Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines nawiskeun kode QR PayPal salaku pilihan pamayaran énggal

United Airlines nawiskeun kode QR PayPal salaku pilihan pamayaran énggal
United Airlines nawiskeun kode QR PayPal salaku pilihan pamayaran énggal
Ditulis ku Harry Johnson

United Airlines janten maskapai udara anu munggaran pikeun ngenalkeun kode QR PayPal salaku pilihan pamayaran inflight - nganggo atanapi henteu nganggo Wi-Fi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tawaran pembayaran bébas touch panganyarna ngamungkinkeun para nasabah mésér snacks, inuman, sareng pembelian inflight sanés nalika di kapal ku ngan ukur scan kode QR.
  • Panumpang United Airlines tiasa nganggo inflight pilihan pembayaran kode QR PayPal anyar - nganggo atanapi henteu nganggo Wi-Fi.
  • Kemitraan dimimitian di Chicago bulan payun sareng bakal ngagulung sistem-lega sateuacan akhir taun.

Serikat sareng PayPal dinten ayeuna ngumumkeun cara anyar pikeun mésér inflight-free buying, bahkan di daérah anu henteu nganggo Wi-Fi. Dimimitian bulan payun, nasabah Serikat dina penerbangan pilihan ngan saukur tiasa nunjukkeun rencang penerbangan Kodeu QR PayPal dina aplikasi PayPal sareng nganggona kanggo mésér jajanan, inuman sareng mésér inflight sanés nalika dina kapal.

Serikat janten maskapai munggaran pikeun ngenalkeun Konci QR PayPal salaku Pilihan Pamayaran Inflight

Amérika Airlines nyaéta maskapai munggaran anu nawiskeun PayPal QR Codes, sareng kemitraan ieu mangrupikeun bagian tina United's easy-to-use, industri-ngarah suite pikeun alat pembayaran tanpa kontak. Serikat mangrupikeun maskapai munggaran anu masihan nasabah dina kabin ékonomi pilihan pikeun nyiapkeun makanan ringan sareng inuman tina aplikasi sareng halaman wéb maskapai éta, sareng nawiskeun ogé kamampuan konsumén pikeun gampang nyimpen inpormasi pamayaran dina dompét digital.

PayPal QR Codes tiasa dianggo dina sababaraha penerbangan anu angkat ti Bandara Internasional O O Hare dina bulan Nopémber sareng sateuacan akhir taun, bakal ngalegaan ka sadaya penerbangan di saluruh jaringan anu aya pembayaran anu teu aya hubunganana.

"Penawaran pambayaran tanpa kontak kami diwangun dumasar kana kesederhanaan sareng pilihan sareng éta cara sanés kami ningkatkeun pangalaman umum ngapung Serikat," saur Toby Enqvist, pimpinan perwira palanggan pikeun Amérika Airlines. “PayPal mangrupikeun pasangan anu hebat pisan sareng téknologi ieu masihan konsumén urang cara anu sanés pikeun ngagaleuh, sanaos éta henteu online. Kami ngarepkeun ngenalkeun pilihan anu langkung anyar sareng inovatif pikeun konsumén di masa depan ngalangkungan kolaborasi kami sareng PayPal. "

Kumaha Ieu Karya

  • Upami anjeun henteu acan, unduh aplikasi PayPal sareng atur cara pamayaran anu anjeun pikaresep pikeun mayar kode QR, sateuacan angkat ti gerbang.
  • Pikeun mésér inflight, Pencét tombol 'Pay with QR code'.
  • Teras pencét tombol 'In-flight Purchase'.
  • Témbongkeun kode QR ka pramugari pikeun nyeken.
  • Milarian resi konpirmasi email nalika badarat.

"Kami bungah janten damel sareng Serikat ngenalkeun fungsionalitas kode QR offline anyar kami, nambihan langkung seueur cara pikeun palanggan mariksa sareng PayPal di langkung seueur tempat, khususna di daérah konéksi offline atanapi low," saur Frank Keller, Wakil Présidén Senior Solusi Segmen Perusahaan sareng Dagang Digital di PayPal. "Nyandak PayPal QR Codes inflight nguatkeun komitmen urang pikeun nawiskeun pilihan konsumén sareng nyayogikeun tingkat anyar pikeun raos bébas-touch pikeun konsumén nalika mésér hiber, dina aplikasi PayPal anu aranjeunna terang sareng percanten." 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kami ngarepkeun pikeun ngenalkeun pilihan anu langkung énggal sareng inovatif pikeun palanggan kami. Maskapai éta ogé anu munggaran nawiskeun panumpang ékonomi pilihan pikeun mesen jajanan sareng inuman ngalangkungan aplikasi sareng situs wéb United.