24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jepang Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Gempa Bumi saageung 6.1 narajang wilayah Tokyo, henteu aya peringatan tsunami

Gempa Bumi saageung 6.1 narajang wilayah Tokyo, henteu aya peringatan tsunami
Gempa Bumi saageung 6.1 narajang wilayah Tokyo, henteu aya peringatan tsunami
Ditulis ku Harry Johnson

Henteu aya bahaya tsunami di Jepang saatos gempa, tapi seismologis ngingetkeun ngeunaan kamungkinan gempa bumi anu kuat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sistem peringatan darurat pareum di jalan-jalan ibukota Jepang nalika gempa bumi kuat ngagempurkeun Tokyo.
  • Pusat gempa bumi na aya di wates Tokyo sareng Prefektur Chiba.
  • Teu aya kalainan dilaporkeun ti pembangkit listrik tenaga nuklir Tokai No.2 di Prefektur Ibaraki caket Tokyo.

nu Badan Météorologi Jepang ngalaporkeun yén gempa bumi saageung 6.1 ngagugulung daérah metropolitan Tokyo ayeuna.

Pusat gempa jero taneuh aya dina wates bumi Tokyo sareng préféktur Chiba, dina jerona 80 kilométer.

Wangunan ngagulidag di ibukota Jepang nalika sistem peringatan darurat angkat di jalan.

Teu aya kalainan dilaporkeun ti pembangkit listrik tenaga nuklir Tokai No.2 di Prefektur Ibaraki caket Tokyo, ceuk laporan.

Henteu aya maotna, cilaka atanapi karusakan struktural anu disababkeun ku gempa dilaporkeun dugi ka ayeuna.

Henteu aya bahaya tsunami di Jepang saatos gempa, tapi seismologis ngingetkeun ngeunaan kamungkinan gempa bumi anu kuat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment