Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata intra-régional Afrika Wétan diluncurkeun

Pariwisata intra-régional Afrika Wétan diluncurkeun
Pariwisata intra-régional Afrika Wétan diluncurkeun

Dina platform wisata régional EAC, kampanye bakal ngamajukeun bungkus wisata anu béda-béda di daérah anu nargétkeun ka lima nagara anggota Tanzania, Uganda, Burundi, Kenya, sareng Rwanda.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kampanye platform pariwisata régional diluncurkeun pikeun warga Afrika Wétan.
  • Targét kampanye "Visit Home" atanapi Tembea Nyumbani pikeun ngarangsang warga Afrika Wétan nganjang masing-masing.
  • Kampanye na dimaksudkeun pikeun ngamajukeun bisnis pariwisata di daérah éta ku nunjukkeun seueur harta karun wisata anu disumputkeun sareng paket liburan anu meujeuhna.

Dihareupeun Pameran Pariwisata Daerah anu munggaran anu diayakeun ku nagara-nagara anggota Komunitas Afrika Wétan (EAC), platform kampanye pariwisata parantos diluncurkeun pikeun ngarangsang perjalanan régional diantara nagara-nagara anggota.

Nembe diluncurkeun, kampanye "Visit Home" umur tilu bulan atanapi Tembea Nyumbani kampanye tujuanna pikeun ngarangsang warga Afrika Wétan pikeun silih berkunjung di antara nagara anggota masing-masing dina usaha ngamajukeun bisnis pariwisata domestik sareng régional dina blok EAC.

Dina platform wisata régional EAC, kampanye bakal ngamajukeun bungkus wisata anu béda-béda di daérah anu nargétkeun ka lima nagara anggota Tanzania, Uganda, Burundi, Kenya, sareng Rwanda.

Kampanye na dimaksudkeun pikeun ngamajukeun bisnis pariwisata di daérah éta ku méréskeun seueur harta karun wisata anu disumputkeun sareng paket liburan anu meujeuhna anu tiasa dieksplorasi dina tujuan Afrika tujuan magis.

Kampanye nganteurkeun pesen yén "Naon waé nagara Afrika Wétan anu anjeun angkat, mangrupikeun Bumi anu jauh ti bumi" pikeun narik warga régional nganjang tempat wisata anu aya di unggal nagara anggota.

Dipiharep ogé bakal ningkatkeun minat warga EAC pikeun ngumbara di daérah éta tuluy ngahirupkeun deui industri pariwisata, anu mangrupikeun tali hirup pikeun jutaan jalma di Afrika Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment