24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Kantor Pariwisata Bahama di Paris Ditutup Kusabab Restrukturisasi Anyar

Pembaruan Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama dina COVID-19
Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nembé ngumumkeun yén, dina 4 Oktober 2021, éta bakal nutup Kantor Pariwisata Bahama (BTO) na di Paris, Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nya ku sedihna Menteri Pariwisata nyandak kaputusan pikeun nutup Kantor Pariwisata Bahama di Paris.     
  2. Tujuanana nyaéta nyusun stratégi pamasaran na pikeun buana Éropa sareng ngarobih jabatan pariwisata na ka pasar ieu.
  3. Kantor Wisata Bahama anu berbasis di London bakal janten pusat usaha pamasaran nagara di Inggris sareng Éropa.

Panutupan BTO Paris sumping di tengah rétrukturna strategi pemasaran tujuan di buana Éropa. Penjajaran ulang jangkauan pariwisata The Bahamas 'ka pasar ieu bakal ningali Kantor Wisata Bahama anu berbasis di London janten pusat usaha pamasaran nagara di Inggris sareng Éropa. Kantor Pariwisata Bahama di Paris mangrupikeun anu munggaran ti kantor pariwisata global nagara anu didirikan di benua Éropa. Dibikeun pentingna bersejarah di kantor ieu, éta sedih ku Kementrian parantos nyandak kaputusan pikeun nutup BTO Paris.     

Ngungkulan panutupanana anu caket tina Bahama Kantor Pariwisata di Paris, Sutradara Jénderal Pariwisata Joy Jibrilu nyarios, "Nalika Kamentrian kami nutup ayana fisik tujuan kami di Paris, kuring hoyong nyandak kasempetan ieu, atas nami Wakil Perdana Menteri Anu terhormat I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, sareng sadayana Tim Pariwisata Bahama, pikeun hatur nuhun sacara umum ka Manajer Daérah, Ny Karin Mallet-Gautier, salami 34 taun jasa bakti pikeun nungtun teureuh pariwisata Bahama 'di Perancis. 

Diréktur Jéndral Pariwisata Joy Jibrilu

"Ibu. Mallet-Gautier, "tambah Diréktur Jéndral" ogé ngawaskeun pariwisata Bahama 'ka Bélgia, Luxemburg, Monako, Perancis nyarios Swiss, Spanyol sareng Portugal. Salami mangtaun-taun ieu, Ny. Mallet Gautier parantos mingpin éksekusi kusabab strategi penjualan Bahama di Perancis, anu nyababkeun jaringan jaringan mitra perjalanan anu satia anu parantos ngabantosan tujuan kami dina ngukir pangsa pasar anu stabil tina wisatawan Perancis. Kami ogé hoyong hatur ka Ibu Clémence Engler, anu ngiringan BTO Paris dua taun ka pengker salaku wawakil penjualan sareng pamasaran. Jasa mampu Ibu Engler parantos seueur manpaatna pikeun operasi urang di Perancis. ”

Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama komitmen pikeun hubungan anu parantos lami sareng mitra industri na di Perancis. Sumberdaya pikeun ngalayanan pertumbuhan mitra kami tina bisnis perjalanan Bahama bakal dikelola ti Kantor Bahama Wisata di London, dina pangawasan Diréktur Kamentrian Éropa, Mr. Anthony Stuart.

Rahayat Kapuloan Bahama ngarepkeun ngagulung mat wilujeng sumping ka rébuan pengunjung Perancis anu taunan ngumbara ka kapuloan urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment