Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Konjakan anu luar biasa dina biaya bandara bakal ngahambat pamulihan perjalanan udara

Konjakan anu luar biasa dina biaya bandara bakal ngahambat pamulihan perjalanan udara
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Biaya prasarana ningkat $ 2.3 milyar salami dina krisis anu parah, saur IATA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kanaékan anu direncanakeun ku bandara sareng panyadia layanan navigasi udara (ANSP) bakal ngarusak konektipitas internasional. 
  • Bandara anu ditetepkeun sareng biaya ANSP naék parantos ngahontal $ 2.3 milyar.
  • Sacara koléktif, ANSPs ti 29 nagara Eurocontrol milarian ngorbankeun ampir $ 9.3 milyar (€ 8 milyar) ti maskapai kanggo nutupan pendapatan anu henteu diwujudkeun dina 2020/2021.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) miélingkeun yén kanaékan anu direncanakeun ku biaya bandara sareng panyadia layanan navigasi udara (ANSPs) bakal ngahambat pamulihan perjalanan udara sareng ngarusak konektipitas internasional. 

Bandara anu ditetepkeun sareng biaya ANSP naék parantos ngahontal $ 2.3 milyar. Kanaékan salajengna tiasa janten sapuluh kali lipat angka ieu upami usulan anu parantos dibentangan ku bandara sareng ANSP dibales. 

"A $ 2.3 milyar biaya naékna salami krisis ieu rongkah. Urang sadayana hoyong nempatkeun COVID-19 di tukangeun urang. Tapi nempatkeun beban kauangan tina krisis proporsi apokaliptik dina tonggong palanggan anjeun, ngan kusabab anjeun tiasa, mangrupikeun strategi komérsial anu ngan ukur monopoli anu tiasa ngimpi. Minimal mutlak, pangirangan biaya-henteu nambihan biaya-kedah janten puncak agenda pikeun unggal bandara sareng ANSP. Éta pikeun maskapai palangganna, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA.

Kasus anu penting aya diantara panyadia layanan navigasi udara Éropa. Sacara koléktif, ANSPs tina 29 nagara Eurocontrol, anu seuseueurna milik nagara, milarian ngirangan ampir $ 9.3 milyar (€ 8 milyar) ti maskapai kanggo nutupan pendapatan anu henteu diwujudkeun dina 2020/2021. Aranjeunna hoyong ngalakukeun ieu pikeun ngasilkeun panghasilan sareng kauntungan anu aranjeunna sono nalika maskapai henteu tiasa ngapung nalika pandemi. Sumawona, aranjeunna hoyong ngalakukeun ieu salian kanaékan 40% anu direncanakeun pikeun 2022 nyalira. 

Conto sanésna kalebet:  

  • Bandara Heathrow ngadorong pikeun ningkatkeun biaya langkung ti 90% dina 2022.
  • Bandara Amsterdam Schiphol nyuhungkeun nambahan biaya langkung tina 40% salami tilu taun ka payun.
  • Perusahaan Perusahaan Afrika Kidul (ACSA) naroskeun nambahan biaya ku 38% dina 2022.
  • NavCanada ningkatkeun biaya 30% salami lima taun.
  • ANSP Étiopia naékkeun biaya ku 35% dina 2021 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment