24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Genep maskapai global langkung nerapkeun IATA Travel Pass

Genep maskapai global langkung nerapkeun IATA Travel Pass
Genep maskapai global langkung nerapkeun IATA Travel Pass
Ditulis ku Harry Johnson

Etihad Airways, Jazeera Airways, Jetstar, Qantas, Qatar Airways sareng Royal Jordanian, bakal nerapkeun IATA Travel Pass dina peluncuran fase ngalangkungan jaringan maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Langkung seueur maskapai anu ngiringan maskapai Émirat salaku pelopor palaksanaan IATA Travel Pass.
  • Pengumuman, dilakukeun dina sela-sela Rapat Umum Taunan IATA ka-77 anu diayakeun di Boston, nuturkeun sabelas bulan uji éksténsif ku 76 maskapai. 
  • IATA Travel Pass mangrupikeun aplikasi sélulér anu tiasa nampi sareng mastikeun sababaraha hasil uji COVID-19 sareng sertipikat vaksin digital.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén Etihad Airways, Jazeera Airways, Jetstar, Qantas, Qatar Airways sareng Royal Jordanian, bakal nerapkeun IATA Travel Pass dina peluncuran fase ngalangkungan jaringan maskapai. Lima maskapai ieu ngiringan maskapai Émirat salaku pelopor palaksanaan IATA Travel Pass.

Pengumuman, dilakukeun dina sela-sela kaping 77 IATA Rapat Umum Tahunan anu diayakeun di Boston, nuturkeun sabelas bulan uji éksténsif ku 76 maskapai. 

"Saatos sababaraha bulan diuji, IATA Travel Pass ayeuna asup kana fase operasional. Aplikasi ieu parantos ngabuktikeun dirina janten alat anu épéktip pikeun ngatur pabalatak kompleks kredensial kaséhatan perjalanan anu diperyogikeun ku pamaréntah. Sareng mangrupikeun sora kapercayaan anu hébat yén sababaraha merek maskapai terkenal di dunya bakal ngajantenkeun pelangganna salami sasih payun, "saur Willie Walsh, Diréktur Jénderal IATA.

Aplikasi ieu nawiskeun cara anu aman sareng aman pikeun palancong mariksa sarat pikeun perjalananna, nampi hasil tés sareng nyeken sertipikat vaksinna, mastikeun yén ieu nyumponan sarat tujuan sareng transit sareng ngabagi usaha ieu sareng pejabat kaséhatan sareng maskapai sateuacan angkat. Ieu bakal nyegah antrian sareng kamacetan pikeun mariksa dokumén — pikeun manpaat palancong, maskapai, bandara sareng pamaréntah.

IATA Travel Pass nyaéta aplikasi sélulér anu tiasa nampi sareng mastikeun sababaraha hasil uji COVID-19 sareng sertipikat vaksin digital. Ayeuna sertipikat vaksin ti 52 nagara (ngawakilan sumber 56% perjalanan udara global) tiasa dikelola nganggo aplikasi. Ieu bakal ningkat janten 74 nagara, ngalambangkeun 85% patalimarga global, akhir bulan Nopémber.

IATA Travel Pass diarepkeun ngagaduhan peran penting dina pamulihan industri penerbangan tina pangaruh COVID-19. Solusi digital pikeun ngatur dokumen ngeunaan Kapercayaan kaséhatan perjalanan COVID-19 bakal ngadukung mulang ka perjalanan nalika wates dibuka deui. Kalayan seueur pamaréntah ngandelkeun maskapai pikeun dokumén COVID-19 anu mariksa ieu bakal kritis pikeun nyingkahan antrian sareng kamacetan nalika check-in nalika rancana perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment