Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Jamaika mastikeun 50+ Penerbangan Anyar Mingguan Antara Kanada sareng Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett (R) bagikeun sakedap sareng Présidén maskapai Kanada OWG anyar, Marco Prud'Homme (L) sareng Diréktur Pengembangan Perusahaan, Karine Levert di Toronto, Kanada dina Jumaah, 1 Oktober 2021.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Eksékutip senior maskapai panggedéna di Kanada parantos ngonfirmasi sareng Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett sareng pejabat senior na gabungan jumlahna langkung 50 penerbangan nonstop per minggu antara Kanada sareng Jamaika dimimitian tanggal 1 Nopémber, salaku pasar kadua panglobana Jamaica pikeun wisatawan anu mantep teras-terasan saatos langkung sataun sareng satengah tina doldrum kusabab pandemi COVID-19 sareng larangan perjalanan pamaréntah Kanada anu ketat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Koridor Ketahanan Jamaica, dimana seuseueurna wisatawan pakansi, aman kalayan tingkat vaksinasi anu kawilang tinggi sareng caket angka inféksi nol.
  2. Rapat-rapat ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun pidangan ka tujuan dina sababaraha minggu sareng bulan ka payun, ogé, pikeun ngadorong Investasi Salajengna dina sektor pariwisata lokal.
  3. Pariwisata penting pisan pikeun pamulihan ékonomi Jamaika.

Penerbangan bakal dioperasikeun ku Air Canada, WestJet, Sunwing, Swoop sareng Transat kalayan jasa nonstop ti kota Kanada di Toronto, Montreal, Calgary, Winnipeg, Hamilton, Edmonton, St. John, Ottawa, Moncton sareng Halifax.

Bartlett nyatet yén pasar Kanada ayeuna gaduh, "pesenan payun ngalayang sakitar 65% tingkat 2019 sareng angkutan udara kanggo usum usum di sakitar 82% tingkat 2019 kalayan sakitar 260,000 korsi dikonci. Ieu warta positip sabab Kanada parantos teu proporsional kapangaruhan ku Watesan perjalanan anu aya hubunganana COVID-19, anu salami sababaraha sasih sacara harfiah mareuman perjalanan internasional. Ayeuna ku langkung ti 80% urang Kanada anu layak dina yuswa 12 taun divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 sareng gampang ngirangan larangan perjalanan internasional, urang ati-ati optimis. Éta ogé gumbira ku kanyataan yén Koridor Ketahanan Jamaica, dimana seuseueurna wisatawan pakansi, aman kalayan tingkat vaksinasi anu cukup tinggi sareng caket angka inféksi nol. ”

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett (Urang Sunda ka 2) ditingali di dieu sareng ti L - R: Dan Hamilton, Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) Manajer Penjualan Distrik, Kanada; Donovan White, Diréktur Pariwisata; Angella Bennett, Sutradara Daérah JTB, Kanada sareng Delano Seiveright, Penasihat Senior sareng Strategist, Menteri Pariwisata di Toronto, Kanada dinten Jumaah, 1 Oktober 2021. 

Bartlett ngagabung sareng sababaraha gandhengan sareng pamimpin industri perjalanan di Toronto, Kanada ku Pupuhu Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Diréktur Daérah JTB pikeun Kanada, Angella Bennett. Dursasana tingkat tinggi nuturkeun rapat anu sami sareng pamimpin Airlines utama, Garis Pesiar, sareng Investor, di pasar sumber panggedéna di Jamaika, Amérika Serikat. Hal ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun kadatangan ka tujuan dina minggu sareng bulan anu bakal datang, ogé, pikeun ngabina investasi salajengna dina sektor pariwisata lokal.

Sapertos kasus pikeun saha waé anu umurna langkung ti 12 taun iinditan ka Jamaika, Kanada kedah nunjukkeun buktina uji COVID-19 négatip anu dicandak dina waktos 72 jam angkat.

Samentawis éta, dina nyatet pentingna pariwisata pikeun pamulihan ékonomi Jamaika, Bartlett negeskeun yén, "industri ieu ngagaduhan peran penting dina pamulihan pasca pandemi Jamaika sareng alesan anu saé. Teu aya industri anu langkung saé pikeun ngajalankeun kamekaran ékonomi inklusif, cerdas sareng berkelanjutan anu diperyogikeun pikeun maju nagara. Henteu aya industri anu langkung saé pikeun ningkatkeun pendapatan, mulangkeun padamelan sareng ngahasilkeun kasempetan énggal di komunitas-komunitas di sakitar Jamaika. ”

Tuan Seiveright teras nyimpulkeun sababaraha tantangan anu disanghareupan. Anjeunna nyorot yén: "Dursasana di Amérika Serikat sareng Kanada ngajantenkeun sababaraha masalah anu Menteri Bartlett bakal ngungkulan masalah sareng kolega Menteri-menteri na pikeun ngahambat hambatan pikeun percepatan pertumbuhan anu gancang dina sababaraha minggu ka hareup. Diantara masalah dina tungtung Jamaika nyaéta kabutuhan upaya vaksinasi anu langkung saé, nyortir logistik kaséhatan masarakat pikeun jalur pelayaran sareng perbaikan sanésna pikeun mastikeun seamlessness pikeun mitra konci kami. Saluareun éta aya sababaraha halangan sareng kasusah anu leres-leres diluar kadali kami kalebet aturan perjalanan COVID-19 Kanada anu ketat, anu kalebet kabutuhan pikeun uji PCR pikeun lebet nagara sareng tantangan logistik sareng perjalanan pikeun jalur Cruise. "

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment