, anu kalebet kategori korporat, grup, pamaréntahan, sareng kategori komérsial sanés, mangrupikeun sumber pangasilan pangbadagna industri hotél.
  • Hotél diperkirakeun mungkas 2021 turun ampir 500,000 padamelan dibandingkeun sareng 2019, kalebet langkung ti 12,500 padamelan anu leungit di Hawaii. 

Hotél Hawaii diproyeksikeun bakal leungit $ 1.18 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis di 2021, turun 77.4% dibandingkeun sareng tingkat 2019, numutkeun laporan anyar tina American Hotel & Lodging Association (AHLA).

Hotel di sakumna nagara diproyeksikeun akhir taun 2021 turun langkung tina $ 59 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis dibandingkeun sareng 2019 saatos kaleungitan ampir $ 49 milyar dina 2020.

Analisis anu anyar dimimitian ku survey AHLA anu anyar, anu mendakan yén kaseueuran wisatawan bisnis ngabolaykeun, ngirangan, sareng nunda perjalanan di tengah masalah COVID-19 anu teras-terasan.

Pikeun manjangkeun garis kahirupan ka padamel hotél sareng nyayogikeun bantosan anu diperyogikeun pikeun salamet dugi perjalanan balik ka tingkat pra-pandemi, Perwakilan AS Ed Case (HI-01) sareng Kaiali'i Kahele (HI-02) parantos ditandatanganan salaku sponsor babarengan pikeun Undian Jobs Jobs Act, panerapan anu ayeuna sateuacan Kongrés anu bakal ngarahkeun 100% dana na pikeun ngajaga padamel hotél dina gaji.

Perjalanan bisnis, anu kalebet kategori perusahaan, grup, pamaréntahan, sareng kategori komérsial sanés, mangrupikeun sumber pendapatan industri hotél pangageungna sareng teu diarepkeun dugi ka tingkat pra-pandemi dugi ka 2024. Kurangna perjalanan sareng acara bisnis ngagaduhan akibat anu utama pikeun padamelan, sareng negeskeun perluna relief féderal anu dituju, sapertos Save Hotel Jobs Act.

Hotél diperkirakeun mungkas 2021 turun ampir 500,000 padamelan dibandingkeun sareng 2019, kalebet langkung ti 12,500 padamelan anu leungit di Hawaii. Pikeun unggal 10 jalma anu padamelan langsung dina harta hotél, hotél ngadukung tambahan 26 padamelan di masarakat, ti réstoran sareng ritel dugi ka perusahaan suplai hotél-hartosna tambahan ampir 1.3 juta padamelan didukung hotél ogé résiko sacara nasional kajaba Kongrés tindakan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment