Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Kamboja Megatkeun Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Laos Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat Myanmar megatkeun News wartos jelema Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking Vietnam

Diréktur Eksekutif Kaluar salaku Forum Hari Pariwisata Dunya Mekong Ayeuna di Panggung Akhir

Diréktur Eksekutif Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong Jens Thraenhart

Pariwisata Mekong nuju Oktober anu sibuk ku dua acara penting pikeun ngabéréskeun ampir dalapan taun kapamimpinan Jens Thraenhart anu caket dina 15 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Proyék anu bakal dipamerkeun kalebet peluncuran halaman wéb konsumén Pengalaman Mekong Collection anu anyar sareng posting Rencana Komunikasi Pariwisata Mekong.
  2. Ogé kalebet pengumuman penghargaan 2021 Pahlawan Mekong Pahlawan sareng nada akhir laporan Mekong Innovations in Sustainable Tourism program (MIST).
  3. Ieu mangrupikeun acara terakhir pikeun Pariwisata Mekong ku Diréktur Eksekutif anu ayeuna.

Sutradara éksékutip Jens Thraenhart masihan koméntar: "Nalika kuring ampir tungtung taun ampir dalapan taun salaku diréktur eksekutif Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong, kuring resep pisan damel sareng tim alit kami pikeun ngahasilkeun dua acara dina Oktober."

Daptar proyék anu saé pikeun dipamerkeun dina dua acara kalebet peluncuran Pengalaman Mekong Collection anu énggal halaman wéb konsumén, posting Rencana Komunikasi Pariwisata Mekong, pengumuman pangajén Pahlawan Mekong 2021, sareng pitunjuk terakhir tina Inovasi Mekong di Pariwisata Berkelanjutan program (MIST) ngalaporkeun TTR Weekly.

Thraenhart nyatet yén "éta bakal janten acara terakhir kuring pikeun Wisata Mekong, tapi kuring bakal tetep nyambung sareng ngaharepkeun tetep hubungan sareng anjeun sadayana."

Jens Thraenhart nembé dingaranan a Pahlawan Pariwisata ku Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) . Pangajén ieu ngakuan jalma-jalma anu nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa, sareng Jens sacara konsistén suksés ngayakeun pariwisata anu tanggung jawab sareng agenda pariwisata berkelanjutan, nyandak pisibilitas sareng manpaat pikeun UKM sareng komunitas, sareng diplomatik sacara agéntifkeun agénda progresif janten tingkat publik-swasta swasta tingkat luhur kamitraan.

TTR MINGGU nyarioskeun diskusi ngeunaan pengangkatan sutradara éksékutip anu bakal ngagentos ampir ka kawat pikeun genep nagara pikeun satuju saha anu nyandak ti Thraenhart.

Numutkeun rencana éta, genep nagara MTCO (Kamboja, Cina, Laos, Myanmar, Vietnam, sareng Thailand), kedah ngumumkeun pilihanana di Kuncén Mekong Tujuan ti 21-22 Oktober. Poé pamungkas Thraenhart di kantor MTCO disetél pikeun 15 Oktober. 

Tujuan Hari Pariwisata Mekong Dunya Forum 6-7 Oktober

Acara maya ieu bakal nyorot finalis 2021 anu bersaing pikeun ngahormat dina Inovasi Mekong taunan dina Pariwisata berkelanjutan (MIST) & Experience Mekong Showcases (EMS).

Finalis anu daptar anu pondok bakal ngajantenkeun nada akhir na di forum maya, nyandak panggung tengah pikeun mikeun inisiatif pariwisata berkelanjutan sareng perusahaan sosial.

Aya 15 finalis pikeun Experience Mekong Showcases 2021 ti Kamboja, Lao PDR, Thailand, Vietnam, sareng Guangxi sareng Yunnan di Cina. Kusabab kaayaan ayeuna di Myanmar, dewan Grup Penasihat Pariwisata Mekong mutuskeun pikeun mikawanoh sadaya usaha anu daptar tina Myanmar salaku Experience Mekong Showcases.

Ngadaptarkeun gratis di dieu.

Tujuan KTT Mekong 21-22 Oktober

Acara maya ieu bakal nampilkeun spéker utama sapertos desainer hotél Bill Bensley sareng inovator pangaruh sosial Jimmy Pham, pangadeg perusahaan sosial anu berbasis di Hanoi sareng panarima pangalaman Mekong Showcase, KOTO (Know One - Teach One).

Pembicara sanésna kaasup anu meunang MIST 2018, Aroun KKK of Bambu Lao, sareng Finalis MIST 2019, Ros Rotanak ti Chef Nak di Kamboja. Salam sambutan bakal dipasihkeun ku Natalia Bayona, Diréktur Inovasi, Investasi, sareng Pendidikan Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO), sareng Steven Schipani, Spesialis Industri Pariwisata Pokok Bank Pengembangan Asia (ADB).

Forum bakal dimoderasi langsung ti Lab Inovasi di Sasin Business School di Bangkok-bssed Chulalongkorn University.

Dina KTT éta, ketua panitia pamilihan Pahlawan Mekong, Kobkarn Wattanavrangkul, tilas Menteri Pariwisata sareng Olahraga, bakal ngumumkeun juara tina penghargaan Pahlawan Mekong 2021.

Kanggo inpormasi lengkep sareng pikeun ngadaptar, didatangan dieu.  

Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) dikelola di kantor Dinas Pariwisata Kamentrian Pariwisata sareng Olahraga Thailand, dumasarkeun di Bangkok, sareng didirikeun ku dana ti genep pamaréntahan Kamboja, Cina, Laos, Myanmar , Vietnam, sareng Thailand, anu ngagambarkeun Sub-daérah Mekong Raya (GMS).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment