24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

China Eastern Airlines pikeun janten tuan rumah 2022 IATA AGM di Shanghai

China Eastern Airlines pikeun janten tuan rumah 2022 IATA AGM di Shanghai
China Eastern Airlines pikeun janten tuan rumah 2022 IATA AGM di Shanghai
Ditulis ku Harry Johnson

Rapat Umum Taunan IATA 78 (AGM) sareng KTT Angkutan Udara Dunya bakal diayakeun di Shanghai, Républik Rahayat Cina, dina Juni 19-21, 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

  • Ieu bakal katilu kalina Cina bakal ngayakeun gempungan global pamimpin luhur penerbangan. 
  • China Eastern Airlines gumbira janten host IATA AGM sareng ngabagéakeun kolega industri urang ka kota asal na Shanghai.
  • Kaputusan pikeun ngayakeun Rapat Umum Taunan IATA 78th sareng KTT Angkutan Udara Dunya dilakukeun ku AGM ka-77 sareng KTT Angkutan Udara Dunya di Boston.  

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén China Eastern Airlines bakal ngayakeun Rapat Umum Taunan IATA 78 (AGM) sareng KTT Angkutan Udara Dunya di Shanghai, Républik Rahayat Cina, dina 19-21 Juni 2022.  

Ieu bakal katilu kalina Cina bakal ngayakeun gempungan global pamimpin luhur penerbangan. AGM sateuacanna diayakeun di Beijing di 2012 sareng di Shanghai di 2002.  

"Kami ngarepkeun ngumpulkeun industri penerbangan di Shanghai pikeun kaping 78 IATA AKM. Cina mangrupikeun pasar penerbangan dinamis, kalayan perjalanan domestik na diantara anu panggancangna pulih tina karusakan anu dibawa ku COVID-19. Kami resep tiasa nyandak AGM ka Cina deui, "saur Willie Walsh, Diréktur Jénderal IATA.  

"China Eastern Airlines bungah janten host IATA AGM sareng ngabagéakeun kolega industri urang ka kota asal kami di Shanghai. Dina 20 taun ti AGM terakhir diayakeun di Shanghai, kota parantos robih. Kami ngarepkeun pikeun nembongkeun kota kami anu cerah sareng silaturahmi Cina, "saur Liu Shaoyong, Pupuhu, China Eastern Airlines.  

Kaputusan pikeun janten host ka-78 IATA Rapat Umum Tahunan sareng KTT Angkutan Udara Dunya didamel ku AGM ka-77 sareng KTT Angkutan Udara Dunya di Boston.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment