24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Lufthansa nambihan opat jet Airbus A350-900 anyar pikeun armada

Lufthansa nambihan opat jet Airbus A350-900 anyar pikeun armada
Lufthansa nambihan opat jet Airbus A350-900 anyar pikeun armada
Ditulis ku Harry Johnson

Airbus 'A350-900 dijadwalkeun ngalebetkeun jasa kalayan mérek inti Lufthansa ti mimiti satengah 2022, nguatkeun tawaran premium maskapai bintang lima.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Grup Lufthansa nandatanganan kontrak pelonggaran pikeun opat pesawat jarak jauh jarak jauh Airbus A350-900.
  • Pesawat nyieun kontribusi utama pikeun kelestarian anu langkung ageung ngalangkungan bahan bakar 30 persen sareng tabungan CO2.
  • Grup Lufthansa ngarencanakeun ngalebetkeun pesawat Airbus A350-900 anyar ti mimiti taun 2022.

nu Lufthansa Grup nyaéta ngagancangkeun modérnisasi armada jarak jauh na. Grup nandatanganan séwaan pikeun opat pesawat Airbus A350-900 anu paling canggih sareng hemat bahan bakar sareng panyewa Avolon, SMBC Aviation Capital Ltd. sareng Goshawk. Hasilna, armada A350 Grup bakal tumuh janten 21 pesawat di awal 2022.

nu Airbus'A350-900 dijadwalkeun ngalebetkeun jasa kalayan mérek inti Lufthansa ti mimiti satengah 2022, nguatkeun tawaran premium maskapai bintang lima.

Dr Detlef Kayser, Anggota Déwan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG, Ngadawuh:

"Airbus A350 mangrupikeun salah sahiji pesawat modéren dina jaman ayeuna urang. Pisan hemat bahan bakar, sepi pisan sareng langkung hemat tibatan anu ngaheulaan. Pelanggan kami ngahargaan henteu ngan ukur kelestarian tapi ogé pangalaman hiber premium sareng pesawat ieu. Perjanjian kontrakan ngamungkinkeun urang tetep fleksibel dina perencanaan armada sareng ngamanpaatkeun kasempetan pasar anu luar biasa. "

Mesin kembar Airbus Pesawat A350-900 ngan ukur nyéépkeun sakitar 2.5 liter minyak tanah per panumpang per 100 kilométer ngapung. Éta sakitar 30 persén langkung alit tibatan anu sateuacanna, kalayan pangaruh anu positip dina tapak karbon. Pesawat na utamina bakal ngagentos pesawat jarak jauh opat mesin tina kulawarga Airbus A340. Dina pertengahan dékade, proporsi pesawat opat mesin dina armada jarak jauh sacara gembleng diperkirakeun turun ka handap 15 persén. Sateuacan krisis, pangsa na sakitar 50 persén.

Salajengna, pesawat anyar anu hemat bahan bakar bakal ngirangan biaya operasi sakitar 15 persén dibandingkeun sareng jinis anu bakal digentoskeun.

Salaku bagian tina komprehensif, program modéren jangka panjang armada, anu Lufthansa Grup bakal ngantunkeun total pesawat 177 pondok, sedeng sareng jarak jauh salajengna dékade ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Airbus A350 mangrupikeun pesawat jarak jauh anu paling modéren sareng ramah lingkungan. Lufthansa nyatakeun yén éta parantos sapuk pikeun ngajakan opat jet panumpang jarak jauh Airbus A350-900, nyandak pesawat anu langkung énggal anu teu aya bumi.