Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Kanada ngajadikeun vaksinasi wajib pikeun sektor transportasi

Kanada ngajadikeun vaksinasi wajib pikeun sektor transportasi
Kanada ngajadikeun vaksinasi wajib pikeun sektor transportasi
Ditulis ku Harry Johnson

Épéktip 30 Oktober 2021, wisatawan anu angkat ti bandara Kanada, sareng wisatawan dina karéta api VIA Rail sareng Rocky Mountaineer, bakal diperyogikeun divaksinasi, kalayan pengecualian anu kawates pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kanada peryogi vaksinasi COVID-19 ngalangkungan jasa publik féderal sareng séktor transportasi anu diatur féderal.
  • Perdana Menteri, Justin Trudeau, sareng Wakil Perdana Menteri, Chrystia Freeland, dinten ngumumkeun detil rencana pamaréntah pikeun meryogikeun vaksinasi COVID-19.
  • Dunungan di sektor transportasi udara, rel, sareng laut anu diatur féderal bakal dugi ka 30 Oktober 2021 pikeun matuh.

Ti mimiti pandemi COVID-19, kami komitmen pikeun ngajagi kasihatan sareng kasalametan sadayana urang Kanada. Éta sababna urang digawé pisan pikeun nganteurkeun vaksin anu aman sareng épéktip sareng nyetél tahapan kanggo pamulihan anu mupujuhkeun sadayana. Hatur nuhun ka jutaan urang Kanada anu ngagulung baju baju pikeun divaksinasi, sareng ayeuna kalayan 82 persén urang Kanada anu kénging divaksinasi, Kanada mangrupikeun pamimpin dunya ngeunaan vaksinasi COVID-19. Salaku dunungan panggedéna di nagara éta, Pamaréntah Kanada bakal tetep maénkeun peran kapamimpinan dina mayungan kasalametan tempat padamelan urang, komunitas urang, sareng sadaya urang Kanada ku mastikeun yén saloba-seueur na sabisa-bisa divaksinasi.

nu Perdana Menteri, Justin Trudeau, sareng Wakil Perdana Menteri, Chrystia Freeland, dinten ayeuna ngumumkeun detil rencana pamaréntah anu diperyogikeun Vaksinasi COVID-19 ngalangkungan jasa publik féderal sareng séktor transportasi régional diatur.

Dina kabijakan anyar, palayan umum féderal di Administrasi Publik Inti, kalebet anggota Polda Diraja Kanada, bakal diperyogikeun pikeun mastikeun status vaksinasi na dugi ka 29 Oktober 2021. Jalma anu teu daék ngungkabkeun status vaksinasi na atanapi janten sapinuhna divaksinasi bakal ditugaskeun dina cuti administrasi tanpa mayar dugi ka 15 Nopémber 2021.

Dunungan di hawa diatur féderal, séktor transportasi, sareng angkutan laut ngagaduhan dugi ka 30 Oktober 2021, pikeun netepkeun kabijakan vaksinasi anu mastikeun padamel divaksinasi. Épéktip 30 Oktober 2021, wisatawan anu angkat ti bandara Kanada, sareng wisatawan dina karéta api VIA Rail sareng Rocky Mountaineer, bakal diperyogikeun divaksinasi, kalayan pengecualian anu kawates pisan. Pamaréntah damel sareng industri sareng mitra konci pikeun nempatkeun sarat vaksin anu ketat pikeun kapal pesiar sateuacan dilumangsungkeun dina usum pelayaran 2022.

Perusahaan makuta sareng agénsi misah dipénta pikeun nerapkeun kabijakan vaksin anu nyayogikeun persyaratan anu diumumkeun dinten ayeuna pikeun sésa jasa publik. Pimpinan Kepala Staf Pertahanan ogé bakal ngaluarkeun diréktif anu peryogi vaksinasi pikeun Angkatan Bersenjata Kanada. Pamaréntah bakal tetep damel sareng dunungan di tempat padamel anu diatur féderal sanés pikeun mastikeun vaksinasi diprioritaskeun pikeun padamel di séktor ieu.

Ku meryogikeun vaksinasi ti pelayan umum féderal, wisatawan, sareng padamel di séktor transportasi anu diatur féderal, Pamaréntah Kanada bakal ngirangan résiko COVID-19, nyegah wabah pikahareupeun, sareng langkung hadé ngajaga kasihatan Kanada. Vaksinasi tetep janten prioritas pikeun pamaréntah nalika urang damel pikeun mastikeun pamulihan ékonomi anu kuat sareng ngawangun Kanada anu langkung aman sareng séhat pikeun sadayana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment