24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos piknik trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Super Hornet Fighter Jet Nubruk di Gurun California

Patempuran jet kacilakaan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Lokasi: Taman Nasional Death Valley. Pesawatna: pesawat tempur AS Navy F / A-18F Super Hornet. Kajadianana: Nubruk di bagian kidul gurun anu jauh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Angkatan Laut parantos ngalatih pilot di Taman Nasional Death Valley ti taun 1930-an.
  2. Kacilakaan jet tempur ieu lumangsung kira-kira jam 3 sore tanggal 4 Oktober sareng kagolong kana Air Test and Evaluation Squadron (VX) 9.
  3. Jinis pesawat anu sami - jet tempur F / A-18F - nabrak di Death Valley di 2019 di daérah anu disebut Star Wars Canyon.

Ieu mangrupikeun kadua kalina jet tempur Angkatan Laut AS nabrak di Taman Nasional Death Valley dina 3 taun ka pengker. Biasana penerbangan latihan militér henteu diijinkeun pikeun taman nasional, tapi, bagian ieu Lembah Pupusna dimana kacilakaan anyar-anyar ieu ditunjuk khusus janten tempat pikeun aranjeunna nalika Kongrés nambihan daérah éta ka taman 27 taun ka pengker. Angkatan Laut parantos ngalatih pilot didieu ti taun 1930-an.

Kacilakaan jet tempur kajantenan tabuh 3 sonten tanggal 4 Oktober sareng kagolong kana Air Test and Evaluation Squadron (VX) 9. Untungna, pilot tiasa hasil ngaluarkeun sareng dirawat kusabab luka ringan di rumah sakit di Las Vegas sareng dileupaskeun.

Dina 2019, pesawat anu sami ieu, F / A-18F Super Hornet, nabrak di Rainbow Canyon, ogé disebut Star Wars Canyon, di daérah kulon taman anu katelah Father Crowly Vista Point. Hanjakalna, kacilakaan ieu maéhan Letnan Charles Z. Walker sareng nyababkeun cilaka sababaraha jalma anu ningali.

Tembok Star Wars Canyon diwangun ku batu kapur Paleozoic metamorphosed sareng batu piroklastik anu sanés. Kombinasi bahan batu ieu nyiptakeun témbok beureum, kulawu, sareng pink sami sareng planét Star Wars fiksi Tatooine, janten jujuluk éta.

Mangrupikeun tempat anu populér pikeun pesawat tempur pikeun nyandak jet tempur AS anu ngalaksanakeun manuver latihan ngalayang nalika aranjeunna ngalangkung ngalangkungan gunung-gunung sempit Death Valley. Teu aya anu datang ka taman anu cilaka dimana kacilakaan éta kajantenan caket Naval Air Senjata Station China Lake, anu tepung wates sareng taman di belah kidul-kulon.

Jet bajoang ngebut ngalangkungan canyon dina 200 dugi 300 mph sareng nalika ngalayang sakedik 200 kaki di luhur lantai ngarai, aranjeunna masih ngan ukur sababaraha ratus kaki di handapeun pengamat dina pasisian. Spotters pesawat caket kana pesawat anu sering aranjeunna tiasa ningali raut wajah pilot, anu, wajib nawiskeun sababaraha gerakan sareng sinyal ka para pengawas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment