24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE

Brazil Gumbira sareng Rapat di Expo Dubai 2020

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Présidén Embratur (Badan Brasil pikeun Promosi Pariwisata Internasional), Carlos Brito, sareng Menteri Pariwisata, Gilson Machado Neto, ditampi ku CEO Émirat Airlines, Syéh Ahmed bin Seed Al Maktoum dina 3 Oktober 2021. The tujuan rapat, anu diayakeun dina kagiatan Expo Dubai 2020, nyaéta pikeun ningkatkeun sambungan penerbangan ka Brazil ti Dubai sareng hub Émirat sanésna, fokus kana Amazon sareng Northeast of Brazil.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ayeuna aya 110 penerbangan di panjuru dunya ti São Paulo anu disayogikeun ku Émirat.
  2. Sakali deui penerbangan Émirat dugi ka Brazil, Brazil bakal ngaluncurkeun kampanye iklan pikeun ngamajukeun tujuan Brasil di UAE sareng hub internasional utama anu sanés.
  3. Expo Dubai 2020 ngagaduhan partisipasi 190 nagara sareng perkiraan pemirsa sakitar 25 juta jalma salami acara éta.

Ti São Paulo, Émirat ayeuna nawiskeun 110 hiber di sakumna dunya. "Jalma anu parantos gaduh kasempetan pikeun dina penerbangan Émirat tiasa ngonfirmasi semangat anu aranjeunna pikeun ngarawat panumpang, kalayan pesawat modéren sareng jasa anu ngajantenkeun pangalaman ngapung pikaresepeun pisan. Nalika perusahaan ngamimitian nawiskeun langkung seueur tujuan Brasil, kami yakin yén paménta bakal tinggi. Éta bakal ningkatkeun jumlah wisatawan internasional anu sumping di nagara urang, "saur Menteri Gilson Machado Neto.

Présidén Embratur sareng Menteri Pariwisata nunjukkeun ka Syéh Ahmed bin Seed Al Maktoum yén sakali deui penerbangan Émirat sumping di Brazil, Brazil bakal ngaluncurkeun kampanye iklan pikeun ngamajukeun tujuan Brasil di Uni Émirat Arab sareng hub internasional utama anu sanés. "Investasi urang pikeun sisipan produk Brasil sareng tujuan bakal diarahkeun kana tindakan ngawangun hubungan sareng perdagangan lokal, sapertos latihan, bulat usaha, famtours, salian ti aksi sareng publik akhir," jelas Menteri.

Dina peresmian Paviliun Brazil di Expo Dubai 2020, Présidén Embratur, Carlos Brito, nyorot pentingna partisipasi Brazil dina acara sapertos Expo Dubai. "Promosi nagara urang di luar negeri bahkan langkung diperyogikeun dina skénario paningkatan vaksinasi sareng laun-laun perjalanan. Dunya kedah sareng pantes terang pariwisata urang, "saurna. Diantara kagiatan anu direncanakeun ku Embratur sareng Menteri Pariwisata pikeun pameran ieu nyaéta nyambut tamu, acara budaya, paméran kalayan gambar sareng karajinan tangan, musik sareng jogét anu khas di sadaya daérah Brasil. Salaku tambahan, Embratur ogé ngarencanakeun kagiatan pikeun pangalaman mérek pikeun ningkatkeun interaksi sareng pengunjung sareng bakal ngadistribusikaeun bahan promosi.

Présidén Embratur Carlos Brito

Présidén Embratur sareng Menteri Pariwisata ogé parantos ngajadwalkeun rapat sareng wawakil internasional salami Expo, kalebet konsultasi sareng Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pembangunan Ekonomi sareng Téknologi Slovenia, Zdravko Počivalšek, sareng Sekretaris Pariwisata San Marino Frederico Amati. Pasatujuan bilateral antara Brazil sareng Slovenia kedah ditandatanganan nalika ilubiung ku Embratur sareng Menteri Pariwisata dina "Minggu Brazil," anu diayakeun antara 9 dugi ka 15 Nopémber, di Expo Dubai 2020.

Pariwisata Brasil diwakilan ku tindakan Embratur (Agénsi Brasil pikeun Promosi Internasional Pariwisata) di Expo Dubai 2020. Dina dua kali, Agénsi nyandak atraksi khas Brasil ka Uni Émirat Arab: dina waktos pembukaan, antara 1 sareng 9 Oktober , sareng salami Minggu Brazil, ti 9-15 Nopémber. Diayakeun unggal lima taun sareng dianggap salah sahiji kajadian anu paling penting di dunya, World Expos gaduh hubungan anu saé pikeun paméran nagara. Aranjeunna utamina difokuskeun kana inovasi sareng generasi bisnis. Ditunda ti taun ka tukang kusabab pandemi COVID-19, Expo Dubai 2020, anu ditunda kusabab COVID-19 sareng diayakeun ti tanggal 1 Oktober 2021 dugi ka 31 Maret 2022, ngagaduhan partisipasi 190 nagara sareng perkiraan pemirsa sakitar 25 juta jalma salami genep bulan salami acara éta.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment