24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

10 kasalahan bandara umum anu nyéépkeun artos anjeun

10 kasalahan bandara umum anu nyéépkeun artos anjeun
10 kasalahan bandara umum anu nyéépkeun artos anjeun
Ditulis ku Harry Johnson

Ku henteu nyésakeun waktos anu cekap pikeun dugi ka bandara, check-in sareng ngamankeun kaamanan, anjeun tiasa résiko sono hiber anjeun. Ieu mahal pisan upami anjeun parantos dipesen sareng maskapai anu henteu nawiskeun pengembalian dana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penting pikeun diémutan yén seueur bandara ngecas wisatawan pikeun poin ngecas telepon.
  • Pastikeun pikeun ngemas jajanan anjeun nyalira sateuacan hiber pikeun ngahémat artos nalika anjeun dugi ka tujuan anjeun.
  • Candak mata uang anjeun ditukeurkeun dina seueur waktos sateuacan anjeun sumping di bandara pikeun perjalanan anjeun.

Kalayan seueur urang nuju di perjalanan internasional anu munggaran dina waktos anu lami pisan, para ahli perjalanan parantos ngungkabkeun 10 kasalahan bandara umum anu ngaluarkeun artos anjeun dina perjalanan anjeun.

1. Kéngingkeun taksi

Nalika kéngingkeun taksi ka bandara sigana tiasa merenah, perjalanan taksi ka palabuan udara sok mahal, utamina dina waktos puncak. Pikeun ngajaga biaya tetep, pastikeun pikeun pre-book transfer bandara, ku cara éta anjeun henteu ngan ukur linggih nonton méter naék! Alternatipna, parios naha aya beus anu ngalir ka bandara, sabab ieu langkung mirah sareng langkung saé pikeun lingkungan.

2. Hilap botol cai anu tiasa diisi deui anjeun

Sanaos sigana mangrupikeun hal anu alit pikeun émut kanggo dikemas, poho nyandak botol cai anu teu aya anu tiasa diisi deui dina kaamanan anu tiasa ngajantenkeun anjeun dina jangka panjang. Sacara umum, toko bandara langkung mahal pikeun dioperasikeun, ku sabab kitu hargana biasana langkung luhur. 

Lolobana bandara gaduh stasiun cai gratis dimana anjeun tiasa ngeusian botol anjeun saatos anjeun ngalangkungan kaamanan. Ku cara nyandak botol anu tiasa dianggo deui, anjeun henteu ngan ukur ngahémat artos tapi anjeun ogé ngalaksanakeun sakedik kanggo lingkungan. 

3. Parkir di bandara

Seueur jalma milih tempat parkir di palabuan udara sabab pikir éta caket sareng merenah. Nanging, parkir bandara mahal, sareng dina sababaraha kasus, parkir bandara bahkan langkung mahal tibatan tikét pesawat anjeun. 

Henteu ngan ukur mahal, tapi mobil anjeun panginten henteu aman pisan, sabab ditingalkeun di luar pikeun nyanghareupan elemen, sareng parantos seueur kasus mobil anu didokumentasikan deui anu rusak. 

Anjeun tiasa ngahémat waktos sareng artos ku ningali kana taman anu béda, pilihan bobo sareng ngapung. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun aman parkir mobil anjeun di hotél salami perjalanan anjeun, cicing di hotél dina wengi sateuacanna sareng ogé ngangkut anjeun bulak-balik ti bandara. Milih taman, pilihan ngapung bobo masihan anjeun tingkat langkung kalapa pikeun parkir anjeun.

4. Henteu ngarencanakeun payun

Urang sadayana terang bandara tiasa sibuk, kalayan jalur kaamanan anu lambat sareng tunda anu sanés, janten penting pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka bandara sareng masihan seueur waktos sateuacan hiber anjeun.

Ku henteu nyésakeun waktos anu cekap pikeun dugi ka bandara, check-in sareng ngamankeun kaamanan, anjeun tiasa résiko sono hiber anjeun. Ieu mahal pisan upami anjeun parantos dipesen sareng maskapai anu henteu nawiskeun pengembalian dana. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment