Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Airbus pikeun ningkatkeun komunikasi lintas-wates antara nagara-nagara GCC

Airbus pikeun ningkatkeun komunikasi lintas-wates antara nagara-nagara GCC
Airbus pikeun ningkatkeun komunikasi lintas-wates antara nagara-nagara GCC
Ditulis ku Harry Johnson

Kasepakatan buktina konsép (PoC) bakal ngamungkinkeun Airbus pikeun uji hubungan jaringan Jaringan Kritik Kaamanan Umum dina, sareng antara daérah dua nagara Teluk.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Airbus damel nuju ngadukung tujuan transformasi digital tina GCC. 
  • Sekretariat Jénderal Dewan Kerja Sama Teluk (GCC) sareng Airbus nandatanganan Memorandum of Understanding.
  • Airbus ngembangkeun strategi anu detil pikeun ngungkulan pangsaéna pikeun sadaya pasar- sareng syarat kritis bisnis di pasar GCC.

Sekretariat Jénderal Dewan Kerja Sama Teluk (GCC) sareng Airbus nandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) nalika lumangsung Expo 2020 Dubai pikeun ningkatkeun koordinasi kaamanan lintas batas sareng komunikasi antar nagara-nagara GCC, dimimitian ku palaksanaan "bukti konsép" anu munggaran antara 2 anggota.

Kasepakatan bukti konsép (PoC), ditandatanganan tanggal 3 Oktober di paméran paméran GCC di Expo, bakal ngamungkinkeun Airbus pikeun nguji hubungan antar Jaringan Kritik Kaamanan Umum dina, sareng antara daérah dua nagara Teluk.

MoU ditandatanganan ku Maj. Jenderal Hazaa Ben Mbarek El Hajri, Asistén Sekretaris Kaamanan, Sekretariat Jénderal Dewan Kerja Sama Teluk, sareng Selim Bouri, Kepala Wétan Tengah, Afrika sareng Asia Pasipik pikeun Komunikasi Tanah Aman di Airbus.

"Kami bakal nganggo Inter-System Interface pikeun nyambungkeun dua jaringan Komunikasi Kritikal sareng masihan jalan pikeun kolaborasi anu langkung saé, gancang, sareng langkung épéktip antara pasukan kaamanan perbatasan ti nagara-nagara GCC. Kami bakal ngamanfaatkeun fitur modérn sistem Tetra kami pikeun nguatkeun komunikasi lintas-batas antara agénsi Kaamanan Umum, anu penting pisan dina waktos nalika kami nyanghareupan sababaraha tantangan kaamanan wates. Dina perjanjian POC kami, tim ahli kami bakal nguji aspék téknis sareng operasional konci tina usaha ieu bari nyayogikeun tingkat kasadiaan, privasi, sareng kaamanan pangluhurna anu kami sediakan. Kami ngabagéakeun kolaborasi kami sareng Sekretariat Jénderal GCC sareng kami ngahaturkeun nuhun ka aranjeunna pikeun kapercayaan kana téknologi kami. " Selim Bouri, Kepala Wétan Tengah, Afrika sareng Asia Pasipik pikeun Komunikasi Land Aman di Airbus ngajelaskeun.

"Airbus damel nuju ngadukung tujuan transformasi digital tina GCC. Kami ngembangkeun strategi anu lengkep pikeun ngungkulan pangsaéna sadaya pasaratan- sareng sarat bisnis-kritis pasar GCC ku ngawangun jaringan komunikasi sareng kolaborasi anu aman sareng lancar. MoU panganyarna ieu mangrupikeun bukti komitmen ieu, "tambah Bouri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment