Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Turki Breaking News

Déwan Gubernur IATA nunjuk CEO anyar Pegasus Airlines salaku Kursi énggal

Déwan Gubernur IATA nunjuk CEO anyar Pegasus Airlines salaku Kursi énggal
Déwan Gubernur IATA nunjuk CEO anyar Pegasus Airlines salaku Kursi énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Mehmet T. Nane, CEO Pegasus Airlines janten Ketua anyar Gubernur IATA di Juni 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mehmet T. Nane bakalan janten Korsi Turki anu munggaran pikeun Déwan Gubernur IATA.
  • Mehmet T. Nane bakal ngagentoskeun Pupuhu Gubernur Robin Hayes ayeuna.
  • Mehmet T. Nane bakalan dugi ka réngsé tina Majelis Umum Tahunan 79 di 2023.

Mehmet T. Nane, CEO Pegasus Airlines, parantos diangkat janten Ketua IATA Déwan Gubernur di Asosiasi Angkutan Udara InternasionalMajelis Umum Tahunan anu ka-77, pikeun ngamimitian masa jabatanana dina Juni 2022. Mehmet T. Nane, anu bakalan janten Kursi Turki munggaran Déwan Gubernur IATA, bakal ngamimitian masa jabatanana dina Majelis Umum Tahunan anu ka-78 anu bakal diayakeun di Shanghai dina 19-21 Juni 2022, ngagentoskeun Pupuhu Gubernur Robin Hayes ayeuna. Mehmet T. Nane bakalan dugi ka réngsé tina Majelis Umum Tahunan 79 di 2023.

Kalayan janji ieu, Mehmet T. Nane ogé bakal janten anggota Komite Pupuhu IATA sareng Keanggotaan Komite Pupuhu ieu bakal nganggo tilu jabatan salaku kapilih, Ketua anu aktif sareng tilas Déwan Gubernur.

Ngomentaran janjian na, Mehmet T. Nane saurna: "Kuring reueus pisan nyandak peran penting sapertos kitu. Ieu ogé mangrupikeun indikator anu saé dugi ka sabaraha jarak penerbangan Turki parantos sumping ... ”teras neraskeun:" Industri penerbangan, anu ngadorong seueur séktor sanés salian ti peran kritis na nyalira, ngalangkungan salah sahiji waktos anu paling nangtang dina sajarah na. Sakumaha IATA, anu dinten ieu ngagambarkeun 82 persén total lalu lintas udara, sami sareng 290 maskapai anggota ti 120 nagara, tugas panggedéna payun urang nyaéta damel supados industri urang, anu mangrupikeun kakuatan panggerak ékonomi dunya, balik deui ka tingkat pra-pandemi salaku gancang-gancang sareng teraskeun kamekaran anu berkelanjutan. Kuring bakal ngerjakeun tireless kana tujuan ieu. Kami bakal ngungkulan waktos anu sesah ieu ku ngagabung kakuatan urang. "

CEO Pegasus Airlines, Mehmet T. Nane, anu janten Ketua Komite Inok IATA salami jabatan sateuacanna, teras janten anggota Déwan Gubernur IATA saprak diangkat dina 2019.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) mangrupikeun asosiasi perdagangan maskapai dunya didirikeun taun 1945. Dumasar dina 2016 tina 290 maskapai, utamina maskapai utama, ngalambangkeun 117 nagara, maskapai anggota IATA nyatakeun nyandak sakitar 82% tina total korsi udara mil anu aya. IATA ngadukung kagiatan maskapai sareng ngabantosan nyusun kawijakan sareng standar industri. Kantor pusatna aya di Kanada di kota Montréal, kalayan kantor éksékutip di Jenéwa, Swiss.

Pegasus Airlines mangrupikeun maskapai biaya murah Turki anu kantor pusatna di daérah Kurtköy di Pendik, Istanbul kalayan markas-markas di sababaraha bandara Turki.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment