Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Fiji Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Resor Jean-Michel Cousteau, Fiji Ayeuna ngabagéakeun Tamu Anu Balik, Muka Deui ka Dunya

Resor Jean-Michel Cousteau
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Jean-Michel Cousteau Resort, Fiji, tujuan méwah petualangan eko-petualangan di Pasipik Kidul, parantos langkung siap ngabagéakeun sémah anu munggaran saatos sasih ditutup sareng wisatawan internasional, kusabab pandemi éta. Tempatna dina énklop tropis anu éksklusif, subur di Pulo Vanua Levu anu nyanghareup ka perairan anu tenang di Teluk Savusavu, Resort Jean-Michel Cousteau mangrupikeun kabur pikeun pasangan, kulawarga, sareng wisatawan anu bijil milari rélaxasi, petualangan, sareng ngeusi ulang méwah saatos sababaraha bulan tetep caket bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Fiji ngarepkeun dibuka deui pikeun palancong internasional (kalebet wisatawan ti Amérika Serikat) ti mimiti Nopémber.
  2. Resort mewah di Pulo Vanua Levu di Pasifik Kidul nawiskeun petualangan sareng pangalaman hiji-hiji-hiji.
  3. Staf resort pinuh divaksinasi, dilatih, sareng komitmen pikeun ngaleungitkeun standar pangluhurna COVID-19 standar kaamanan sareng kabersihan.

Pembukaan anu diarepkeun nuturkeun berita yén Fiji ngarepkeun dibuka deui pikeun palancong internasional (kalebet wisatawan ti Amérika Serikat) ti mimiti Nopémber sareng Qantas bakal ngamimitian jasa ti Australia dina bulan Désémber. Calon tamu di Amérika Serikat tiasa mesen reservasi ku nelepon (800) 246-3454 atanapi ngirim email [email dijaga], sareng tamu anu sumping ti Australia tiasa mesen ku nelepon (1300) 306-171 atanapi ku ngirim email [email dijaga].

"Kami bungah ngabagéakeun deui sémah sareng babaturan anu balik ka Resort Jean-Michel Cousteau," saur Bartholomew Simpson, General Manager of Resort Jean-Michel Cousteau, Fiji. "Kami henteu sabar pikeun ningali kabagjaan dina rupa aranjeunna sareng ngadangu seuri nalika aranjeunna sakali deui nganjang ka Pulo Jawa kami pikeun mikaresep sareng ngajajah keajaiban alam anu luar biasa tina tujuan Pasifik Kidul kami. Salami waktos anu saé ieu saacanna pernah aya dina sajarah urang, staf resort kami damel teu kendat ngajaga kaindahan harta sareng ngajaga komitmen urang ka lingkungan. Kami siap nyayogikeun tamu pikeun liburan anu pikaresepeun anu berkesan. ”

Tamu anu balik sareng anu milari petualangan énggal bakal gaduh kasempetan bobo dina kahirupan Fiji anu asli, teuleum di sababaraha perairan anu paling indah di dunya, snorkel santai sareng ngajajah daérah ngalangkungan kayak laut, atanapi kabur ka pulau swasta pikeun piknik . Sémah ogé tiasa nganjang ka bakau, kebon mutiara, désa Fiji anu otentik, atanapi leumpang ngaliwatan hutan hujan tropis sareng mendakan curug anu disumputkeun.

Tamu anu bungsu bakal kasohor ku kunjungan ka Bula Club, klub budak anu meunang penghargaan di resor, dimana aranjeunna bakal nyéépkeun waktos pikeun ngajalajah sareng diajar ngeunaan dunya di sakurilingna ngalangkungan kaulinan sareng kagiatan outdoor. Barudak umur 5 taun ka handap ditugaskeun embanna nyalira salami aranjeunna cicing; sareng murangkalih umur 6 dugi ka 12 gabung sareng kelompok alit anu dipimpin ku sobat.

nu Resor Jean-Michel Cousteau staf pinuh divaksinasi, dilatih sareng komitmen pikeun ngaleuwihan tingkat pangluhurna COVID-19 standar kaamanan sareng sanitasi bari nyayogikeun palayanan palanggan anu profésional sareng ngabagéakeun. Staf bakal nyambut tamu kalayan panutup raray, sareng dina sababaraha kasus sarung tangan, bari mastikeun jarak sosial sareng fisik. Salaku tambahan, sadaya daérah sentuh tinggi bakal diberesihan sareng sering di sanitasi. 

Salaku tambahan, Pariwisata Fiji nembé nyiptakeun "Perawatan Komitmen Fiji, "Program anu nampilkeun protokol kaamanan, kaséhatan sareng kabersihan anu ditingkatkeun pikeun dunya paska-pandemi nalika nagara éta siap-siap muka deui parigel pikeun palancong. Program anu dirancang pikeun ngabantosan panyebaran COVID-19, parantos disambut ku langkung ti 200 resor kapuloan, operator wisata, réstoran, tempat wisata sareng seueur deui.

Sémah tiasa mesen kalayan "tengtrem dina pikiran" sabab Resort di nawiskeun kalenturan tambahan sareng genah kanggo sadaya reservasi énggal. Resort parantos nyiptakeun "Periode Gratis Deposit" dugi ka 30 dinten saatos perbatasan dibuka deui antara Fiji sareng nagara anjeun cicing, detil lengkep tiasa dipendakan Ieuh.

Pikeun reservasi sareng inpormasi lengkep ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort, mangga buka fijiresort.com.

Ngeunaan Jean-Michel Cousteau Resort

Jean-Michel Cousteau Resort anu meunang penghargaan mangrupikeun salah sahiji tujuan pakansi anu paling kasohor di Pasipik Kidul. Lokasina di Pulo Vanua Levu sareng diwangun dina lahan 17 héktar, Resort méwah nyanghareup ka perairan anu damai di Teluk Savusavu sareng nawiskeun ngewa éksklusif pikeun pasangan, kulawarga, sareng wisatawan anu paluruh milarian perjalanan pangalaman ditambah ku méwah asli sareng budaya lokal. Jean-Michel Cousteau Resort nawiskeun pangalaman liburan anu teu kapohokeun anu diturunkeun tina kaéndahan alam di Pulo Jawa, perhatian pribadi, sareng kahaneutan pagawé. Resor anu tanggung jawab lingkungan sareng sosial nawiskeun sémah rupa-rupa fasilitas, kalebet desain khusus atap jerami, desain kelas dunya, antrian kagiatan rekreasi, pangalaman ékologis anu teu aya tandinganna, sareng rupa-rupa perawatan spa anu diideuan ku Fiji. fijiresort.com 

Ngeunaan Canyon Equity LLC

Grup Perusahaan Canyon, anu ngagaduhan resor, kantor pusatna di Larkspur, California, didirikeun dina Méi 2005. Mantra na nyaéta pikeun mésér sareng ngembangkeun resor mérek ultra-méwah leutik di tujuan anu unik kalayan komponén padumukan alit nyiptakeun rasa anu éklek tapi cocog pisan masarakat di unggal tujuan. Kusabab dibentukna taun 2005 Canyon parantos nyiptakeun portopolio resort anu ngajentul, di lokasi mimitian ti perairan pirus Fiji, dugi ka puncak Yellowstone anu luhur, ka koloni seniman Santa Fe, sareng di Canyons di beulah kidul Utah.

Portopolio Grup Canyon ngalangkungan sipat ikon sapertos Amangiri (Utah), Amangani (Jackson, Wyoming), Four Seasons Resort Rancho Encantado (Santa Fe, New Mexico), Jean-Michel Cousteau Resort (Fiji), sareng Dunton Hot Springs, (Dunton , Colorado). Sababaraha kamajuan anu anyar ogé dilakukeun di lokasi sapertos Semenanjung Papagayo, Kosta Rika, sareng Hacienda anu umurna 400 taun di Méksiko, sadayana ditakdirkeun pikeun masihan pernyataan hébat dina pasar khusus perjalanan internasional ultra-mewah nalika masing-masing diluncurkeun . canyonequity.com 

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment