24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

FAA teu maliré kana mandat korsi Kongrés salami sataun katilu

FAA teu maliré kana mandat korsi Kongrés salami sataun katilu
FAA teu maliré kana mandat korsi Kongrés salami sataun katilu
Ditulis ku Harry Johnson

Panumpang langkung sepuh sareng langkung ageung, korsi teras ngaleutikan, pesawat langkung lengkep, langkung kantong bawa dibawa dina pesawat, sareng FAA tetep ngantep pabrik pesawat ngandelkeun data, asumsi, sareng simulasi langkung lami tibatan data anu langkung énggal atanapi ngalaksanakeun. tés anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • FAA ngajempolan irung na di Kongrés sareng panumpang unggal dintenna nolak meta dina dua masalah kaamanan penerbangan penting ieu.
  • FlyersRights.org ngarencanakeun ngalebetkeun petisi panerapan anyar upami FAA nolak meta gancang-gancang.
  • Kaluar tina 43 évakuasi darurat anu diawasi ku FAA, ngan ukur hiji anu dilakukeun dina pitch korsi 28 inci.

FAA tindakan pikeun standar korsi sareng évakuasi darurat janten dua taun kalangkungan Salasa, 5 Oktober 2021, sareng FAA parantos nunjukkeun henteu aya buktina nyieun kamajuan dina masalah anu mana waé.

Kongrés lulus dina FAA UU Rétorisasi dina kaping 5 Oktober 2018. Hukum nungtut FAA netepkeun standar korsi minimum sareng ngaevaluasi standar évakuasi darurat na dugi ka 5 Oktober 2019. Sedengkeun FAA ngagentos Komite Rulemaking Penasihat Évakuasi Darurat, FAA henteu acan ngaluarkeun Komite Mei 2020 ngalaporkeun ka Kongrés atanapi ka umum. Laporan éta ngandung 23 rekomendasi pikeun ngamutahirkeun sareng modérenisasi prosés sertifikasi évakuasi. 

"The FAA ieu ngacungkeun irung di Kongrés sareng panumpang unggal dintenna nolak meta dina dua masalah kaamanan penerbangan penting ieu, "jelas Paul Hudson, Présidén FlyersRights.org. "FAA kedah nyusul waktosna. Panumpang langkung sepuh sareng langkung ageung, korsi teras ngaleutikan, pesawat langkung lengkep, langkung kantong bawa dibawa dina pesawat, sareng FAA tetep ngantep pabrik pesawat ngandelkeun data, asumsi, sareng simulasi langkung lami tibatan data anu langkung énggal atanapi ngalaksanakeun. tés énggal. " 

FlyersRights.org ngarencanakeun ngalebetkeun petisi panerapan anyar upami FAA nolak bertindak segera. Petisi pembuatan kaputusan 2015 na, namina "Kasus Kursi Udara Nyusut Anu Luar Biasa" ku DC Circuit Pengadilan Banding, ngabantosan cahaya pikeun henteu patuh FAA sareng standar-standar kadaluarsa.

Dina Séptémber 2020, Departemen Perhubungan Kantor Inspektur Jenderal (OIG) ngaluarkeun laporan anu merinci seueur kalemahan dina prosés sertifikasi évakuasi evakuasi sareng prosés uji coba FAA. Utamana, OIG ngungkabkeun yén FAA nyasabkeun FlyersRights.org di 2018 nalika, dina nolak petisi pangaturan pikeun kadua kalina, FAA nyatakeun yén éta parantos ngawaskeun sababaraha demonstrasi évakuasi dina nada korsi 28 inci. FAA kalebet tilu pidéo sareng nyatakeun yén éta dilakukeun dina 28 inci. Tapi dina kanyataanana, tina 43 évakuasi darurat anu diawaskeun ku FAA, ngan ukur hiji anu dilakukeun dina pitch korsi 28 inci. Démonstrasi sanésna saukuran 38 inci, sedengkeun 13 tina 43 démo henteu nuduhkeun nada korsi, lébar, atanapi ukuranana pisan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment