Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Italia Megatkeun Warta wartos Norwegia Ngabobol Warta jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan dina Flyr sareng Vueling ti Milan Bergamo ayeuna

Penerbangan dina Flyr sareng Vueling ti Milan Bergamo ayeuna
Penerbangan dina Flyr sareng Vueling ti Milan Bergamo ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Milan Bergamo ngumumkeun ditambahan dua mitra maskapai anyar pikeun Usum 21/22, negeskeun datangna Flyr sareng Vueling dina sababaraha bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngaluncurkeun Juni sareng penerbangan domestik, maskapai mimiti Norwegia Flyr parantos ngalebetkeun Milan Bergamo diantara rute internasional anu pangheulana.
  • Salajengna nguatkeun hubungan Milan Bergamo, Spanyol LCC Vueling bakal ngamimitian sambungan ka Paris Orly ti 2 Nopémber.
  • Flyr bakal ngamimitian jasa dua kali mingguan ka markasna di Oslo, Norwégia mimitian ti 5 Januari 2022.

Minggu ayeuna Bandara Milan Bergamo parantos ngumumkeun ditambahan dua mitra maskapai anyar anu bakal ngiringan bandara nalika W21 / 22. Nyandak total ka lima operator anu disambut dina panggero gerbang Lombardy taun ayeuna, bandara parantos mastikeun datangna Flyr sareng Vueling dina sababaraha bulan ka payun.

Diluncurkeun dina Juni sareng penerbangan domestik, maskapai mimiti Norwegia Ngalayang parantos kalebet Milan Bergamo diantara rute internasional anu munggaran. Muka tujuan énggal ka daerah Lombardy, maskapai biaya murah (LCC) bakal ngamimitian layanan dua kali mingguan ka markasna di Oslo ti 5 Januari 2022. Ngagabungkeun hubungan bandara na sareng Sandefjord Torp, NgalayangTautan langsung ka Oslo hartosna bandara Italia bakal nawiskeun total 756 korsi mingguan ka Norwégia salami usum usum.

Nguatkeun deui Milan Bergamosambunganna, Spanyol LCC Vueling bakal ngamimitian sambungan ka Paris Orly ti 2 Nopémber. Ngaluncurkeun operasi tilu kali mingguan, jadwal penerbangan anyar maskapai IAG Group ti ibukota Perancis bakal ningkatkeun jaringan bandara anu parantos kuat ka Perancis. Nawiskeun total 5,190 korsi mingguan ka nagara Éropa Kulon, VuelingTautan ka Paris Orly janten tujuan Perancis katujuh Bergamo, ngiringan Bordeaux, Marseille, Paris Beauvais, Paris Charles de Gaulle, Tarbes-Lourdes sareng Toulouse.

Ngomentaran pengumuman maskapai sareng tujuan énggal, Giacomo Cattaneo, Diréktur Penerbangan Komérsial, SACBO nyatakeun: "Salawasna pikaresepeun pisan pikeun ngabagéakeun mitra maskapai anyar, pikeun ngumumkeun dua sakaligus hébat, kalayan duanana operator nambihan tujuan anu pikaresepeun pikeun rute kami jaringan sareng mikawanoh kapasitas poténsial ti Milan Bergamo. Kalayan tambahan urang anu terakhir, kuring bangga mastikeun urang ayeuna gaduh 16 maskapai anu ngaladénan 114 tujuan di 39 nagara ti daérah Lombardy mangrupikeun cerminan kapercayaan sadayana pikeun pertumbuhan sareng ékspansi di bandara urang. ”

Cattaneo nambihan: "Kami gaduh sababaraha maskapai anyar anu ngagabung sareng kami sareng Rute Dunya di Milan akhir minggu ieu, ieu waktos anu pas pikeun maskapai anu sanés sumping sareng ngobrol sareng kami, janten bagian tina kasempetan sareng masa depan anu hébat di Milan Bergamo."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment