24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Industri silaturahmi wartos Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Ti Super Fun Hot Spot dugi ka Tembok Kaamanan sareng Patroli

Leumpang Jalan di Pattaya - gambar kahadean tina Pattaya Mail
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Suasana anu pikasieuneun sareng kosong di jalan Pattaya anu paling kasohor ngan ukur kaganggu ku tilu unit toko anu masih kabuka: toko serba aya Family Mart sareng apoték leutik anu duanana katingalina ngalayanan sakedik warga lokal anu masih aya di tempat, sareng toko baju Jepang ngantosan sabar pikeun waktos anu gulung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bulan kamari, klub malam Nashaa janten korban seuneu sareng ayeuna disumputkeun di handapeun pager kaamanan logam anu luhur pisan.
  2. Kusabab kaamanan, seueur gedong-gedong sanés anu aya di daérah ditutupan ku cadar logam anu sami di Jalan Leumpang anu kawéntar.
  3. Satpam parantos tilu kali lipat ti saprak kajadian sanaos teu aya nasabah ayeuna-ayeuna.

nu korban kahuruan bulan kamari, Klub malam Nashaa di Pattaya, Thailand, ayeuna dijagaan ku pager kaamanan anu luhur pisan ku lawang leutikna. Transformasi dramatis tina Walking Street parantos angkat ti tempat anu super pikaresepeun ka kota hantu, kalayan seueur gedong sanés anu ditutupan ku sheeting logam anu sami pikeun alesan kaamanan.

Di daérah hiji kilométer, jumlah satpam anu disewa swasta parantos tilu kali lipat. Tilas bar parantos ngirangan biaya panyalindunganna ku ngagunakeun anjing ranté anu ngamuk tibatan nambihan ancaman barking nyalira kana béwara basa-dua anu maréntahkeun anu ngaliwat teu lebet dina kaayaan naon waé. Nalika henteu ngancam jalma-jalma, anjing ironisna cicing dina kasur anu nyatakeun "Wilujeng sumping."

Kahadean tina Pattaya Mail

Satpam anu caket, Mr. Katee nyarios, "Seuneu Nashaa parantos ngajantenkeun sadayana gugup. Sanaos teu aya palanggan ayeuna-ayeuna, masih seueur artos anu kabeungkeut dina gedong-gedong lami ieu. " Anjeunna mikir yén pamilik sareng panyéwa ngantosan kanggo mayaranana salaku persiapan pembongkaran borongan.

Henteu sadayana satuju. Sababaraha pejuang keyboard lokal ngabayangkeun éta ngan ukur masalah ngeunaan waktos sateuacan bisnis sapertos biasa mulih pasualan pandemi sareng waktos-waktos anu senang digulung deui. Aranjeunna kedah jalan-jalan di dinya sateuacan janten percaya diri pisan. Balé Kota, pikeun bagian na, pasti nyokong parobahan anu bakal datang. Teu aya ijin pikeun ngoperasikeun bisnis anu aya hubunganana sareng alkohol bakal dikaluarkeun pikeun 2022, sedengkeun gedong di sisi laut anu jutting kana cai parantos dijadwalkeun pikeun dibongkar. Perusahaan listrik propinsi nuju rajin ngubur kabel overhead di Walking Street, tapi ideu umum nyaéta nyiapkeun jalan-jalan santai sareng bisnis tibatan tempat pangungsian pikeun para penari tiang krom.

Koridor Ékonomi Wétan, konsorsium beunghar perusahaan nami ageung Thailand sareng asing, mangrupikeun faktor anu nangtoskeun. EEC parantos parantos ngabiayaan sababaraha proyek lokal - tautan jalan tol, perbaikan palabuan Bali Hai, renovasi pantai Jomtien sareng Pattaya, sareng jalan karéta hi-speed anu ngahubungkeun daérah éta sareng Bangkok - sareng sababaraha ragu éta bakal ngalih di Walking Street. Nalika buldoser antukna ngalih, jalan anu béda pisan bakal muncul tina lebu.

Kumaha waé ogé, pager waja anu dikurung sareng kawat berduri anu dikuatkeun moal ditingali ku saha waé. Hiji-hijina anu datang ka klub ayeuna nyaéta treuk pembuangan sampah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment