Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Frustasi ku larangan perjalanan naék

Frustasi ku larangan perjalanan naék
Frustasi ku larangan perjalanan naék
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma-jalma beuki frustasi ku larangan perjalanan COVID-19 komo deui anu ningali kualitas hirupna sangsara hasilna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 67% responden survey ngaraos yén seueur wates nagara kedah dibuka ayeuna, dugi 12 poin persentase tina survey Juni 2021.
  • 64% responden survey ngarasa yén panutupan wates teu perlu sareng henteu épéktip dina ngandung virus (dugi 11 poin persentase ti Juni 2021).
  • 73% ngaréspon yén kualitas kahirupan aranjeunna sangsara salaku akibat tina larangan perjalanan COVID-19 (dugi 6 poin persentase ti Juni 2021). 

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngalaporkeun yén wisatawan hawa beuki frustasi kalayan larangan perjalanan COVID-19. Survei anu ditugaskeun ku IATA tina 4,700 réspondén di 11 pasar dina bulan Séptember nunjukkeun kapercayaan yén résiko COVID-19 tiasa dikokolakeun sacara efektif sareng kabébasan pikeun ngarambat kedah disimpen deui.  

  • 67% responden ngaraos yén seueur wates nagara kedah dibuka ayeuna, dugi 12 poin persentase tina survey Juni 2021.  
  • 64% responden ngaraos yén penutupan wates henteu perlu sareng henteu épéktip dina ngandung virus (dugi 11 poin persentase ti Juni 2021).
  • 73% ngaréspon yén kualitas kahirupan aranjeunna sangsara salaku akibat tina larangan perjalanan COVID-19 (dugi 6 poin persentase ti Juni 2021). 

"Jalma-jalma beuki frustasi ku Watesan iinditan covid-19 komo deui anu ningali kualitas hirupna sangsara hasilna. Aranjeunna henteu ningali kabutuhan larangan perjalanan pikeun ngendalikeun virus. Sareng aranjeunna parantos sono teuing waktos kulawarga, kasempetan pangembangan pribadi sareng prioritas bisnis. Pondokna, aranjeunna sono kabébasan ngalayang sareng hoyong deui dibalikkeun. Pesen anu aranjeunna kirimkeun ka pamaréntah nyaéta: COVID-19 moal ngaleungit, janten urang kedah netepkeun cara pikeun ngatur résiko nalika hirup sareng perjalanan normal, "saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral. 

Pangrojong tumuh pikeun tés atanapi vaksinasi pikeun ngaganti karantina 

Pencegahan pangunjung udara anu pangageungna tetep janten ukuran karantina. 84% réspondén nunjukkeun yén aranjeunna moal ngumbara upami aya kasempetan karantina dina tempat anu dituju. Babandingan réspondén anu tumuh ngadukung panyabutan karantina upami: 

  • Hiji jalma parantos diuji négatip pikeun COVID-19 (73% dina bulan Séptember dibandingkeun sareng 67% dina Juni) 
  • Hiji jalma parantos divaksinasi (71% dina bulan Séptember dibandingkeun 68% dina Juni).
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment