24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Jet2 mesen 15 pesawat A321neo énggal

Jet2 mesen 15 pesawat A321neo énggal
Jet2 mesen 15 pesawat A321neo énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat anyar bakal ngonpigurasi pikeun 232 korsi sareng kabin Airspace anu nampilkeun pencahayaan anu inovatif, produk tempat diuk anu anyar sareng 60 persén tempat bagasi overhead anu langkung ageung pikeun disimpen pribadi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Urutan anyar nyandak total order ku maskapai Leeds, Inggris, dumasar kana 51 A321neos.
  • Dua pesenan pesawat éta ngagambarkeun ékspansi armada Jet2.com anu ambisius sareng pembaharuan rencana na.
  • Pesawat anyar bakal ngonpigurasi pikeun 232 korsi sareng kabin Airspace anu nampilkeun pencahayaan anu inovatif.

Jet2.com parantos nempatkeun pesenan salajengna pikeun 15 A321neos saatos anu mimitina pikeun 36 ditempatkeun dina bulan Agustus 2021. Butuh total order ku maskapai dumasar Leeds, Inggris, dumasar kana 51 A321neos. Dua pesenan ngagambarkeun Jet2.comÉpansi armada ambisius sareng rencana pembaruan. Pilihan mesin bakal dilakukeun dina waktos engké.

anyar Jet2.com pesawat bakal ngonpigurasi pikeun 232 korsi sareng kabin Airspace anu nampilkeun pencahayaan anu inovatif, produk tempat duduk énggal sareng tong sampah bagasi overhead langkung ageung 60 persén kanggo panyimpenan pribadi anu ditambih.

Kulawarga A320neo ngahijikeun téknologi pangénggalna, kalebet mesin generasi anyar sareng Sharklets, ngirangan pangirangan 20 persén dina konsumsi bahan bakar per korsi. Kalayan kisaran tambahan dugi ka 500 mil laut / 900 km. atanapi dua ton muatan tambahan, A321neo bakal nganteurkeun Jet2.com kalayan poténsial pendapatan tambahan.

Dina akhir Agustus 2021, Kulawarga A320neo parantos kéngingkeun langkung ti 7,500 pesenan teguh ti langkung ti 120 konsumén di panjuru dunya.

Jet2.com Terbatas, ogé dikenal ngan saukur salaku Jet2, mangrupikeun maskapai penerbangan murah di Inggris nawiskeun penerbangan anu dijadwalkeun sareng piagam ti Karajaan Inggris. Ti taun 2019, éta maskapai anu dijadwalkeun katilu-katilu di Inggris, di tukangeun EasyJet sareng British Airways.

Kulawarga Airbus A320neo mangrupikeun pamekaran kulawarga A320 pesawat udara awak sempit diproduksi ku Airbus. Kulawarga A320neo dumasar kana A319, A320 sareng A321 sateuacanna, anu diganti nami janten A320ceo, pikeun "pilihan mesin ayeuna".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment