hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

India Nyiptakeun Aviation Drone Épéktip Pikeun Aktipkeun Anu Hadé Langkung Hadé

Industri drone India

Mr. Jyotiraditya Scindia, Menteri Penerbangan Sipil India, dinten ayeuna nyarios yén peran pamaréntah parantos robih dina kalungguhan pimpinan Perdana Menteri Narendra Modi, sareng éta damel salaku panerap, sareng sanés régulator, ningali pendekatan anyar dumasar kana bukti pembuatan kawijakan pikeun drone.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Téknologi drone bakal ngajantenkeun jalma-jalma anu hirup di margina ka tengah pamekaran.
  2. Aya rencana pikeun ngagunakeun drone pikeun peta rébuan désa anu bakal masihan industri drone India dorongan masif.
  3. Dina panggunaan ayeuna-ayeuna, drone bakal épéktip dina nyayogikeun vaksin, hasilna ningkatna dorongan vaksinasi.

Ngungkulan sési dina "Drones for Public Good - Mass Awcious Program," babarengan diayakeun ku Federation of India Chambers of Commerce and Industry (FICCI) sareng lembaga keuangan pamekaran (DFI) dina kolaborasi sareng Forum Ékonomi Dunya, Mr. Scindia nyarios téknologi promosi penting pisan na téknologi drone bakal mawa anu hirup di pasisian ka tengah pangwangunan. "Drones ngagaduhan peran anu penting pikeun ngahubungkeun masarakat ti panjang sareng lega nagara," saur anjeunna.

India salaku nagara, saur Mr Scindia, umumna parantos janten pengikut dina évolusi inovasi atanapi téknologi. Ieu mangrupikeun kahiji kalina urang ningali janten pamimpin, saur Menteri Penerbangan Sipil.

Aturan drone anyar, dipirig dina jangka waktu anu pondok pisan sareng skéma insentif anu aya hubunganana sareng produksi (PLI) pikeun drone, masihan industri anu anyar pikeun produksi domestik dorongan anu gedé. "A ambang nilai tambah 40 persén pikeun séktor masihan kauntungan unik pikeun ngamimitian ngalayang," saur Pak Scindia.

Salajengna anjeunna ogé nyebatkeun yén pikeun téknologi naon waé anu berhasil, peryogi 3 léngkah - struktur kabijakan, insentif pendanaan, sareng struktur paménta. Pamaréntah India, saurna deui nyatakeun, dina Survei Désa Kalurahan sareng Pemetaan kalayan Téknologi improvisasi di Daérah Désa (SVAMITVA) skéma ngarencanakeun ngagunakeun drone pikeun peta rébuan désa anu bakal masihan industri drone India dorongan masif.

India ngagaduhan sababaraha daérah anu hésé kahontal, sareng drone bakal épéktip dina nyayogikeun vaksin, hasilna ningkatna dorongan vaksinasi, tambah menteri. "Pamaréntah parantos damel salaku palanggan jangkar ku panggunaan vaksin sareng pemetaan sareng nyiptakeun struktur paménta pikeun téknologi drone di India," saur Mr. Scindia. Pamaréntah nyatujuan Skéma PLI pikeun industri drone bakal nyayogikeun investasi seger sareng naekeun padamelan di India, saur menteri. Cenah mah téknologi drone masih kabur sareng ngadesek badan industri pikeun ngabantosan téknologi.

Mr. Rajan Luthra, Ketua Komite FICCI ngeunaan Drones sareng Kantor Pupuhu - Kepala Proyék Khusus, Reliance Industries, Ltd., nyarios yén tatanén mangrupikeun séktor anu paling penting di India kalayan poténsi pasar anu ageung sareng panggunaan drone pikeun tatanén bakal nganteurkeun manpaat anu penting pikeun patani sareng jalma biasa.

Mr. Vignesh Santhanam, Aerospace and Drones, Forum Ékonomi Dunya, nyatakeun yén drone kedah nguatkeun sistem panilitian agri pikeun ngadukung séktor ngalangkungan paningkatan paningkatan sareng paningkatan penduduk padesaan pikeun mata pencaharian anu aman nalika janten mercusuar pikeun téknologi IR kaopat.

Mr. Smit Shah, Diréktur Kemitraan, DFI, nyarios, "Kami nampi usaha Menteri salaku mitra industri ieu." 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment