24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Nalika larangan perjalanan AS gampang, perjalanan ti Inggris bakal naék 10 juta

Nalika larangan perjalanan AS gampang, perjalanan ti Inggris bakal naék 10 juta
Nalika larangan perjalanan AS gampang, perjalanan ti Inggris bakal naék 10 juta
Ditulis ku Harry Johnson

Dina polling anu anyar, 58% réspondén global ngungkabkeun yén sarat karantina mangrupikeun pancegahan pangageungna pikeun perjalanan internasional, kalayan 55% salajengna nyarios yén aranjeunna bakal dicegah ku larangan perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Didatangan babaturan sareng dulur (VFR) wisatawan sigana bakal nyababkeun paménta dina tahap pamulihan perjalanan anu langsung.
  • Perjalanan VFR disetél ningkat dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) 24.8% antara 2021 sareng 2024.
  • Penerbangan Inggris-AS disetél pikeun ngadukung pamulihan perjalanan di antara dua nagara sabab permintaan pikeun penerbangan naék.

Pengumuman yén larangan perjalanan AS pikeun warga Inggris anu divaksinasi bakal santai ti awal Nopémber bakal patepung sacara positip ku jalma anu hoyong ngahijikeun deui sareng kulawarga sareng réréncangan. Jumlah jalma anu ngumbara kaluar ti Inggris pikeun nganjang ka babaturan sareng dulur (VFR) badé naék tina 10.6 juta dina 2021 janten 20.5 juta taun 2024 - éta mangrupikeun 24.8% CAGR. Ieu ngan ukur warta anu saé pikeun wisata AS, anu bakal nguntungkeun tina datangna wisatawan Inggris.

Perjalanan VFR sigana bakal nyababkeun paménta dina waktos anu caket sabab larangan perjalanan mimiti betah sareng paménta anu panceg dikonci. Nyatana, VFR diperkirakeun ningkat dina tingkatan anu langkung ageung tibatan luang, anu teu biasa sabab luang sateuacan COVID sacara signifikan langkung luhur paménta dibandingkeun VFR. Fokus kana paménta perjalanan VFR bakalan pinter pikeun duanana UK jeung US maskapai, nalika para pelancong Inggris ningali hubungan deui sareng anu dipikacinta saatos sababaraha bulan pipisahan.

Dina polling anu anyar, 58% réspondén global ngungkabkeun yén sarat karantina mangrupikeun pancegahan pangageungna pikeun perjalanan internasional, kalayan 55% salajengna nyarios yén aranjeunna bakal dicegah ku larangan perjalanan.

Ragu-ragu kana perjalanan sigana bakal robih kalayan ngagentoskeun larangan perjalanan sareng syarat karantina. Ti mimiti Nopémber, divaksinasi pinuh UK wisatawan bakal tiasa jalan pintas syarat karantina sareng nyanghareupan sakedik larangan perjalanan nalika lebet ka Amérika Serikat. Aranjeunna bakal, kumaha ogé, masih kedah nyayogikeun buktina hasil tés négatip henteu langkung ti tilu dinten sateuacan ngumbara atanapi bukti pamulihan ti COVID-19 dina tilu bulan ka pengker.

Rélaxasi ieu cocog pikeun anu daék usaha di luar negeri. The US parantos lami janten tujuan anu populér pikeun wisatawan Inggris sareng analisis industri nunjukkeun yén US mangrupikeun tujuan internasional pang populerna kalima di 2019. Kalayan larangan ngaleutikan sigana bakal ngaleupaskeun paménta anu pénpék sareng nyayogikeun pendapatan anu diperyogikeun pikeun perusahaan perjalanan.

Penerbangan langsung ogé tiasa berperan dina ngahasilkeun pendapatan anu diperyogikeun pisan sareng kanaékan frékuénsi hiber.

UKmaskapai -based kalayan kuat US jadwal hiber, kalebet British Airways sareng Virgin Atlantik, parantos ngalaporkeun lonjakan paménta pikeun penerbangan ka Amérika Serikat. Penerbangan langsung sigana bakal dipikaresep ku palancong sabab ngamungkinkeun pangalaman anu langkung aman tibatan ngahubungkeun ngalangkungan hub.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment