Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan raramean Industri silaturahmi Hak Asasi manusa Italia Megatkeun Warta LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Konvénsi Global IGLTA diayakeun di Milan dina 26-29 Oktober

Konvénsi Global IGLTA diayakeun di Milan dina 26-29 Oktober
Konvénsi Global IGLTA diayakeun di Milan dina 26-29 Oktober
Ditulis ku Harry Johnson

Kota Milano ngarepkeun wilujeng sumping ka IGLTA. Éta bakal janten kasempetan unik pikeun ngabagéakeun komunitas LGBTQ +, kakuatan panggerak sareng positip dina industri pariwisata. Milano bakal nunjukkeun sikep inklusifna, ngamangpaatkeun komunitas lokal pikeun ngajantenkeun unggal momen IGLTA pangalaman Milan anu unik.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Perjalanan LGBTQ + Internasional bakal balik deui ka Éropa kalayan acara perdana 26-29 Oktober 2022.
  • Konvénsi éta, acara pendidikan sareng jaringan utama pikeun pariwisata LGBTQ +, bakal janten konvénsi Éropa anu munggaran asosiasi ti Madrid dina 2014.
  • Acara ieu asalna disetél pikeun 2020, tapi kedah dijadwalkeun deui kusabab pandemi COVID-19.

Asosiasi Perjalanan Internasional LGBTQ + bakal ngiringan Konvénsi Global Tahunan ka 38 na ka Milan, 26-29 Oktober 2022. Konvénsi éta, acara pendidikan sareng jaringan utama pikeun pariwisata LGBTQ +, bakal janten konperénsi Éropa anu mimiti ti Madrid dina 2014. Acara éta asalna disetél pikeun 2020, tapi kedah dijadwalkeun deui kusabab pandemi.

"Kami bungah tungtungna tiasa ngagungkeun hubungan panjang, suksés urang sareng Italia, sareng méréskeun Milan, kota anu pangageungna cosmopolitan LGBTQ + kota anu nampi," saur IGLTA Présidén / CEO John Tanzella. "Nalika panundaan nguciwakeun, konperénsi anu bakal dibuka bakal langkung bermakna pikeun tujuan sareng kaanggotaan kami. Konvénsi éta bakal museur kana strategi bisnis inklusif sareng kasempetan jaringan pikeun ngadukung kasuksésan industri urang ka hareup. ”

Rencana Italia IGLTA parantos dianggo salami tilu taun damel babarengan sareng ENIT (Déwan Pariwisata Nasional Italia), anu Kota Milan sareng AITGL (Asosiasi Italia Pariwisata LGBTQ +), sareng bakal lumangsung di UNAHOTELS Expo Fiera Milano. Konvénsi Global bakal kalebet Pamésér / Pemasok Pasar, dina hubungan sareng Inggris's Jacobs Media Group, anu ngagaduhan janji hiji-ka-hiji, ogé sési pendidikan sareng acara jaringan sanésna.

"Kami henteu kantos goyah dina komitmen pikeun nyandak IGLTA ka Milan, "saur Maria Elena Rossi, Diréktur Pemasaran sareng Promosi, ENIT. "Di 2022, hadirin IGLTA bakal mendakan langkung seueur inovasi dina tawaran wisata kami sareng langkung nekenkeun pangalaman kualitas anu ngahijikeun Milan sareng daérah sakitarna. Ngalangkungan kolaborasi sareng jaringan para profesional pariwisata sareng pamimpin pamikiran urang tiasa mastikeun kajadian anu suksés. "

"Kota Milano ngarepkeun wilujeng sumping ka IGLTA," saur Luca Martinazzoli, Manajer Umum, Milano & Mitra. "Éta bakal janten kasempetan unik pikeun ngabagéakeun komunitas LGBTQ +, kakuatan panggerak sareng positip dina industri pariwisata. Milano bakal nunjukkeun sikap inklusif na, ngamangpaatkeun komunitas lokal pikeun ngajantenkeun unggal waktos ti IGLTA mangrupikeun pangalaman anu unik di Milan. ”

"Konvénsi ieu di Italia bakal janten konci pikeun maju sareng dunya perjalanan paspor-pandemi énggal," saur Alessio Virgili ti AITGL. "Ngamajukeun perjalanan LGBTQ + sareng hosting acara ieu mangrupikeun kasempetan bisnis sareng pendidikan unik pikeun Italia sareng industri perjalanan lokal urang. Nagara ieu nampi 2.7 milyar euro tina perjalanan LGBTQ +, sareng kami bangga yén acara IGLTA bakal masihan pakakas usaha urang pikeun ngabagéakeun aranjeunna, janten urang tiasa terus mekarkeun pasar ieu di Milan sareng sapanjang Italia. "

Ti saprak 1983, Konvénsi Global IGLTA parantos aya dina daptar anu kedah sumping pikeun mérek perjalanan anu resep kana pasar LGBTQ +. Asosiasi nembé ngayakeun konvénsi di-jalma anu suksés kalayan protokol kaamanan sareng kaséhatan anu ditingkatkeun pikeun kahiji kalina ti saprak pandemi dimimitian. Konvénsi Global IGLTA nyayogikeun pisibilitas anu penting pikeun kota host kalayan ahli pariwisata LGBTQ + ti sakumna dunya, kaasup panaséhat perjalanan, operator wisata, influencer, sareng wawakil ti hotél sareng tujuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment