Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos olahraga Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Lian Ti Safaris Margasatwa, Ayeuna Éta Pariwisata Golf di Afrika Wétan

Dr Numbaro sareng Tuan Najib Balala ngeunaan Pariwisata Golf Afrika Wétan

Henteu ngan ukur safari satwa di Afrika Wétan, ayeuna pariwisata olahraga badé ningkatkeun perjalanan santai di daérah éta pikeun mikat para turis olahraga pikeun ngagedekeun paket perjalanan ti satwa ka olahraga di luar taman konservasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Golf nembé diluncurkeun salaku acara olahraga pariwisata régional pikeun narik wisatawan luang anu berorientasi kana olahraga.
  2. Menteri Pariwisata Tanzania sareng Sekretaris Pariwisata Kenyan patepung di kota wisata Arzanha Tanzania Kalér pikeun tee tina peluncuran Pariwisata Golf di Afrika Wétan.
  3. Paket khusus pikeun pariwisata olahraga teras bakal diatur pikeun cocog sareng pamaén golf internasional anu nganjang ka Tanzania.

Tanzania sareng Kénya, dua tujuan safari terkemuka di Afrika Wétan, nembé ngaluncurkeun Pariwisata Golf salaku acara olahraga pariwisata régional anu badé narik jinis palanggan luang anu berorientasi olahraga ti daérah Komunitas Afrika Wétan (EAC) sareng bagéan dunya. .

Menteri pariwisata ti dua nagara parantos sapuk pikeun ngenalkeun teras naekeun Pariwisata Golf di antara dua nagara bagian, tujuanana pikeun narik wisatawan olahraga nyéépkeun waktosna di daérah éta.

Pariwisata Golf ogé bakal narik pamaén golf kelas dunya pikeun nganjang ka daérah éta teras nyéépkeun waktos di lapangan golf khusus di Tanzania Kalér sareng Kénya. 

Najib Balala teeing bal

Menteri Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, sareng Sekretaris Pariwisata Kenyan, Mr. Najib Balala, patepung di kota wisata Arzanha Tanzania Kalér pikeun tee tina peluncuran Pariwisata Golf di Afrika Wétan.

Ayeuna, Pariwisata Golf moal lami deui janten daya tarik anu sanés atanapi produk wisata pikeun narik pengunjung régional sareng internasional, anu teras ngagabungkeun rancana perjalanan datangna ti safari satwa sareng liburan pantai dugi ka teeing golf.

Paket khusus pikeun pariwisata olahraga teras bakal diatur pikeun cocog sareng pamaén golf internasional anu nganjang ka Tanzania. Présidén Serikat Golf Tanzania (TGU), Chris Martin, yakin sareng nyarios yén Tanzania kedah netepkeun lapangan golf pikeun narik pamaén internasional sareng wisatawan.

Sakitar 140 pamaén golf ti 13 nagara kalebet Amérika Serikat, Australia, Kanada, Bélgia, Walanda, Inggris, Cina, Kénya, India, Zimbabwé, Afrika Kidul, Uganda, sareng host Tanzania teed tina Acara Pariwisata "Kili Golf" Kahiji.

Pariwisata Olahraga teu janten bagian tina kampanye perjalanan di Tanzania, sareng peluncuran Golf Pariwisata bakal narik langkung seueur belanja dimana wisatawan bakal nambihan langkung seueur dinten tetep di Tanzania kanggo nikmati teeing golf.

Golf mangrupikeun olahraga anu narik seueur wisatawan sareng parantos ngahasilkeun langkung ti $ 20 milyar per taun dina tingkat global.

Ti saprak ieu Tanzania parantos mutuskeun pikeun ngamimitian pamasaran pariwisata ngalangkungan turnamén golf.

Kota Arusha mangrupikeun titik awal pikeun wisatawan anu dipesen di taman Safari Kalér di Tarangire, Danau Manyara, Ngorongoro, sareng Serengeti.

Target pikeun masarkeun daérah Afrika Wétan salaku tujuan wisata tunggal, menteri pariwisata sareng pejabat protokol régional ti 6 nagara anggota sadayana parantos sapuk pikeun netepkeun Expo Pariwisata Daerah EAC taunan (EARTE) kalayan tujuan ningkatkeun pisibilitas daérah sareng pamasaran éta salaku tujuan wisata tunggal.

Nagara-nagara Afrika Wétan badé ngayakeun paméran wisata utama akhir minggu ieu di Arusha, kota safari di Tanzania Kalér. Éta mangrupikeun pameran wisata anu munggaran sareng utama anu dilaksanakeun di Afrika Wétan.

Paméran ieu narik para pamilon ti nagara-nagara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, sareng Sudan Kidul pikeun méréskeun tempat wisata na dina payung integrasi régional dina pariwisata.

Tanzania sareng Kénya ngadukung gerakan gratis pikeun perjalanan régional sareng internasional saatos présidén ti dua nagara tatangga sapuk pikeun ningkatkeun perjalanan daérah sareng gerakan masarakat.

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) ayeuna damel caket sareng sababaraha tujuan Afrika pikeun ningkatkeun perjalanan intra-Afrika ngalangkungan platform wisata régional.

Blok Afrika Wétan ayeuna janten conto anu saé pikeun pangembangan pariwisata régional dina hiji platform anu Déwan Pariwisata Afrika ogé ngampanyekeun pangwangunan di buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment