24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab Rwanda Ngabobol Warta piknik kandaraan News Kawat Wisata

Kigali ka Doha penerbangan nonstop ayeuna sareng Qatar Airways sareng RwandAir perjanjian codeshare énggal

Kigali ka Doha penerbangan nonstop ayeuna sareng Qatar Airways sareng RwandAir perjanjian codeshare énggal
Kigali ka Doha penerbangan nonstop ayeuna sareng Qatar Airways sareng RwandAir perjanjian codeshare énggal
Ditulis ku Harry Johnson

RigandAir's Kigali anyar - penerbangan nonstop Doha ti Désémber bakal nyayogikeun pangalaman perjalanan anu lancar nyambungkeun Afrika sareng dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways sareng RwandAir parantos nandatanganan perjanjian codeshare komprehensif dinten ayeuna.
  • Palanggan duanana maskapai bakal nguntungkeun tina aksés anu merenah pikeun langkung ti 65 tujuan codeshare global.
  • Pamawa bendera Rwandan ogé bakal ngaluncurkeun penerbangan non-stop anyar antara hub Kigali sareng Doha ti bulan Désémber.

Qatar Airways sareng RwandAir parantos nandatanganan perjanjian codeshare komprehensif pikeun nawiskeun langkung seueur pilihan, palayanan ditingkatkeun sareng konéktipitas anu langkung ageung ka langkung ti 65 tujuan di Afrika sareng dunya. Salaku bagian tina perjanjian éta, pamawa bendera Rwandan ogé bakal ngaluncurkeun penerbangan non-stop anyar antara hub Kigali sareng Doha ti bulan Désémber.

Perjanjian éta nguntungkeun wisatawan ti sakumna dunya anu ngapung sareng duanana maskapai, anu ngalegaan jaringan rute masing-masing operator. Panumpang tiasa nampi kesederhanaan mésér penerbangan nyambungkeun dina dua maskapai nganggo hiji sistem reservasi anu lancar, anu nyederhanakeun prosés tikét, check-in, boarding sareng bagasi-mariksa pikeun sadaya perjalanan.

Qatar Airways Pimpinan Eksekutif Grup, Yang Terutama Mr. Akbar Al Baker, nyarios "Kami bagikeun hubungan anu raket sareng kolaborasi sareng Rwanda sareng wilujeng sumping RwandaAirjasa non-stop anyar antara Kigali sareng bumi kami di Doha. Kalayan perjanjian codeshare komprehensif ieu, kami komitmen pikeun nganteurkeun pilihan anu langkung ageung sareng konektipitas ka konsumén kami di Afrika sareng di sakumna dunya. Kemitraan énggal bakal ngabantosan posisi Qatar Airways di daérah sareng pelengkap strategi ékspansi Afrika urang. Nalika urang nyiapkeun diri pikeun minuhan paménta anu ningkat pisan pikeun perjalanan anu ditunggu-tunggu, kuring ningali hubungan anu dinamis sapertos kieu ngabantosan perjalanan, pariwisata sareng perdagangan sacara pageuh dina jalan ka pamulihan. "

RwandaAir Chief Executive Officer, Ibu Yvonne Makolo, nyarios: "Ieu mangrupikeun tonggak penting pikeun RwandAir sareng nandaan mimiti perjalanan anyar anu pikaresepeun sareng Qatar Airways. Kami ogé bangga pisan ngabagéakeun Doha kana jaringan rute kami, ngahubungkeun konsumén sareng hub Qatar sareng teras nambihan peta hiber na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment