Wisata Petualangan Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner kabudayaan raramean Industri silaturahmi Hotél & Resor musik wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Naon Anyar di Bahama dina Oktober

Pembaruan Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama dina COVID-19
Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Waktosna kanggo buku liburan anu gugur! Naha anjeun resep bersantai di pantai pasir bodas atanapi muka rancana perjalanan kalayan petualangan anu pikaresepeun, para tamu wilujeng sumping ngaraosan naha "Langkung Hadé di Bahama" kalayan akomodasi anu terkenal di dunya, ningkatna airlift langsung sareng atraksi anyar dina cakrawala.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kapuloan Bahama nyandak sababaraha kameunangan ageung dina sababaraha kategori dina Travel + Leisure anu diantisipasi taunan "Penghargaan Terbaik Dunya".
  2. Éta ogé nampi 20 nominasi dina 2021 Awards Karibia Wisatawan '. Online.
  3. Undian online pikeun Awards Karibia Wisatawan Pilihan ditutup tanggal 31 Oktober 2021.

wartos

Bahama Caang Caang kalayan Pangakuan Anu Terkenal Di Dunya - Kapuloan nyandak sababaraha kemenangan ageung dina sababaraha kategori di Travel + Rékréasi urang diantisipasi pisan taunan "Pangajén Anu Hadé Dunya”Sareng nampi 20 nominasi dina 2021 Penghargaan Pilihan Wisatawan Karibia. Undian online pikeun Awards Karibia Wisatawan Pilihan ditutup tanggal 31 Oktober 2021.

Rasa SLS Baha Mar - Musisi anu meunang penghargaan Grammy John Legend bakal tampil di Rasa SLS Baha Mar dina 5 Nopémber 2021. Tiket kaasup asakan anu saé, koktail anu dipesan sareng sagelas LVE Rosé. Hadirin kedah umur 18 sareng langkung.

United Airlines ngumumkeun Penerbangan Anu Tiasa ka Nassau - Amérika Airlines ngenalkeun layanan Sabtu nonstop anyar ka Nassau ti Bandara Internasional Cleveland Hopkins dimimitian tanggal 18 Désémber 2021. Penerbangan sayogi kanggo dipesen dugi ka awal Séptémber.

Hurricane Hole Superyacht Marina di Paradise Landing dibuka deui dina 2021 - Kalayan perimeter anu dimekarkeun sareng T-dock anu dipasang heula dipasang, Hurricane liang Superyacht Marina siapkeun ngabagéakeun deui anu datang pikeun usum yachting usum 2022. Tamu bakal ngaraosan padumukan dockside méwah, ritel kelas dunya, tuangeun anu saé sareng fasilitas anu lega.

Promosi jeung nawarkeun

Pikeun daptar lengkep ngeunaan poéna sareng bungkus kanggo Bahama, kunjungi www.bahamas.com/deals-packages.

Perjalanan sareng Kapercayaan sareng Jaminan Liburan Sendal - Sendal Resorts Internasional ngenalkeun Jaminan Liburan Sendal. Sémah di Sandals Royal Bahamian sareng Emerald Bay tiasa nampi manpaat kalebet liburan ngagantian sareng kiridit pesawat udara, henteu nganggo biaya karantina sareng pembatalan gratis. 

Tawaran Musim Panas, Gaya Sadaya-Kalebet - Kabur ka Pulo Grand Bahama sareng ngahémat dugi ka 40% nalika cicing Mercusuar Pointe di Grand Lucayan Resort. Jandéla perjalanan ayeuna dugi ka 31 Oktober 2021.

Ngagaduhan Musim Panas nganggo Paket Tropik –Gelut aya di dieu, tapi anjeun tetep tiasa tetep usum panas geter tetep nalika ngantosan tetep dua atanapi tilu wengi di Hilton di Resorts World Bimini. Paket Tropic mimitian ti $ 508 per jalma kalebet perjalanan pulang-pergi dina Tropic Ocean Airways ti Fort Lauderdale. Jandéla booking ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021.

Cicing Sakedik Langkung Panjang di Baha Mar - Tamu Resort di Baha Mar nampi wengi kaopat gratis nalika mesen tetep di portopolio hotél kalebet Grand Hyatt, SLS sareng Rosewood, ditambah kiridit Resort $ 100, aksés tanpa wates ka Baha Bay sareng gratis "Return Home" Rapid Antigen Test.

Nyumput dinten tambahan - Ocean Club, Resort Four Seasons, Bahama nyaéta nawiskeun tamu ka wengi kaopat gratis kalayan unggal tilu wengi mayaran berturut, sareng transportasi bandara swasta. Jandéla perjalanan ayeuna dugi ka 31 Désémber 2022.

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama perenahna ngan 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun kabur flyaway gampang anu transports wisatawan jauh ti sapopoé. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding, sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment