24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Saint Lusia ngagungkeun dibuka deui pasar pariwisata Kanada

Saint Lusia ngagungkeun dibuka deui pasar pariwisata Kanada
Saint Lusia ngagungkeun dibuka deui pasar pariwisata Kanada
Ditulis ku Harry Johnson

Hiber munggaran ka Saint Lucia mulih saatos salapan bulan, saatos Pembatalan Pamaréntah Kanada sadaya penerbangan ka Mexico sareng Karibia dina bulan Pébruari 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Canada lirén jasa usum na ka Saint Lucia dina Januari 2021 salami gelombang katilu tina pandemi Covid-19.
  • Dina 2019, Saint Lucia ngabagéakeun langkung ti 40,000 pendatang Kanada di pulau.
  • Air Canada bakal ngapungkeun jasa nonstop ti Toronto ka Saint Lucia sakali-minggu unggal minggu, teras ningkatkeun frekuensi janten 2 penerbangan mingguan Jumaah & Minggu ti 31 Oktober.

Pikeun miéling dibuka deui pasar Kanada, éta Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA), sareng pamangku kapentingan pariwisata aya di Bandara Internasional Hewanorra pikeun ngabagéakeun hiber Air Canada Rouge (1878) dinten Minggu, 3 OktoberKalurahan Balikna Air Canada nunjukkeun dibuka deui pasar sumber internasional kaopat Saint Lucia.

Air Kanada lirén jasa usum na ka Saint Lucia dina Januari 2021 salami gelombang katilu tina pandemi Covid-19. Hiber munggaran ka Saint Lucia mulih saatos salapan bulan, saatos Pembatalan Pamaréntah Kanada sadaya penerbangan ka Mexico sareng Karibia dina bulan Pébruari 2021.

Pikeun ngabagéakeun Air Kanada, rombongan anu dipimpin ku Menteri Pariwisata Hon. Dr. Ernest Hilaire, kalebet Pupuhu Déwan Direksi -Thaddeus Antoine sareng staf ti Otoritas Pariwisata Saint Lucia, Otoritas Pelabuhan Laut sareng Laut Saint Lucia (SLASPA), sareng Présidén Saint Lucia Perhotelan sareng Asosiasi Pariwisata - Paul Collymore.

Hiber badarat di 2:00 pm nyandak jumlahna aya 148 warga nasional balik na nganjang ka Pulo Jawa. Plak peringatan ditepikeun ka Kaptén, Christopher Clarke, sareng anggota awak anu turun tina salam ka rombongan. Jasa balik Air Canada ka Toronto (YYZ) angkat sareng 51 panumpang sareng ngagampangkeun ékspor 2,545 pon hasil seger ka Kanada. 

Air Kanada bakal ngapungkeun jasa nonstop ti Toronto (YYZ) ka Saint Lucia (UVF) sakali-minggu unggal Minggu, teras ningkatkeun frekuensi kana (2) penerbangan mingguan Jumaah & Minggu ti 31 Oktoberst. Jadwal usum salju bakal kalebet (4) penerbangan mingguan dugi ka Natal, 25 Désémberth (Salasa, Rebo, Jumaah, sareng Minggu. Saint Lucia ogé badé ngabagéakeun deui Westjet sareng Sunwing dina minggu payun.  

Dina 2019, Saint Lucia ngabagéakeun langkung ti 40,000 pendatang Kanada di pulau. Tetep tujuan sareng pasar Kanada anu beragam panginten, Otoritas Pariwisata Saint Lucia bakal teras-teras ngadorong kampanye anu mantep, pamasaran sasaran sareng hubungan masarakat di pasar, nyiptakeun langkung kasadaran ngeunaan tujuan sareng rute aksés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment