24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines ngarencanakeun jadwal domestik panggedéna saprak Maret 2020

United Airlines ngarencanakeun jadwal domestik panggedéna saprak Maret 2020
United Airlines ngarencanakeun jadwal domestik panggedéna saprak Maret 2020
Ditulis ku Harry Johnson

Maskapai bakal ngapung 3,500 penerbangan domestik unggal dinten dina bulan Désémber - paling saprak mimiti pandemi sareng 91% tina jadwal domestik Désémber 2019 na - pikeun ngadukung lonjakan anu diarepkeun dina paménta perjalanan liburan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jadwal Désémber kalebet hubungan anyar antara Midwest sareng kota cuaca haneut sapertos Las Vegas sareng Orlando.
  • Jadwal énggal kalebet ampir 70 penerbangan unggal dinten ka tujuan ski, kalebet jasa énggal antara Orange County sareng Aspen.
  • Numutkeun ka United Airlines, milarian penerbangan perjalanan liburan di halaman wéb Serikat sareng aplikasi maskapai naék 16%, dibandingkeun sareng 2019.

United Airlines dinten ayeuna ngumumkeun yén éta bakal ngapungkeun jadwal domestik pangageungna ti saprak mimiti pandemi pikeun patepungan paningkatan dina perjalanan liburan, kalayan nekenkeun kana ngahubungkeun Midwest ka kota-kota cuaca haneut sapertos Las Vegas sareng Orlando ogé nawiskeun ampir 70 unggal dinten penerbangan ka tujuan ski, kalebet jasa énggal antara Orange County sareng Aspen.

Numutkeun kana Amérika Airlines, milarian penerbangan perjalanan liburan di United.com sareng aplikasi maskapai naék 16%, dibandingkeun sareng 2019. Maskapai éta ngarepkeun dinten perjalanan anu paling sibuk pikeun liburan Thanksgiving nyaéta Rebo, 24 Nopémber sareng Minggu, 28 Nopémber, bari dinten anu populér pikeun usum salju perjalanan liburan diperkirakeun Kemis, 23 Désémber sareng Minggu, 2 Januari. 

Maskapai éta ngarencanakeun nawiskeun langkung ti 3,500 penerbangan domestik unggal dinten dina bulan Désémber, ngalambangkeun 91% kapasitas domestik na dibandingkeun sareng 2019.

"Kami ningali seueur paménta anu béntés dina data kami sareng nawiskeun jadwal Désémber anu museur kana dua hal anu paling dipikahoyong ku jalma pikeun liburan: cahaya panonpoé haneut sareng salju seger," saur Ankit Gupta, wakil presiden perencanaan jaringan sareng ngajadwalkeun jam Amérika Airlines. "Kami terang kulawarga sareng rerencangan hoyong pisan ngahijikeun deui dina usum liburan ieu, sabab éta kami bungah nambahan penerbangan anyar anu bakal ngabantosan aranjeunna nyambung sareng ngarayakeun babarengan."

Dina Désémber, United bakal ngamimitian penerbangan langsung anyar ka Las Vegas sareng Phoenix ti Cleveland, sareng ka Orlando ti Indianapolis. Pamawa ogé bakal ngahanca deui dalapan penerbangan langsung anu populér ti kota-kota Midwest, kalebet rute ka Fort Lauderdale, Fort Myers, Orlando sareng Tampa, maturan pangpergianna maskapai penerbangan ti Cleveland ti saprak 2014 kalebet jasa langsung ka Nassau sareng Cancun. Serikat bakal nawiskeun dugi ka 195 penerbangan hiber ka 12 tujuan di Florida usum salju ieu, anu pang seueur penerbanganna ka Sunshine State dina sajarah perusahaan. Serikat ogé neraskeun penerbangan langsung ti Columbus, Indianapolis, Milwaukee sareng Pittsburgh ka Fort Myers - anu mangrupikeun penerbangan anu paling populér maskapai dina usum kamari.

Palanggan anu resep bubuk seger tiasa ngaraos langkung seueur penerbangan ka tujuan ski sareng Serikat tibatan operator anu sanés. Maskapai ieu nawiskeun 66 penerbangan harian ka langkung ti belasan tujuan ski di Amérika Serikat, kalebet layanan anyar anu dimimitian ti bulan Désémber ieu antara Orange County sareng Aspen. Usum usum salju ieu, Serikat bakal gaduh penerbangan ka Aspen / Snowmass, Mammoth, Bozeman / Big Sky, Eagle / Vail, Kalispell, Gunnison / Crested Butte, Hayden / Steamboat Springs, Jackson Hole, Montrose / Telluride, Reno / Tahoe, Sun Valley ti bandara hub na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment