24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Warta Megatkeun Irlandia wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan nonstop ti Toronto ka Dublin dina WestJet ayeuna

Penerbangan nonstop ti Toronto ka Dublin dina WestJet ayeuna
Penerbangan nonstop ti Toronto ka Dublin dina WestJet ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan ieu bakal langkung nguatkeun hubungan bisnis sareng luang antara Kanada sareng Irlandia sareng bakal ningkatkeun konektipitas antara dua pasar konci.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan musiman nonstop anyar disetél pikeun beroperasi opat kali mingguan, dimimitian dina 15 Méi 2022.
  • Jasa perdana WestJet antara Toronto sareng Dublin bakal beroperasi dina pesawat WestJet's Boeing 737 MAX. 
  • Penerbangan bakal ngagaduhan kabin Premium maskapai anu anyar dirarancang, anu nawiskeun tingkat privasi sareng kanyamanan anyar.

Dimimitian spring ieu, WestJet bakal nyayogikeun sémah langkung seueur pilihan pikeun nyambungkeun ti hub maskapai maskapai penerbangan sareng penerbangan anyar antara Toronto sareng Dublin. Penerbangan musiman anu teu dieureunkeun disetél pikeun beroperasi opat kali mingguan, dimimitian dina tanggal 15 Méi 2022 sareng bakal naék unggal dinten dugi ka 2 Juni 2022.

"Nalika paménta ningkat, urang terang yén palancong milari pilihan anu merenah sareng terjangkau pikeun perjalanan antara Kanada sareng Éropa," saur John Weatherill, WestJet Kapala Officer Komérsial. "Nalika urang teraskeun fokus kana ngembangna jaringan kami ti jaringan kami Toronto hub dimana kami nawiskeun 33 tujuan internasional, penerbangan ieu bakal langkung nguatkeun hubungan bisnis sareng luang antara Kanada sareng Irlandia sareng bakal ningkatkeun konektipitas antara dua pasar konci. "

Kalayan penerbangan badé dimimitian usum semi ieu, WestJetjasa perdana diantara Toronto (YYZ) sareng Dublin (DUB) bakal beroperasi dina pesawat WestJet's Boeing 737 MAX. Penerbangan bakal ngagaduhan kabin Premium maskapai anu anyar dirarancang, anu nawiskeun tingkat privasi sareng kanyamanan anyar, kalebet pangalaman makan inflight anu ditingkatkeun sareng konfigurasi korsi 2X2 anu langkung lega.

Detil ngeunaan jasa musiman anyar WestJet antara Toronto sareng Dublin:

ruteprekuensiTanggal mimitikamangkatankasumpingan
Toronto - Dublin4x mingguanBisa 15, 20229: 10 pm8:45 (1)
unggal poeJuni 2, 2022
4x mingguan1- Oktober 28 Oktober 2022
Dublin - Toronto4x mingguanMkaping 16, 202210: 05 am12: 40 pm
unggal poeJuni 3, 2022
4x mingguan2 Oktober - 29 Oktober 2022

WestJet Airlines Ltd. mangrupikeun maskapai Kanada anu didirikeun taun 1994 anu mimiti dioperasikeun di 1996. Dimimitian salaku alternatif béaya rendah pikeun maskapai utama anu bersaing di nagara éta. WestJet nyayogikeun jasa udara anu dijadwalkeun sareng piagam pikeun langkung ti 100 tujuan di Kanada, Amérika Serikat, Éropa, Méksiko, Amérika Tengah, sareng Karibia. Kantor pusat maskapai perenahna caket sareng Bandara Internasional Calgary.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment