24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Islandia Ngabobol Warta Breaking Malta wartos jelema Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

10 tujuan perjalanan top pikeun wisatawan solo taun ieu

10 tujuan perjalanan top pikeun wisatawan solo taun ieu
10 tujuan perjalanan top pikeun wisatawan solo taun ieu
Ditulis ku Harry Johnson

Perjalanan nyalira muka seueur kasempetan sareng kabébasan, ngamungkinkeun anjeun ngadamel agenda nyalira, damel babaturan anyar, sareng tuwuh salaku jalma.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Islandia mangrupikeun nagara anu aman pisan, kalayan skor tingkat kaamanan 76.2 sareng tingkat tingkat kajahatan 23.8.
  • Malta dipikaterang ku hubungan sajarahna pikeun sababaraha dinasti sareng seueur benteng sareng candi anu aranjeunna tinggaleun.
  • Portugal dipikaterang ku bentang na anu indah, pantai sareng arsitektur, sareng makanan laut anu hébat, tapi éta ogé nagara anu ramah sareng aman.

Upami anjeun mangrupikeun jalma anu resep miceun kantongna neundeun koper lempeng saatos sumping sareng angkat ka luar ngajajah kota énggal nyalira, maka naha anjeun kantos mikirkeun dina petualangan solo nyalira?

Naha babaturan anjeun henteu acan kantos néwak bug perjalanan sapertos anjeun, anjeun bencong dibebankeun ku kedah ngarencanakeun jalma-jalma sanés, atanapi anjeun ngan ukur badé angkat nganggo ransel sareng ningali dimana perjalanan anjeun nyandak, aya seueur alesan naha iinditan nyalira tiasa janten pangalaman anu hébat.

Perjalanan nyalira muka seueur kasempetan sareng kabébasan, ngamungkinkeun anjeun ngadamel agenda nyalira, damel babaturan anyar, sareng tuwuh salaku jalma.

Tapi naha anjeun langsung kaluar ti SMA ngamimitian taun gap atanapi milari pangalaman énggal dina kahirupan, ngumbara nyalira tiasa janten pangalaman anu pikasieuneun, janten para ahli perjalanan parantos dianalisis sababaraha tujuan di panjuru dunya. milarian terang anu mana anu paling saé, paling aman, sareng tempat anu paling mahal pikeun perjalanan solo.

Hasil tina panilitian ieu dileupaskeun dinten ayeuna ngungkabkeun nagara-nagara anu pangsaéna di dunya pikeun perjalanan solo di 2021.

Panilitian nyawang faktor-faktor sapertos biaya angkutan umum, kajahatan sareng kaamanan, suhu, biaya cicing hotél, kualitas asrama, bar, réstoran, tempat wisata, kagiatan kelompok sareng curah hujan. 

10 nagara top pikeun perjalanan solo:

pangkatnagaraSkor Wisata Solo / 10
1Islandia7.29
2Malta6.34
3Portugal6.21
4Kroasia6.20
5Spanyol5.88
6Bélis5.86
7Monténégro5.82
8Jepang5.67
9Slovénia5.58
10Irlandia5.48
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment